• 9.385.742 stemmen

Answered by Fire (2006)

Drama | 170 minuten (miniserie, 3 delen)

Speelduur: 170 minuten (miniserie, 3 delen)

Oorsprong: Canada / Australië

Geregisseerd door: Jessica Hobbs

Met onder meer: Daniela Carvalho, Alex Tilman, David Wenham

Plot Answered by Fire

Het is 1999. De UN zendt twee mensen, Mark Waldham en Zoe Brannon, om de mensen in Oost-Timor te helpen en hun medische hulp aan te bieden. Ze nemen de opdracht met plezier aan en worden in het land goed ontvangen. Daar raken ze bevriend met Ismenio Soares, hun tolk ter plaatse. Ze proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen maar wanneer de politie zich ermee bemoeit, komen ze erachter dat ze meer mensen schaden met hun acties dan helpen.

avatar van Dartagnan

Dartagnan

Ik heb deze film deze middag opgehaald bij mijn videotheek en wat zie ik, er werd nog niet gestemd en nog geen berichten geplaatst. Als leek vraag ik mij dan af hoe dat komt? Is hij nog maar pas uit? Of is dit omdat het een mini serie is die drie uur duurd niet interessant genoeg om te bekijken? Het is voor mij een groot raadsel. Ik ga hem zodadelijk bekijken (ook al is het al kwart na een) en zal het zeker niet nalaten om een bericht cq mening te plaatsen morgenvroeg. Ik ben nieuwsgierig!!

avatar van Dartagnan

Dartagnan

Tja, ik heb hem gezien en ik zit met een dubbel gevoel, het is een film waar je enorm goed je hoofd moet bij houden, het is praten van begin tot op het einde, veel gebeurt er echt niet. Dus als je drie uur lang naar gepraat kan luisteren is dit de film voor jou, indien je meer actie wenst, laat de film dan maar vlug liggen in de videotheek!!

avatar van stinissen

Mini serie die lekker weg kijkt en de aandacht niet doet verslappen.

avatar van armand 1

armand 1

Deze film is goed iets te weing actie voor mij.

avatar van Phantasm

Phantasm

Goede serie, prima mee vermaakt.