• 9.370.314 stemmen

Alternatieve titel: Thunder in the Dust

Geregisseerd door: George Templeton

Met onder meer: Robert Preston, Robert Sterling en Chill Wills

Plot The Sundowners

"He was a target for every man's bullet ... and every woman's kiss !"

De broers James (Robert Preston) en Tom Cloud (Robert Sterling) delen een duister verleden. Daar waar James, die bekend staat als "Kid Wichita", hier nog aan vasthoudt, probeert Tom een rustig bestaan op te bouwen op zijn kleine ranch, hierbij geholpen door zijn jongste broer Jeff (John Drew Barrymore). Als James plotseling weer opduikt, neemt niet alleen de spanning tussen beiden broers weer toe, maar zorgt dit ook voor problemen met naburige ranchers. Als zelfs Jeff begint op te kijken naar James, vindt Tom dat het hoog tijd wordt dat James zijn biezen pakt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

James Cloud ('Kid Wichita')

Kathleen Boyce

John Gall

Earl Boyce

Sheriff Elmer Gall

Steve Fletcher

avatar van mr rumson

mr rumson

The Sundowners is zeker geen slechte western .

Maar echt boeien kon deze western mij ook niet .

Wel is het een pluspunt dat deze western opgenomen is op locatie wat zo nu en dan mooie platjes oplevert.

Wat de acteurs betreft brengt Robert Preston er voor mij het beste vanaf .

Al met al voor de westernliefhebbers leuk om een keer gezien te hebben maar ook niet meer dan dat.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Heb deze routine western maar even uit de collectie gehaald. Geen hoogvlieger, maar aangenaam naar gekeken. Een 3.0

avatar van clubsport

clubsport

Zoals hierboven vermeld is het niet echt slecht , maar het verhaal en de karakters wisten ook mij maar niet te pakken .

En zo kabbelt het verhaaltje maar door en gebeuren er veel dingen zonder duidelijke uitleg over het hoe en waarom