Puff, Puff, Pass (2006)
Alternatieve titel: Living High
Geregisseerd door: Mekhi Phifer
Met onder meer: Danny Masterson, Ronnie Warner en Mekhi Phifer
Plot Puff, Puff, Pass
Twee stoners leven in een beroerd appartementje en hebben een huisbaas die hen op de nek zit. Ze besluiten dat ze echt wat geld moeten gaan verdienen en het blowen zit hen misschien in de weg. De rehabilitatie-kliniek blijkt echter geen uitkomst te bieden, dus gaan ze in op een voorstel van een kennis om een koffertje af te leveren bij een zekere Mr. Big. De problemen stapelen zich echter al snel op.
Rico
Montana
Heather
Aimee
buffy
dit lijkt me inderdaad wel een geinige komedie !!!
jammer dat we nog 2 weken moeten wachten voordat ik 'm kan huren !!!
Respekked
Masterson is wel een redelijke koning in That 70's show. Dit lijkt me niet zoveel.. De titel alleen al
buffy
nog even geduld !!
en dan kijken of het dan inderdaad wel wat is of juist niet
ik kan haast niet wachten hihihih
Radjali
Heb deze film gezien en deze film is om te lachen.
Zelfs om de domste dingen begin je lachen
4.5 ster
Spineglass
Heb de film net uit de videotheek meegenomen, ben zeer benieuwd
Spineglass
Net gekeken. Na mijn aardige verwachtingen over deze film viel de film mij toch vies tegen. Standaard, weinig goede grappen alles behalve origineel. Maar toch wel een film die gewoon lekker doorkijkt.
G-Thug
Een 1 voor de moeite, heb hooguit af en toe een glimlach gekregen. Wat von ik deze kut. Slap grappen die nergens op slaan. Enige vette is John C. McGinley erin speelt, en dit is alleen maar grappig omdat ik daarvoor Scrubs(serie) heb zitten kijken en elke keer als ik hem in deze film zag ik terug moest denken aan grappige stukjes met hem uit scrubs.
haziz
de aantal keren dat ik gelachen heb bij deze film kan je zeker op 1 hand tellen die drie vingers mist.
had er veel meer van verwacht. wel een lekker ding die christusaddict!
Wazzzaaa
viel me zwaar tegen deze
de grappen zijn inderdaad op 1 hand te tellen
xam
Het leek een goed idee om hier naar te kijken.
2 onverbeterlijke lijpo's .
Had een leuk verhaal met grappige momenten kunnen en moeten zijn.
Viel echter zwaar tegen, had hier zeker meer van verwacht.
Slap verhaal met slappe grappen.
Hooguit 2x een glimlach op mijn gezicht gehad, en durf niet met zekerheid te stellen dat het van de film kwam.
Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier 4.5 ster voor geeft.
Dan moet je om de Tsjernobyl ramp wel helemaal krom gelegen hebben.
Met zeer veel moeite 1,5 ster.
hannes64
- 1926 berichten
Ik was na 20 minuten al ``uitgepuft``.
Dacht eerst naar een soort cheech & chongfilm te kijken maar , die heb ik dan ook 10 keer liever.
Pass on this one.
Kisje
Dit is geen film die je serieus moet nemen, maar dat weet iedereen wel denk ik. Wel een film die je moet zien als je in een flauwe-grappen-bui bent !
2.5 *
demimoorefan
geen ene fuck aan
als je daar om moet lachen...........
wat een k*tfilm
het mooiste is de aftiteling
dan kun je tenminste verder met een goeie film
verder geen woorden aan vuil maken
ben blij dat deze van internet afkomt
zodat ik de verhuurkosten in de zak heb gehouden
nu heb ik er een broodje shoarma van kunnen halen
omdat helaas lager niet kan
bratra
De regisseur van deze film mag nooit meer aan de bak komen. ZO SLECHT!!!! ZEER SLAAP VERWEKKEND!! het had beter puff puff sleep kunnen heten. DAMN!!
spettertje
ik ben het erg helemaal mee ens
ik vond dit super saai
helaas ben echt en humor/comedy fan
heb heel wat slechte gezien maar deze spande echt de kroon
ik kon zelfs niet een keer een glimlach op mijn gzicht toveren
zwaar kl*te film dus
van mijn krijgt ie dus ook een .....0.5*
FillumGek
Ik heb het bijgehouden. Precies 2.5 keer gelachen ( die 0.5 was een combinatie van een glimlach en gaap).
Erg supersaai met van die ongelofelijk saaie en flauwe humor. Soms gewoon echt pijnlijk niet-leuk. Ze doen hun best om grappig te zijn maar falen daar gigantisch in.
Wat een ongelofelijke troep!
Eén klein miezerig sterretje.
knaricus
Sorry hoor, maar zijn wij hier allen wel objectief.
Deze film kan slechts worden gezien met een aanzienlijk hoog THC gehalte in den bloed.
Ik hou zelf voornamelijk van kwalitatieve films, dus met enige diepgang, maar laten we eerlijk zijn stoned als een garnaal is deze film best te versmaden.
@brata, waarschijnlijk was je gewoon te nuchter toen je deze film ging kijken...
En dan weet je bij voorhand al dat ´dit niets gaat worden!
Of niet dan luitjes, graag jullie commentaar....
deStef
Ik verwachte dat het een ballefilm zou zijn, dus stont ie maar te staan in de kast. Op een moment kwam ie toch aan de beurt, en hij viel me niet tegen. Heb me hiermee wel vermaakt, lekkere slappe humor die er bij mij wel in gaat. Verder is de film inhoudloos, maar daar maak ik me verder niet zo druk om. 3 *
lelici
Cheech & Chong all over again...waarschuwing...ga eerst naar de coffeeshop, alvorens deze te kijken, anders is er geen moer aan!
Dutchmeister
Wat een waardeloze film. Niet normaal. Vond er echt niks aan. Heb geen 1 keer moeten lachen.
0.5
skompie
Had toch iets meer komedie verwacht in deze film. Het aantal grappen viel dus erg tegen. Kun je wel zeggen dat je deze film moet kijken als je eerst ff langs de coffeeshop bent geweest maar als alleen op die manier de film leuk is.....
Dit is gewoon te simpel.
Archaon
Dead01
- 1977 stemmen
Echt slechte film.
Puur tijdverlies en niks grappig.
Met heel veel moeite uitgekeken.
0.5 ster
Aardig filmpje die vooral leuk is met een aantal running gags(irregardless en the small advertisement), maar ook een beetje tempo loos is en te vaak inkakt. Het had beter gekund!
Sarasani
- 1924 stemmen
Traaaaaaaaaaag begin die pas een beetje leuk word in de tweede helft.
1 voor de film en 0,5 erbij voor Masterson.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime