• 9.372.301 stemmen

Alternatieve titel: The Necro Files 2: Lust Never Dies

Geregisseerd door: Ron Carlo en Todd Tjersland

Met onder meer: Isaac Cooper, Steve Sheppard en Gary Browning

Plot The Necro Files 2

De broer van de maniak in The Necro Files leidt een dubbelleven als waanzinnige verkrachter. Als hij zijn zombiebroer op laat staan uit de dood, moeten de detectives Sloan en Manners op jacht naar de twee broers die de straten van Seattle onveilig maken.

Logan / Zombie / Drug Dealer

Greg Flashback Kill #1

Greg Flashback Kill #4

avatar van otherfool

otherfool

Bizarre, maar amusante nonsens, deze combinatie van horror, buddy-movie, erotiek en kannibalisme. Het monster met de rubberen penis is al opmerkelijk, maar het acteerwerk van Gary Browning als detective Sloan is het meest opzienbarend; zo slecht heb ik nog nooit iemand zien acteren...

In zijn genre een aanrader, en van mij krijgt Necro Files 2 niet minder dan 3 hele sterren.

Genre: Zombie Horror Porn

The Big D Zombie Rapist is back met zijn multifunctionele penis die onder andere werkt als antenne.

Het vervolg op het oh zo smerige, ziekelijke en geniale...The Necro Files!

MEER...Amateuristische Exploitatie Zombie Dark Comedy Splatter Slasher maar nu met nog meer "Erotiek" elementen die zich voornamelijk uiten in (BD)SM (uiteraard niet erg...oeps) en Soft Porn.

Al het naakt en zelfs de genitaliën worden vol in beeld gebracht. Ik keek zelfs vol een vrouw haar anus in...opzich ook niet het ergste wat er is...oeps! (Maar er spelen natuurlijk ook pornoactrices in)

De film start gelijk ontzettend gestoord met een man die beïnvloed word door zieke beelden die hij op TV ziet waardoor hij vervolgens zijn vrouw (denk ik???) haar keel doorsnijd, verkracht, verder mutileert en stukken van haar begint te eten. Dit allemaal samenhangend met wat gelach, gemompel en wat kleinerende opmerkingen.

De 2 hilarische agenten zijn weer terug en de gesprekken zijn weer van een dusdanig laag maar gouden niveau! De drugsverslaafde agent is nu opeens ook niet meer vies van wat geforceerde coïtes... De conversaties zijn in dit deel ook veel beter te verstaan.

Dit keer word er kots, alcohol en wat lieve woordjes gebruikt bij/op het graf van Logan/Zombie Sex Fiend om het ritueel uit te voeren door zijn broer Greg Logan maar toch is het "na pissen" weer letterlijk de druppel om de verkrachtende zombie (Logan/Zombie Sex Fiend) tot leven te roepen.

Logan/Zombie Sex Fiend loopt weer rond en heeft al snel zijn eerste slachtoffer en wat er met dit slachtoffer gebeurt is wel duidelijk denk ik...de penetratie tijdens de onvrijwillige coïtes was tijdens deze scène volgens mij ook kort te zien (als ik het goed heb geobserveerd).

Ook in dit deel weer helemaal complete daden: Verkrachting, moord, necrofilie en kannibalisme all in one.

Afgehakte penis als dildo gebruiken is ook altijd leuk!

'It's like you getting your period early...WAHAHA' De stem van de killer met het masker is zo grappig en wat een heerlijke one liners!

Wel lief dat de broers uiteindelijk samen zijn, naar eigen geproduceerde porno kijken en een escort bestellen om haar vervolgens lekker af te slachten.

Prima en simpel einde!

☆4,0

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Deze gaat verder in de stijl van de eerste Necro Files. Hier wordt er wel minder moeite gedaan om een degelijk plot te verzinnen en de moordende baby is niet meer aanwezig. De focus ligt vooral op de kills, de seks en het naakt en jawel hier geen plastische chirurgie alleen daarvoor al een betere score dan die eigenlijk zou verdienen. Bij momenten is het net geen hardcore porno. Ja je ziet ook mannelijke geslachtsorganen, maar die zijn duidelijk van rubber.

avatar van Theunissen

Deze Horror / Erotiek film werd me tijdens de afgelopen Horrorfilm Challenge getipt door alexspyforever en gisteravond heb ik hem dan bekeken en mede omdat ik een film wilde zien die niet al te lang duurde. En "The Necro Files 2" is daarvoor perfect, want hij duurt maar 66 minuten en zit boordevol met zieke humor, naaktheid (o.a. een gigantische rubberen penis van een zombie ) en bloedvergieten.

De broer, te weten Greg Logan (Greg Lewis), van een gestorven maniak, wordt in "The Necro Files 2" een krankzinnige kannibaal verkrachter en reanimeert onbewust het lijk van zijn boosaardige broer, te weten Logan (Isaac Cooper), als een vleesetende zombieverkrachter! Samen gaan ze op een waanzinnige moordpartij in de straten van Seattle, waar de rechercheurs Manners (Steve Sheppard) en Sloane (Gary Browning) de gruwelijke moorden onderzoeken.

De openingsscène van deze film zet gelijk de toon, want na de opening credits (waarin al gelijk de nodige naaktheid en bloed te zien is), die circa 2,5 minuut duren, zien we Greg Logan in een woning, waarin een vrouw (Gen Padova) in de keuken de afwas staat te doen. Als Greg met een masker de vrouw aanvalt, pakt hij een steelpan (die de vrouw net heeft afgewassen) en slaat hij daarmee de vrouw bewusteloos en begint hij te lachen. Daarna kleedt hij haar helemaal uit (dus dan zien we Gen Padova volledig naakt) en snijdt hij haar de keel door met een groot mes, welke ze zonet ook heeft afgewassen. Als ze dood is, legt hij haar in positie en begint hij haar te verkrachten, totdat hij uiteindelijk klaarkomt op haar lichaam (dan zie je ook witachtige vloeistof). Daarna schrijft hij met haar bloed de tekst "Slut" op haar lichaam en begint hij te snijden en te eten van haar lichaam.

Misschien dat velen na het zien van die scène de film gelijk uitzetten, maar als liefhebber van zieke films ben ik toch blijven kijken, ondanks dat "The Necro Files 2" een zeer goedkope uitziende film (het is ook een "shot-on-video" film) is en dat is gelijk te merken na de openingsscène (ook al daarvoor overigens), waarin we de twee rechercheurs in een auto zien praten (niet voor het laatst overigens) en waarbij de dialogen volkomen belachelijk zijn (geldt overigens ook voor de twee rechercheurs). Daarna zien we rechercheur Manners in een gang van gebouw schieten op een vrouw (Jessica Wenklar), die ook terugschiet, waarna ze beiden in een smerig toilet (waarvan zowel de muren als de toiletpot zijn behangen met stront en wc-papier) belanden en waar Manners de vrouw dwingt om hem te pijpen (dan zien we ook de borsten van Jessica Wenklar), waarna hij haar arresteert en meeneemt. Naderhand komen we te weten (via een flashback) dat ze hem niet gepijpt heeft, maar dat ze hem in de penis gebeten heeft.

Daarna zien we Greg weer in actie, waar hij het nu voorzien heeft op een vrouw (Jennifer Sanchez) die zich zit op te maken (o.a. haar wimpers) voor een spiegel. Greg dwingt dan de vrouw om zich uit te kleden (dan zien we dus Jennifer Sanchez naakt), waarna hij snel klaarkomt op haar borsten (dan zien we ook weer de witachtige vloeistof). Daarna moet de vrouw van hem op het dressoir gaan zitten en zien we in close-up de vagina van Jennifer Sanchez. Greg snijdt dan haar keel door en begint dan te lachen, waarna de scène weer voorbij is. Dus nu zie je geen verkrachting en kannibalisme.

Vrij snel daarna zien we Greg zuipend op het kerkhof bij het graf van zijn broer en moet hij kosten en plassen (doet hij beiden op het graf van zijn broer) en als Greg dan vertrekt, zien we Logan weer als een zombie tot leven komen met een enorme penis Deze ziet dan gelijk een vrouw (Rose Algren) in een bos lopen, die hij dan volgt. Hij slaat de vrouw neer met een tak en neemt haar mee naar een tent, waar hij haar uitkleedt (dan zie we dus Rose Algren naakt) en verkracht met zijn enorme penis, tot de vrouw is dood geneukt. Daarna begint hij van haar te eten en trekt hij o.a. ingewanden uit het lichaam.

Vlak daarna krijgt zombie Logan een stijve penis en zien we een punker (Chris Willsher) samen met een vrouw (ik meen wederom Jessica Wenklar) op bed vrijen en neuken. Als zombie Logan dan de kamer binnenkomt, doodt hij de punker en vergrijpt hij zich aan de vrouw, maar veel valt er eigenlijk niet te zien. Want daarna zie we weer de achterlijke rechercheurs praten en zien we Greg in een woning een afgesneden vagina met ketchup eten Hij wordt dan verstoord door de eigenaar (Rod Fontana) van de woning en diens vriendin (de bekende porna actrice Lisa Sparkxxx, oftewel Lisa Sparks). Terwijl de eigenaar min of meer tegen Greg zegt dat hij de woning moet verlaten, legt diens vriendin haar borsten goed en dan zien we ook eventjes één glimp van de flinke borsten van Lisa Sparks.

Daarna zien we een man (Ashley Hames) in een woning naar een pornofilm kijken, waarna een vrouw (wederom Rose Algren) aanbelt. Als de man de vrouw binnenlaat, hebben ze samen SM seks (zo heeft de vrouw een bal in haar mond en slaat de man haar met een zweepje) en neuken ze met elkaar op een bank. Als daarna weer iemand aanbelt, maakt de man weer de deur open en blijkt het zombie Logan te zijn. Die slaat de man dan neer en begint de vrouw te verkrachten op de bank. Als de man weer bijkomt, vechten ze met elkaar en trekt zombie Logan de penis (ook van rubber) van de man eraf en begint hij daarmee de vrouw te verkrachten. Als hij daarna de vrouw op zijn hondjes neukt op de bank, trekt hij op een gegeven moment de borsten van de vrouw eraf en sterft de vrouw.

Wij zijn dan circa halverwege de film, als de rechercheurs Greg op het spoor zijn. Als ze bij hem langsgaan, slaat en schopt rechercheur Manners hem en stopt hij drugs in zijn arm. De rechercheurs vertrekken daarna en de huiseigenaar zet dan Greg uit zijn woning, maar zover komt het niet want Greg snijdt dan zijn keel door. Daarna vergrijpt hij zich op diens vriendin, die hij neukt middels standje kruiwagen (zag er wel grappig uit en dan zie je ook de borsten van Lisa Sparks bungelen). Hij loopt dan met haar in de kruiwagen positie naar de badkamer, waar hij haar vermoordt met een mes in de badkuip. Dan zien we een naakte en bebloede Lisa Sparks in de badkuip liggen.

Daarna treffen Greg en zombie Logan zich toevallig en vertrekken ze in een auto en worden ze achtervolgd door de rechercheurs. Ze komen dan aan bij een woning, waar Greg een zelfgemaakte pornofilm (met een rondborstige vrouw, te weten pornoactrice Taylor St. Clair, en een man, te weten Rod Fontana, in een SS-uniform) opzet en waarop zombie Logan in een stoel begint te masturberen, tot hij klaarkomt op de televisie (dan zien we wederom de witachtige vloeistof). Greg bestelt ondertussen telefonisch een hoertje. Als het hoertje (Lydia McLane) aankomt, wordt ze zowel geneukt door Greg als door zombie Logan. Ze worden dan verstoord door de rechercheurs en zombie Logan vlucht dan het bos in, waarbij hij wordt doodgeschoten door rechercheur Sloane. Greg doodt dan de vrouw met een mes (steekt en snijdt in haar buik), waarna rechercheur Manners hem doodschiet.

Daarna praten de rechercheurs nog met elkaar en spuit rechercheur Manners weer drugs in zijn arm, waarna ze ruzie (vanwege de drugs) met elkaar krijgen en Manners dan Sloane in elkaar slaat. In de allerlaatste scène van de film zien we hoe zombie Logan weer te leven komt, als zijn enorme penis geraakt wordt door bliksem Daarna is de film na 66 minuten ook afgelopen. Gezin het einde zou men dus nog een "The Necro Files 3" kunnen maken, maar die is er tot heden nog niet gekomen.

Als film en verhaal stelt het natuurlijk weinig voor en ook oogt alles zeer goedkoop en dat inclusief de cast, die dramatisch slecht acteren en vooral bestaan uit porno acteurs en actrices. Wel vond ik het geinig om te zien dat zombie Logan continue rondloopt in een pak en dat dan met zijn enorme rubberen leuter uit zijn broek. Toch heb ik me best aardig vermaakt met "The Necro Files 2" en dat natuurlijk vanwege de vele naaktheid die erin te zien is en ook omdat de film maar 66 minuten duurt. Hoewel er ook het nodige bloed te zien is, vond ik de film niet shockeren en dat geldt ook voor de vele verkrachtingen (o.a. van een dode vrouw) en het kannibalisme. Want dat was eerder lachwekkend (zeker wat betreft de vagina met ketchup) dan shockerend.

avatar van Theunissen

Theunissen schreef:

Wat ik gisteren schreef klopt niet helemaal, want er is in 2017 nog een vervolg gekomen, namelijk "Necro Files 3000", maar die is gemaakt met poppen en marionetten en staat hier ook niet op MovieMeter. Een echt vervolg kan je het dus eigenlijk niet noemen.