• 9.373.068 stemmen

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Avi Nesher

Met onder meer: Sandahl Bergman, David Goss en Quin Kessler

Plot She

"Sandahl Bergman tempted Conan and now she is ready to take on the world!"

De koningin van Urech neemt het op tegen verschillende tovenaars en goden, waaronder twee avonturiers, Tom en Dick. Zij zijn op zoek naar Toms zus die door de heerser van de Norks is ontvoerd.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Wouter

Alleen voor liefhebbers van dit soort rommel. In de jaren tachtig kwam de ene na de andere cheesy post-apocalyptische film uit (voornamelijk uit Italie) en dit is eigenlijk een van de beste die ik gezien heb. She begint slecht en het duurt heel lang voor de film op gang komt. Maar dan wordt het voor de liefhebber steeds vermakelijker.

As said, niet voor iedereen.

En o ja. Motörhead schijnt iets met de (verschrikkelijke) score van doen te hebben.

avatar van madanny

madanny

Ook misschien goed om te weten, deze film is destijds op Video uitgebracht onder de naam Barbarian. Ook op dvd kan je die vinden, maar is een serieus geknipte versie ! duurt maar 86 minuten op dvd

avatar van zombie

zombie

The apocalypse on crack!

Geen road warrior-achtige taferelen met vreemde voertuigen dit keer. Maar wel uitbundig veel bizarre kostuums, mutanten, kannibalen, overbehaarde ballerina's, vreemde sektes en corny muziek. Als Monty Python sex zou hebben gehad met Mad Max....was dit hun liefdesbaby

Gelukkig heb ik wel de VHS gezien, want 20 minuten er uit knippen is een doodzonde.