• 9.369.458 stemmen

Romy and Michele: In the Beginning (2005)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Robin Schiff

Met onder meer: Katherine Heigl en Kelly Brook

Plot Romy and Michele: In the Beginning

"Before they ruled the reunion, they rocked Hollywood!"

Arizona, 1987. De pas afgestudeerde Romy en Michele zijn wanhopig om het saaie Tuscon achter zich te laten. Hun droom is te leven tussen de mooie, hippe mensen in Hollywood waar ze al hun dromen kunnen waarmaken. Ze hebben echter geen geld maar krijgen na het zien van 'Pretty Woman' het lumineuze idee om in Hollywood als prostituee te gaan werken. Ze sparen drie jaar lang en kunnen dan pas naar LA trekken om hun plan uit te voeren. Na enkele nachten worden ze al snel gearresteerd en ze besluiten om het anders aan te pakken. Hun doelwit wordt de hipste nachtclub Ozone waar al de sterren uitgaan. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van DeCol

DeCol

Wat een vreselijke film. Sowieso niet mijn stijl maar high school reunion was opzich nog wel leuk maar deze vond ik echt slecht en stom.

avatar van moviegirl

moviegirl

Bagger film. naar mijn idee veel te truttig 1*

avatar van notorious_kim

notorious_kim

dit is een soort prequel op romy & michelle's high school reunion, maar haalt het niveau van die film absoluut niet. Dit is echt trash!

avatar van Elineloves

Elineloves

'Dr Stevens' kan véél beter dan dit. Zonde!