• 9.373.864 stemmen

Genre: Thriller / Misdaad

Geregisseerd door: Scott Storm

Met onder meer: Alfonso Freeman, Rick D. Wasserman en Rayne Guest

Plot Ten 'til Noon

"In ten minutes, everything can change. For these ten people, it will."

Tussen 11:50u en 12:00u in de middag, wordt een misdaad gepleegd. In dezelfde tien minuten durende periode worden de levens van tien andere mensen gevolgd die allemaal wat te maken hebben met deze misdaad. Vanuit het gezichtspunt van ieder individu wordt langzamerhand steeds duidelijker wat er nu precies gebeurd is en waarom.

argus

Deze film zal te zien zijn op het San Francisco Independent Film Festival in februari. De website van de film is hier. Daar kun je ook de trailers zien. Die zien er vrij aardig uit.

argus

Deze film won afgelopen week de 'BEST NARRATIVE FEATURE' op het San Fernando Valley International Film Festival. Op dezelfde avond won het een prijs bij een ander fimfestival : op het Phoenix Film Festival won het een prijs voor de BEST SCREENPLAY! Twee verschillende awards op twee verschillende festivals op dezelfde avond!!

avatar van Funkygroove

Funkygroove

En zo mogen er meer worden gemaakt !!

avatar van stasi

stasi

Deze film gisteravond bekeken en vond het echt een slappe film. Het enige zeer kleine pluspuntje vond ik het in elkaar lopen van de verhalen.

Verder sloeg het verhaal echt nergens op. Je maakt in de film steeds dezelfde 10 minuten van de dag mee van verschillende personages. Veel fragmenten van deze personages worden steeds weer herhaald waardoor je de helft van de film naar herhalingen zit te kijken.

Moest mij steeds inhouden om de film af te zetten maar hoopte steeds dat de volgende 10 minuten meer inhoud hadden, maar helaas.

Wat mij nog het meest irriteerd was dat ik 5 minuten naar twee mastruberende gasten moest kijken..

Kortom een zwaar overgewaardeerde film (IMDB).

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Sluit me helemaal aan bij stasi... wat kan imdb soms toch misleidend zijn!

Vond 't verhaal al niet veel voorstellen maar de acteurs waren nog veel en veel minder... en wat die 2 masturberende gasten betreft, die dikke zie je zelfs nog gewoon ademen nadat ie door zn kop is geschoten achter in die limo, waardeloze film!

avatar van raregek

raregek

Ik ben ook niet te spreken over deze film. Leuk bedacht die opbouw van het verhaal, maar mij kon het niet bekoren. Daarnaast stelt het verhaal op zich al heel weinig voor. Acteerprestaties matig tot slecht. 2 sterren omdat het een heel klein beetje origineel is.

avatar van R9

R9

wat een B film is dit.,

de laatste tijd komen er wel erg veel films uit, waarin zich meerdere verhalen afspelen., als je zulke films maakt, is het blijkbaar nodig dat je een sterrencast en regie zoals bijv bij crash..

dit is een film waarbij alles al niet zo flort verloopt., en waar bij je op het einde dan ook nog eens denkt, was dit het? waar is het einde?

al bij al een hele rare onlogichshe film, die het kijken niet waard is..

avatar van The_Game

The_Game

Ik heb de film gekeken, omdat deze een erg hoge IMDB waardering had. Deze is wel wat te hoog voor deze film, maar toch is het geen slecht film.

Het verhaal is best orgioneel inelkaar gezet. Helaas is het wel goed te merken dat we hier met een vrij laag budget te maken hebben en dat maakt de film wat minder leuk om te kijken. Alfonso Freeman lijkt ook sprekend op z'n vader (Norman).

Kortom, je moet het budget gedeelte even zien te ontwijken, want de film is verder wel de moeite waard.

avatar van djerk_Corleone

djerk_Corleone

Norman???? morgan bedoel je slimmerik

avatar van lassie0210

lassie0210

Wat een slechte film. Toen de film af was gelopen had ik echt een onbevredigend gevoel. Had nog wel een film willen kijken, maar het was helaas te laat. Zeker geen aanrader.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Zeker een goede film.

Alle stukjes sluiten mooi op elkaar aan.

Vond het zeker wel een aanrader.

Allemaal onbekende acteurs, maar zeker geen B-film zoals hier word gesuggereerd.

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Als er mensen overlijden in een film ademen ze meestal niet door nadat ze gestorven zijn... is dat wel het geval dan mag je het gerust een B-film noemen lijkt mij zo.

@ animalkrullie: smaken verschillen natuurlijk maar een film als deze een hogere rating geven dan een film als Requiem for a dream!?

avatar van bartjuh_18

bartjuh_18

wat een $%#@ film. Krijgt steeds hetzelfde voorgeschoteld en dacht wel dat het zo origineel was.... en dan het einde ...... slechter dan slecht noem ik dit...

zonde van de tijd

avatar van MrAmsterdam

MrAmsterdam

Goeie film!

beetje vaag eind, maar prima in elkar gezet en leuke dialoog!!

avatar van fabianvip

fabianvip

snap het eind ook niet echt! kan iemand mij de clue geven?? **1/2

avatar van arie mes

arie mes

lijkt dus een beetje op 11:14?????????

avatar van Waku

Waku

Wat een zwakzinnig geheel.

Men ziet elke 10 minuten van 11.50-12.00

Een moord, wat sex en een verhaaltje wat er om heen hangt. Matig geacteerd.

Belachelijk plot.

Onzin film.

Waku schreef:

Wat een zwakzinnig geheel.

Men ziet elke 10 minuten van 11.50-12.00

Ja, dat had ik boven ook al neergezet dat je dat kon verwachten.

Origineel is het juiste woord, een dergelijke manier van verhaal vertellen was ik zelf nog nooit eerder tegengekomen in een film. Best wel goed plot verder, als je het een beetje redelijk gevolgd hebt.

Zou het door slechts één of twee scenes komen dat mensen deze film toch genadeloos afkappen, dan zou dat toch wel jammer zijn voor de waardering van deze originele film.

avatar van Marley18

Marley18

Ik vond dit wel een aardige film. Origineel en het wekt nieuwsgierigheid op. .Het klopt inderdaad dat je ook best vaak naar herhalingen kijkt, maar dat stoorde mij niet echt. Ik geef deze film een 3

avatar van ivg1

ivg1

Compleet Over-rated!

avatar van Pascal A

Pascal A

Is wel een aardige film om naar te kijken !

Snap niet dat mensen dit een slechte film kunnen noemen !

Een kleine 3 sterren

avatar van alexdj

alexdj

Begon met kijken, goede film, apart verhaal maar wat ik toch het meest irritant vind is dat ik na 1 uur en 12 minuten afgestraft wordt met zo'n onzinnig einde... Deze film gaat het niet worden, het eind is waardeloos en de film zakt wat mij betreft gelijk naar een kleine 2 sterren. De enige reden dat hij twee sterren krijgt is dat ik alleen de films die zo slecht zijn dat ik ze niet afkijken 1 ster krijgen

avatar van Demoniac

Demoniac

alexdj schreef:

Na 1 uur en 12 minuten komt de aftiteling en daarna komt nog een stukje.

Ik vind het wel wat hebben. Steeds 10 minuten vanuit een ander oogpunt zien en zo alles steeds duidelijker zien worden.

avatar van russell

russell

Vond het een goede film, leuke manier van film maken.

Wat ik wel wil mededelen is dat er achterop de dvd hoes staat dat de film doorgaat na de aftiteling, misschien dat de meeste het daarom een kut einde vinden...

Ik geef hem een 3.

avatar van wolfmonkey

wolfmonkey

Één van de meest waardeloze films van de afgelopen tijd!

Zonde van je tijd! Slechte acteerprestaties en een onzamenhangend verhaal!

avatar van zephyr

zephyr

wolfmonkey schreef:

....Zonde van je tijd! Slechte acteerprestaties en een onzamenhangend verhaal!

Door het filmen vanuit verschillende perspectieven met tijdssprongen ontstond er juist een boeiend samenhangend verhaal. Daardoor was het nog juist te pruimen. Acteerprestaties daar kan ik nog mee inkomen want het waren tenslotte geen topacteurs, maar het verhaal was juist wel OK. 3*

avatar van Kisje

Kisje

Vond het echt een verschrikkelijk slechte film. Vond het absoluut niet boeiend..

Wat een tijdverspilling

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Op 't doosje staan toch 2 vreemde dingen:

1) De beste film ná Pulp Fiction

2) De film gaat verder ná de aftiteling

Deed me al redelijk twijfelen toen ik de dvddoos in m'n handen had. Maar nu ik de reacties hier zie ben ik blij om dat ik hemniet meegenomen heb!

avatar van JeffreyV

JeffreyV

+ Leuk idee om die 10 minuten telkens uit een ander oogpunt te laten zien.

- Het verhaal wordt niet echt duidelijk gemaakt, beetje vaag..

- Raar eind

1* voor het originele 'telkens uit een ander oogpunt' idee.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

en toch moet ik zeggen dat ik de film wel grappig in elkaar vond steken. jammer wel dat het een erg B-achtige setting was, maar het verhaal zat aardig in elkaar. sommige acteur waren zelfs ook wel te pruimen. het einde was iets wat vreemd, maar niet onaardig. leuk verhaal, geen meester werk. 3