Gekijouban Poketto Monsutâ Adobansu Jenerêshon: Myuu to Hadou no Yuusha Rukario (2005)
Genre: Animatie / Avontuur
Alternatieve titels: Pokémon: Lucario and the Mystery of Mew / Pokémon 8: Lucario en het Mysterie van Mew / 劇場版 ポケットモンスター アドバンスジェネレーション ミュウと波導の勇者 ルカリオ
Japan
Geregisseerd door: Kunihiko Yuyama
Met onder meer: Rica Matsumoto, Yuji Ueda en Fushigi Yamada
Gesproken taal: Japans
Plot Gekijouban Poketto Monsutâ Adobansu Jenerêshon: Myuu to Hadou no Yuusha Rukario
Lang geleden heeft een held en zijn Pokémon, Lucario genaamd, de wereld gered van de ondergang. Ash en zijn vrienden ontdekken dat Lucario ontwaakt is en dat Pikachu verdwenen is. Met de hulp van Lucario gaat Ash op zoek, die hem leidt naar een magische boom en de legendarische Pokémon Mew. De toekomst van de wereld hangt nu af van de vriendschap tussen mensen en Pokémon.
Satoshi (stemrol)
Pikachu (stemrol)
Takeshi / Sonans (stemrol)
Haruka (stemrol)
Gonbe (stemrol)
Wakasyamo (stemrol)
feanaro surion
wat is een pikachy?
Een pokemon die niet Pika-Pika zegt maar Chy-Chy.
BlueSword
aah jaah, het kon ook een nieuwe pokemon zijn natuurlijk...:P
moet zeggen dat het in 3D er wel een stuk aantrekkelijker uitziet...niet dat ik het ga kijken.
moviefreak#1
Even voor de duidelijkheid, deze Pokémon film is niet in 3D. Ook al doet de poster dat wel vermoeden.
Chattingforum
Nieuwe film, leuk, nog niet gezien, wou dat die eens op de nederlandse bioscopen waren te zien, maar zoals altijd is nl gewoon daar te arm voor. Agh jah DOWNLOADEN MAAR.
Glow_After_Dark
Nog zo'n stomme pokemon film,, heb hem niet gezien hoor,, maar is pokemon niet al een beetje heeeel erg oud??
Dark-Anacondas
nee niet.... al die volwassen nederlanders vinden weer van wel vandaar*Chattingforum* dat ze niet te zien zijn in de nederlandse bioscopen.. gewoon zielig want als deze film echt zo goed is dat kunnen ze er veel geld mee verdienen hebben ze ook gedaan van deel 1tot 3 geloof ik. Zelf nog niet gezien maar vanzelfsprekend een 5 gegeven omdat dit de laatste film van Pokemon is en ze zullen vast stoppen met een goeie klapper van een film
Chattingforum
Pokemon bestaat pas 10 jaar. Dus eigenlijk vind ik persoonlijk dat ze bij Pokemon 10 moesten zijn maar vorruit. Ze zijn wel al bij siezoen 10.
Ik ben helemaal gek op Mew, dus moet die film gewoon zien, gelukkig nu lekker aan het downloaden dus.
Real_Movie
Pokemon 9 is al uit.
En dat ziet er ook heel mooi uit.
En nu nog steeds boeien die pokemon afleveringen en films mij.
Alleen het duurt wel kapot lang voordat er nieuwe afleveringen komen.

Minority_Check
ik vond hem iets de emotieneel enzo
pokemon moet gewoon gaan over ash en dat die tegen sterke pokemons vecht
lucario deed alleen maar dat blauwe aanval kon hij geen andere aanvallen doen
niet al te goeie pokemon film
jack fusion
Pokemon 9 is al uit.
En dat ziet er ook heel mooi uit.
En nu nog steeds boeien die pokemon afleveringen en films mij.
Alleen het duurt wel kapot lang voordat er nieuwe afleveringen komen.

hey weet jij waar je pokemon films op internet kunt kijken
of fragmenten.
nokkie335
wauw het was een hele mooie film. er waren een paar films die minder waren maar dit was weer een goeie ik heb nu de volgende film aan het downloaden duz ik hoop dat dat ook weer een leuke is
AGE-411
Deze haalt (onder voorbehoud) terug het oude niveau van Mewtwo VS Mew.
Komt er geen dit jaar?
Real_Movie
Inmiddel is pokemon 10 ook al uit.
In het Japans het is met die 2 soort hond achtig pokemons van diamond and pearl.
Ik kom effe niet op de namen.
Minority_Check
was vandaag weer op tv waarom stond die niet in de televisie lijst ?
eminemfan190
Heey hoe hebben jullie euhm eigenlijk gezien dan?
ff voor de duidelijkheid je hebt hem niet gezien maar wel gestemd?
jumpstylemovie
eindelijk weer een goede pokemon film.
zozo , vijf sterren...
pokefreak
Deze film vondt ik echt super toen ik hem voor het eerst zag (gedownload in het japans ergens in oktober 2006) en ik was meteen weg ervan. Deze pokémon film is mijn favorieten en lucario is ook mijn lievelingspokémon geworden door deze film, zelfs op men daimond en pearl is hij één van mijn sterkste pokémon, film 9 vondt ik een beetje minder dan deze. Ondertussen komt er in japan de 11de film uit ergens tegen het begin van de zomervakantie (altijd rond die periode in japan) in die film spelen dialga, palkia giratina en regigigas de hoofdrol.
Maar om terug op deze film te komen aangezien het men favorieten pokémonfilm is krijgt deze van mij zeker en vast een 5*.

Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Jenerêshon Pokemon Renjâ to Umi no Ôji Manafi
2006

Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Adobansu Jenereshon Rekku no Homonsha Deokishisu
2004

Reiton Kyôju to Eien no Utahime
Avontuur / Misdaad, 2009

Gekijôban Poketto Monsutâ Daiyamondo ando Pâru: Gen'ei no Hasha: Zoroâku
Animatie / Avontuur, 2010
geheimpokémonpocket monsters celebrationgebaseerd op videogameanimepokémon