• 9.374.305 stemmen

In 3 Tagen Bist Du Tot (2006)

Horror / Thriller | 97 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titel: Dead in Three Days

Oorsprong: Oostenrijk

Geregisseerd door: Andreas Prochaska

Met onder meer: Sabrina Reiter, Michael Steinocher en Laurence Rupp

Gesproken taal: Duits

Plot In 3 Tagen Bist Du Tot

Als Nina en haar vrienden een sms krijgen met de boodschap over "drie dagen ben je dood" denken ze met een flauwe grap van doen te hebben. Als even later de vriend van Nina vermist wordt beginnen ze zich pas echt zorgen te maken. De paniek slaat toe als de vriend wordt gevonden in een meer met een blok beton aan zijn voeten...

avatar van perceived

perceived

Duf.

Ondergemiddelde slasher die nergens spannend of vermakelijk weet te worden. Zeer voorspelbaar en clichématig. 4.5/10*

avatar van Keane1983

Keane1983

Een vrij standaard horror/ thriller die op geen enkel vlak ergens weet uit te blinken.

Allemaal erg voorspelbaar en de vaak aanwezige soundtrack wees erop dat er tijd opgevuld moest worden (overigens wel een leuke soundtrack).

Acteerwerk is ondermaats en soms erg slecht te noemen.

Er zitten een paar aardige kills in, maar dat in mijn ogen de film niet redden.

Camerawerk is prima en de setting (leuke Duitse huisjes en bergen) waren een aardige toevoeging.

Van mij een 2,5*