• 9.377.055 stemmen

Kabhi Alvida Naa Kehna (2006)

Drama / Romantiek | 193 minuten

Gesproken taal: Engels, Hindi en Turks

Releasedatum: 11 augustus 2006

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Kabhi Alvida Naa Kehna

"A Love.... That Broke All Relationships"

Dev is getrouwd met carrièrevrouw Rhea, ze hebben samen een zoon en wonen in het huis van Devs moeder. Lerares Maya is getrouwd met haar maatje Rishi, wiens flamboyante vader Sam erg gesteld is op de relatie tussen zijn zoon en schoondochter. Als Dev en Maya elkaar ontmoeten, leidt dat eerst tot een vriendschap, maar al snel voelen de twee steeds meer voor elkaar. Als Maya's man ontdekt dat zij geen kinderen kan krijgen, komt hun huwelijk onder druk te staan. De liefde tussen Dev en Maya bloeit op en Dev moet kiezen tussen de twee vrouwen die hij lief heeft, Rhea of Maya.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Maya Talwar

Riya Saran

Samarjit 'Sam' Talwar

Guest Appearance

Kamaljeet Saran

Arjun Saran

Piano dancer (onvermeld--special appearance)

avatar van Lord Flashheart

Lord Flashheart

Zeer matige Bollywood film. De score op IMDb is vele malen realistischer; ik had beter daar kunnen kijken alvorens ik deze ging aanschaffen.

De film kan eigenlijk geen moment overtuigen. Het eerste uur bevat bij vlagen nog aardige humoristische stukjes, maar zodra die wegvallen is het over met de pret. Verhaal sleept zich letterlijk voort, slechts onderbroken door ellenlange intermezzo's. Een aantal liedjes zijn best aardig (met name dat Rock 'n Roll ding op dat feest), maar op drama gebied schiet de film echt te kort.

Pas tijdens het laatste half uur krijg je voor het eerst overtuigende emoties te zien, maar daar heb je dan wel 2,5 uur op moeten wachten. Soms maakt het verhaal ook vreemde sprongen, waardoor het nog ongeloofwaardiger wordt. Kortom: een rammelend script, slap acteerwerk en te veel beeldvulling. Magere 2**

avatar van BBarbie

BBarbie

Film met twee gezichten. Voor de pauze is het een luchtige Bollywood-productie, na de pauze lijkt de film veel meer op een regulier romantisch drama, zoals ze die ook elders maken.

Hoewel ik het einde niet erg sterk vind, heb ik toch wel genoten van deze film vanwege het mooie, af en toe toch wel aangrijpende verhaal. Bovendien is het bepaald geen straf drie uur lang naar de beeldschone actrices Preity Zinta en Rani Mukerji te moeten kijken. Ook het rock 'n' roll-nummer van Amitabh Bachchan met zijn Marilyn Monroe-dames e.a. is erg mooi om te zien. Shah Rukh Khan daarentegen heb ik wel eens beter in vorm gezien.