Genre: Komedie / Familie
Geregisseerd door: Tim Hill
Met onder meer: Alex D. Linz en Larry Miller
Plot Max Keeble's Big Move
"His World. His Rules."
Max, een twaalfjarige scholier die wordt gepest op school, komt erachter dat hij binnen een week naar een andere stad zal verhuizen. Hij besluit dat hij niets te verliezen heeft en bedenkt een heel slim plan om al het onrecht te wreken dat hem en zijn vrienden is aangedaan. Na een weekje herrie schoppen, waarin hij een paar fantastische grappen uithaalt, fratsen bedenkt, slimme uitvindingen gebruikt en hulp krijgt van zijn vrienden, krijgt Max verschrikkelijk nieuws te horen: de verhuizing gaat niet door! Nu hij aan het veranderen is van een loser in een bink moet hij de gevolgen van zijn acties onder ogen zien en weer hele nieuwe plannen bedenken!
Max Keeble
Worried Kid
Yearbook Photographer
Techie Kid
You_bastard
Wie de f*ck is Max Keeble comic- of een tekenfilmheld ? Ik heb de film gezien maar ik kan deze vraag niet beantwoorden. De film is zeker de moeite niet waard om in de bioskoop te bekijken.
blair witch
misschien vind je het wel niet de moeite waard, omdat het een echte kinder film is. ik zelf heb de film niet gezien dus ik weet het niet, en ik weet niet hoe oud jij bent. maar het lijkt me een kinder film
moviefreak#1
Maar wel een kinderfilm in de stijl van Home Alone met veel lachwekkende trucs. Ik vond Larry Miller en Jamie Kennedy alleen al de moeite waard. Als je m al een paar keer in je hand heb gehad in de videotheek, neem m een keer mee. 3 *
Justice4All
Volgens mij het ik het idee dat sommige "VOLWASSENEN" zich schamen om een kinder- of een tekenfilm te kijken, waarom te onvolwassen. Misschien is "schamen" niet het woord dat hier toepasselijk is, maar toch heb ik dat idee. Moet je zien als je kinderen, of neefjes en nichtjes hebt. Dit is geen negatieve reactie.
moviefreak#1
Zou dat echt zo zijn ? Iedereen wil toch gewoon een leuke film zien... of dat nou een zogenaamde kinderfilm is of niet...
¤smas¤
niet iedereen dus...zo te horen...
daarbij lijkt het mij wel een grappige film om zo eens ff te (be)kijken...niet te serieus enz..
mikey
Leuke komedie voor kids met grappige bad guys, zoals de rector en de dandy afperser. 3
is deze ergens op DVD? want ik bewonder Alex D. Linz en verzamel alles van hem
En wel in Nederland, Belgie of Engeland, want ik zoek em al een tijdje, nergens te vinden
Regan_Robbie24
komt zondag op TV!!! ik kan niet wachten, ik ga 'm opnemen! dan hoef ik em niet meer te zoeken overal!
Regan_Robbie24
dit vind ik echt een super goeie film met Alex D. Linz!! zijn beste van wat ik nu heb gezien!!! (hij is echt hot!!!!!) het is ook echt leuk voor wat jongeren met dat fantasie begin!! (die droom). 5* waard!!!
kArIzMa_TuRk
een aanrader voor mensen die hem niet hebben gezien
dus kijken morgen
BlueSword
beetje een slechte film vind ik, niet echt mijn smaak, overdreven kinderfilm, af en toe wel iets grappigs maar meer niet.
jack-sparrow
valt mee, niet van wauw, maar slecht is hij niet.
ik geef hem 3.0
Angrod_Pallanén
Ik snap de lovende berichten niet, want de film was écht ruk.
Elk personage wordt volgegooid met eten of verf, de wendingen zijn zo voorspelbaar dat ze bijna onvoorspelbaar zijn en de film laat je geloven dat alles kan zolang je maar jezelf bent.
Maw: een prima kinderfilm, maar écht niet vermakelijk voor mij. Ik keek de film omdat er werkelijk niets anders te doen was (en omdat mijn mede-tv-kijker hem wou zien), en het is de 86-minuten van je leven niet waard.
Waardeloos, maar ik heb hem uit kunnen zitten.
1.0
Barcel
Wel best grappig, maar niks bijzonders!
2,5
film_kaza
Deze film maakt mij ongeloofelijk kwaad. Een jongen dat "cool"probeert te zijn. Hij was eerst aardig en had echte vrienden. Daarna zo'n stom rotjong dat alleen om poluariteit geeft en mooie meiden. Weet je wat volgen mi cool is? Iemand die aardig is, zelfverzekerd, en niks geeft om populariteit. Max is geen van alle.
Jammer van het voorspelbare verhaal, misschien had de film dan wel 1 pluspuntje gekregen.
0,5
tommykonijn
Ik vind het erbij blijven dat Alex D Linz geen Goede acteur is en dat Jamie Kennedy beter iets anders kan gaan doen want acteren zit er niet echt in als je het mij vraagt, Redelijk Verhaal maar niet Goed genoeg uitgevoerd.
Phantasm
Mooie komedie over kinderen met de nodige, leuke grappen, kijkt lekker weg.
cinemakenner
Toen ik nog wat jonger was, heb ik deze film zoveel keer gekeken en hij bleef gewoon erg leuk. Niet alleen als film, maar ook gewoon de humor en hoe leuk het ook wordt gespeeld. Nu ik al stukken ouder ben is dat natuurlijk wel een beetje veranderd aangezien mijn smaak erg veranderd, maar ontkennen dat dit geen leuke film is? Dat kan ik gewoon niet! De film heeft al een tijdje een speciaal plekje in mijn hart, want ik heb hem al zo vaak gezien. Ik heb hem nog steeds in m'n filmkast liggen op volgens mij VHS. En binnenkort maar weer eens opzetten, want dat is al een tijdje geleden. Maar deze Max Keeble's Big Move is gewoon een heerlijke kinderfilm met een geweldige rol van Alex D. Linz.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

La Misma Luna