• 9.371.070 stemmen

Little Dead Rotting Hood (2016)

Horror | 88 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Jared Cohn

Met onder meer: Eric Balfour, Bianca A. Santos en Romeo

Gesproken taal: Engels, Portugees en Spaans

Plot Little Dead Rotting Hood

"She's not afraid of the big bad wolves."

In het geheim beschermt een oude vrouw al jaren lang een dorp tegen wolven. Als zij overlijdt vallen de wolven de bewoners van het dorp aan. Steeds meer mensen overlijden. Maar dit is niet de grootste zorg voor de bewoners van het dorp, want ze komen er achter dat er iets sinisterders dan moordende wolven in het bos op de loer ligt. Om het dorp te beschermen tegen dit kwaad moeten de bewoners het gevecht aangaan met deze meedogenloze wezens. Alleen de kleindochter van de oude vrouw heeft misschien de oplossing om dit bloedbad te stoppen voordat het te laat is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sheriff Adam

avatar van tattoobob

tattoobob

avatar van joolstein

joolstein

Misschien komt het doordat ik van te voren wist dat het een 'The Asylum' -productie was, maar ik vond het al met al niet eens tegenvallen. De film heeft kills, bloed en zelfs welgeteld 1x een mooie naakte vrouw. Het verhaal is simpel en heerlijk kitscherig. en natuurlijk met verschillende hiaten in het script. Laten we het er dus maar ophouden dat één van de betere onder de slechte is.

avatar van Theunissen

joolstein schreef:

en zelfs welgeteld 1x een mooie naakte vrouw

Eén naakte vrouw in een "The Asylum" productie, dat is best uniek (ik heb het daar in ieder geval nog nooit in gezien). Ik mag wel voor je hopen dat het ging om hoofdrolspeelster Bianca A. Santos i.p.v. de inmiddels rijpe Marina Sirtis (vooral bekend van haar rol als Deanna Troi in de Star Trek: The Next Generation televisie serie uit de periode 1987 - 1994), die ik vroeger wel mooi vond.

avatar van joolstein

joolstein

Nee zowel hoofdrolspeelster Bianca A. Santos als ook Marina Sirtis (Die is helaas minder mooi rijp geworden ) gaan niet uit de kleren. Maar wel Playmate ~ Ashley Doris:

Ashley Doris - IMDb

avatar van Theunissen

joolstein schreef:

Ik zie nu pas dat we vrijwel dezelfde leeftijd hebben, dus de rondborstige Marina Sirtis moet inderdaad ook een bekende van je zijn.

Ashley Doris, zegt me niets maar als ze een Playmate is geweest, dan kan ze eigenlijk niet lelijk zijn. Ik heb zelf net even de bevestiging opgezocht via Google

avatar van Collins

Collins

The low budget fabriek ‘The Asylum’ produceert met Little Dead Rotting Hood een film over weerwolven en vermengt dat thema met een snufje Roodkapje. Gewapend met een rode mantel en een magisch zwaard bestrijdt Rotting Hood het wolvenpact. Dat klinkt als stupide trash en dat is het ook.

Het verhaal stelt teleur. De acteerprestaties stellen teleur. De transformatiescenes zien er slecht uit. En als tot slot de leider van het pact middels goedkoop ogende CGI tot leven wordt gebracht, ziet het enorme beest er zeer belabberd uit. Op zich valt met deze aspecten goed te leven, als de insteek van de film nog een humoristische zou zijn geweest. Trash met overdreven slechte effecten, overdreven bloedvergieten en overdreven slecht acteerwerk kan wel amusant zijn. In deze film is het echter de bedoeling dat de kijker alles bloedserieus neemt. Nou ja, dat deed ik dan maar.

Niet alles aan de film is trouwens hopeloos. Het camerawerk is verbazingwekkend goed. Uitstekende cameraperspectieven en een dynamiek die soms zelfs iets als spanning opwekt. Ook wordt de duistere sfeer waaronder de gebeurtenissen zich afspelen, soms redelijk goed getroffen.

Ondanks die positieve elementjes, is Little Dead Rottin Hood nog steeds een filmisch gedrochtje.