• 9.371.552 stemmen

Geregisseerd door: Peter Wade

Met onder meer: Chris Gunn, Ice-T en John Heard

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Tracks

"His life began a dead end."

Juli 1982. Een groepje jongeren is plezier aan het maken op de treinsporen van Fairlawn in New Jersey. Deze zomeravond zullen ze zich echter blijven herinneren. Zonder erbij na te denken, halen de jongens een schakelaar om, waarna een ramp volgt. De aanstormende trein ontspoort, waarop de ongelukkige treinbestuurder de dood vindt. Deze waargebeurde film volgt Peter Madigan, die tijdens de nasleep van het mede door hem ontketende ongeluk vijf jaar moet doorbrengen in een zwaarbewaakte gevangenis. Te midden van het geweld, de haat en de barre omstandigheden probeert hij zijn leven terug op het "juiste spoor" te krijgen.

Peter Madagin

Officier Brian Clark

Leanne Madagin

Prison Warden

Defense Attorney Carante

Officer Smitty

avatar van joopsta

joopsta

Ik heb deze film gisteren gezien.

Mijn verwachtingen waren groot, omdat Ice-T erin meespeelt, maar de film viel mij echt tegen. Het verhaal is mager en totaal geen spannende of meeslepende momenten.

avatar van Ruud 15

Ruud 15

Beetje oppervlakkige film. Ice-T die de muziek verzorgt speelt een vriendelijke bewaarder in deze film.

Alles wat emotieloos geacteerd en zonder échte spanningen. Van deze film had met iets meer moeite een veel spannender gemaakt kunnen worden dan hetgeen nu op de DVD staat.

Eigenlijk weet je al heel lang hoe het gaat aflopen. Uiteraard ontbreekt de "foute" bewaker ook niet in deze gevangenisfilm.

Al met al 2 uit 5 sterren.

avatar van Mug

Mug

1982.... Het eerste wat uit m'n speakers kwam was een of ander boos gangsta-rap nummer van Ice-T...

Hoofdrolspeler Chris Gunn, een late twintiger, speelt iemand in de leeftijd 15 - 20 jaar (niet geheel geloofwaardig).

Gebeurtenissen en bijrol-spelers zijn ook té cliché voor woorden, niks bijzonders te melden. De film hobbelt voort, scenes en gebeurtenissen worden afgeraffeld, zitten weinig spanningsbogen in, en ik zal maar zwijgen over flashbacks naar 'papa'.

Het blijkt dat Tracks een autobiografisch portret is van de regisseur en scenarist Peter Wade. Hij slaat de plank flink mis. Een schamele 1*, troostprijs.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Een zeer zwakke dramafilm over een groep jongens die een catastrofale gebeurtenis in gang zetten waarna de veroorzaker de gevangenis ingaat. Een zeer standaard film waarin er geen hoogtepunten zijn, maar ook geen spanning. Kabbelt traag vooruit zonder ook maar een enkele keer interessant te worden en ook de uitwerking die een ingrijpende impact heeft op het hoofdpersonage is gewoonweg niet boeiend uitgewerkt. Acteerwerk is ronduit zwak. Een kansloze uitwerking, met dit onderwerp valt er simpelweg meer uit te halen.

avatar van frans123

frans123

Niet door heen te komen..gaaaaaap. Prima slaapmiddel Het personage en het verhaal interesseert mij geen lor. uit gezet na 40 min.