• 9.370.314 stemmen

The Ultimate Degenerate (1969)

Horror / Thriller | 70 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titel: The Degenerate

Geregisseerd door: Michael Findlay

Met onder meer: Uta Erickson en Michael Findlay

Plot The Ultimate Degenerate

Spencer is een man in een rolstoel, die zijn huis vult met naakte vrouwen die sexacts opvoeren nadat hij ze een injectie gegeven heeft met een aphrodisiac. Maar als Maria, een levenslustige exhibitioniste, bij hem thuis langskomt komt deze al gauw tot de ontdekking dat Spencer een gevaarlijke psychopaat is...

avatar van Toon1

Toon1

Heerlijke droomsequentie op het einde die de score van de film erg omhoog haalt voor mij!

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Blijkbaar een van de meer populaire films van de Findlays. Ik vond hun Flesh films toch een stuk beter dan deze film met een ronduit zwak verhaal. De bloot- en sex acts zijn al iets gedurfder maar zijn zo rommelig (en onerotisch gefilmd) dat er totaal geen karakterontwikkeling of duidelijkheid is waar men nu eigenlijk heen wil met het verhaal. Niet dat dit met zo een film erg belangrijk is, maar zelfs het rare "A Thousand Pleasures" had tenminste een duidelijk verhaal en een doel. De exploitatie was slap in vergelijking met de 5 jaar oudere Olga's films.