Genre: Misdaad / Komedie
6,4 (793)
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 15 maart 2007
Plot Dennis P.
"Nothing is more difficult than stealing a heart."
Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving brengen hem zodanig in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten in een magnetrondoos de deur uitloopt. Deels om lekker te kunnen uitgeven, deels om zijn grote liefde, de prostituee Tiffany, definitief voor zich te winnen. Maar ja, gaat zij nou voor 'Dikke Dennis' om zijn persoonlijkheid of om zijn geld? En komt hij weg met de grootste diamantroof aller tijden?
Dennis
Curator
Directeur Globos
Meneer de Winter
Ant
Deze film heb ik gister gezien bij de Promo in Weert. De film kwa beeld was al af maar het geluid/muziek nog maar 2.0.
Het verhaal was echter veel beter dan ik voorspelde. Niet zo een zinloze roof film met veel wapens en politie, zoals we van Nederlandse films gewent zijn.
Het verhaal is rustig opgebouwd in mijn ogen zeer realistisch gemaakt. Oke een waar gebeurd verhaal, maar meestal wordt het wat overdreven, nu dus niet.
Hoe simpel het eigenlijk is, hoe hij voor meer dan 10.000.000 euro aan diamanten kan stelen. Echt een aanrader!
Deze film is kwa naam nog niet zo bekend, maar als deze film genoeg promotie krijgt en goede mond op mond reclame. Dan geloof ik dat deze film toch wel wat kan gaan doen.
Welke bijvoorbeeld?
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Het verhaal was echter veel beter dan ik voorspelde. Niet zo een zinloze roof film met veel wapens en politie, zoals we van Nederlandse films gewenD zijn.
Simpelweg een kulopmerking.
Webby
Ja inderdaad. Zonder de film nog gezien te hebben heb ik het gevoel dat ie er helemaal niet bij past. Laat ik 't hopen althans!
Quentin
Geeft meer de indruk van een volbloedige romantische komedie.
Bijzonder lelijke poster.
nee, vind het wel wat hebben aan de ene kant en geeft duidelijk aan dat de film een Romantische Komedie is.
raymon
deze vind ik nog wel leuk als je het gaat vergelijken met Ellis in Glamourland.
Geeft meer de indruk van een volbloedige romantische komedie.
Dat zal dan wel ook de bedoeling zijn. Lijkt zich op meisjes te richten. De trailer heeft een wat andere uitstraling, vind ik.
Quido
Hoewel ik het geen romantische komedie vond, begrijp ik wel dat ze hem zo neer willen zetten. Wellicht was het ook de bedoeling een romantische komedie te maken, maar Kuijpers wíl (zou bijna zeggen: moet van zichzelf) altijd de achterliggende gedachte(s) van de personages doorgronden en daarmee aan de slag gaan, waardoor de film vrij veel dramascènes bevat. Daardoor is de film soms wat onevenwichtig.
Dat spreekt ze toch niet aan?
Geen idee. Ik denk het op basis van de poster.
Dat spreekt ze toch niet aan?
daarom heeft volgens mij de regiesseur de richting van komedie gekozen dit kan je niet als een misdaad film overbrengen maar deze film lijkt mij best leuk en goed!
missy-ma
Heb de film gezien als test publiek,
das ook alweer hele tijd gelede, en dr zullen wel scenes
uitgehaald worden en sommige misschien nog bijgevoegd, maar ik vond het voor een nederlandse films een goede film.
De poster zoals hierboven vind ik ook niet bij de film passe.. Zo wekt die ook andere verwachtingen dan hoe de film is... dus mensen oordeel niet meteen op de poster ...:S ik vind het wel kijken waard
Bob Gray
- 2047 stemmen
Edo Brunner
. Voor mij al een reden om deze niet te zien. Ook al ben ik wel gecharmeerd van Kuijpers eerdere werken.
Quentin
Vond Brunner prima in Knetter, maar hij zit nu wel in een vervelend verborgencamera programma.
Quido
Dat programma was best grappig, als je Tequila bedoelt tenminste. Brunner moet meer rollen krijgen. In Dennis P., Knetter en De Baby en de Bakfiets speelt ie leuk en goed.
raymon
Rob de Nijs zingt titelsong van film Dennis P.
HILVERSUM - Zanger Rob de Nijs zingt de titelsong van de komische liefdesfilm Dennis P.. Regisseur Pieter Kuijpers vindt zijn „fantastische, warme en doorleefde stem” ideaal om Frank Sinatra's For Once In My Life ten gehore te brengen.
Kuijpers, bekend als regisseur van de film 'Van God los', vertelt met de film Dennis P. het waargebeurde verhaal van Nederlands' grootste diamantrover ooit. Acteurs Edo Brunner en Nadja Hüpscher spelen de hoofdrollen.
Sifra
HAHAHAHHA als dit de film is die ik denk dat het is dan is echt een vréselijke film voor kinderen. Ik heb dennis p in het duits gezien een tijdje geleden en het is echt te slecht gewoon.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Van God Los