• 9.371.621 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Michael Hurst

Met onder meer: Zoë Bell, Malik Yoba en Adam Huss

Plot Paradox

Een groep jonge wetenschappers werkt aan een geheim project, dat hen in staat stelt vooruit te reizen in de tijd. Ze testen het door een persoon onder hen een uur vooruit te zenden. Hij keert terug en pleit dat ze er onmiddellijk mee moeten stoppen. Hij legt hen uit dat ze binnen dat uur allemaal zullen sterven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van joshua1988

joshua1988

voor een film waarvan je echt niets verwacht, was dit een buitengewoon aangename verpozing... Los van het acteren, blijft het verhaal tot het einde boeiend, spannend en onvoorspelbaar. Het geeft het thema tijdreizen weer een andere dimensie! Aanrader voor wie zich verveelt -;)

avatar van Rujar

Rujar

De film moet het dan ook echt alleen van het script hebben.

Ugh.

Zo'n film waarbij je het bij het eerste shot eigenlijk al weet ... dit is allicht weer zo'n amateuristische prul. En inderdaad, Paradox is een film die ze eigenlijk beter op YouTube gereleased hadden, da's meer het publiek lijkt me.

De acteurs zijn stuk voor stuk dramatisch slecht. Het script wordt zielloos opgedreund, terwijl een hoop dialoog schaamteloos gejat lijkt uit andere films. Het script is ook niet best. Standaard tijdreisgeleuter zonder enige spanning. Soort van slechtere versie van Los Cronocrímenes.

Het is echt brak geschoten, soundtrack lijkt helemaal nergens op en het is zo geweldig sfeerloos dat het pijn doet aan de ogen. Uiteraard is de regisseur ook schrijver van dit onding, dan kan het meestal twee kanten op, ditmaal de compleet gefaalde. Mnee, vermijden als de pest, dit is nergens een serieuze film.

avatar van Collins

Collins

Ach, het verhaaltje is inhoudelijk nog te doen. Niet opzienbarend en liever niet nog eens, maar te doen. Het twistje op het eind is zelfs lichtelijk verrassend.

De manier waarop alles voor het voetlicht wordt gebracht is alleen van zo'n vermoeiend laag niveau. Zo schreeuwerig. Zo rommelig. Zo emotieloos. Zo zonder ziel. Zo overdreven hyperactief gefilmd. Zo slecht geacteerd.

Met van die vervelende personages waarvan je hoopt dat ze het spannende avontuur niet overleven.

En dat alles in zo'n fantasieloze setting met van die nare dansende lichten.

En dan die ongelooflijk slechte dialogen gevuld met schaamteloos gejatte en banale oneliners.

Heb ik de abominabele spanningverhogende muziek al genoemd?

The End.

avatar van A83

A83

Voor een B film redelijk gelukt.

En wat dialoog jatwerk, dat ben ik met anderen eens.

Ik heb ook nog nooit zo'n simpele tijdmachine gezien, gewoon een spotlight frame met kabeltjes er doorheen en wat oude fabrieks kasten om de boel aan te sturen.

En dan hebben we nog de Paradox, wat een volledige tegenstrijdigheid is, vooral aan het eind, zonder primaire tijdslijn kan er ook geen parallelle tijdslijn gecreëerd worden, maar in deze film kan het wel, slecht script.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Ongelooflijk stupide film, die hèèl weinig geld is gemaakt.

Moest em helemaal uitkijken, voor `t domme einde.

Nee, niets voor mij, laat Zoë Bell nou maar bij `t stuntwerk blijven want daar is ze goed in.

Acteren zit er bij haar echt niet in, en de rest van de cast eveneens.

Zelfs een quote van Die Hard kwam nog even langs.....de SFX leek nergens op, zoals Onderhond `t al aangaf, een film die ze eigenlijk beter op YouTube gereleased hadden, dan hadden ze nog wat kijkers gehad.

En ik trap er ook nog in.

Halve ster voor `t toch nog proberen een verhaaltje op te bouwen.

Zeer slecht.

avatar van frans123

frans123

Armetierige B-film. Onzin script, slechte acteurs.Van het tijdreizen hou je niks over alleen gehol achter elkaar. Onbegrijpelijk verhaal ook, en onzin tijdreis gezwam...vreselijk...eigenlijk 1 ster....ahhahah

avatar van Knoei

Knoei

Oef... Ik had er bewust voor gekozen om een film te pakken zonder eerst te kijken op IMDB of hier. Het feit dat ik niets van deze film had gehoord was voor mij natuurlijk wel al een seintje dat het niet veel kon zijn, maar hoop doet leven.

Het is een Bfilm, dus ik ben wat mild, maar het was niet echt goed. Het is een opeenstapeling van kleine dingen.
Het begint al goed met de scène bij de tijdmachine, waarbij heel prominent een digitale klok midden in beeld hangt. Deze geeft constant een andere tijd aan per take. Dit gebeurt in meerdere scènes. Ik hoopte eerst dat dit een briljante zet van de schrijver was, om iets heel gaafs te doen met parallelle tijdlijnen. Helaas bleek het gewoon een fout te zijn. De rest is een spoiler, maar ik zal het einde niet verklappen erin
de red herring, die Landau moest voorstellen sloeg helemaal nergens op. Deze acteur was 2x breed en een kop groter dan de protagonist. Je zou denken dat hij wel door zou hebben dat de moordenaar niet een reus was (ok wat overdreven)
Maar het aller ergste vond ik dat de film zich niet aan z'n eigen regels houdt! Er wordt de hele tijd gezegd dat je de toekomst en verleden niet kunt veranderen en dit wordt ook als waarheid aangenomen en is zo'n beetje de hele clou vd film, maar dit staat compleet haaks op wat de moordenaar daadwerkelijk doet. Hijzelf verandert de tijdlijn door het aan z'n eerdere zelf uit te leggen, waardoor hij de moordenaar wordt.

Al met al had de film een boel (soms zelfs aardige) ideeën, maar deze zijn door de aard van het verhaal bijna niet uit te werken.
Ik geef de film anderhalve ster, simpelweg omdat hij eigenlijk voldeed aan wat ik had verwacht.
P.s. Het acteerwerk was niet goed, maar ik heb slechter gezien.