• 9.372.317 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Bruce McCulloch

Met onder meer: Ray Liotta, Glenne Headly en Shaun Sipos

Plot Comeback Season

Skylar Eckerman is de high-school football held, met de looks en de meiden. Helaas breekt hij echter zijn been en zijn carrière is voorbij. Walter Pearce is zijn buurman en een wat sukkelig figuur, die ook nog eens is vreemdgegaan. Diens vrouw smijt hem dus het huis uit. De twee slaan door en komen in de cel terecht waar ze tot elkaars schrik elkaar tegenkomen. Samen smeden ze een plan om alles weer recht te breien.

avatar van David_D

David_D

avatar van videoot

videoot

Leuk die link,alleen jammer dat hij het niet doet

avatar van daviddoelen

daviddoelen

Het bericht van David_D is bijna een jaar geleden geplaatst. De website zal in de tussentijd zijn verwijderd.

Hier kun je de trailer nog wel bekijken.

avatar van Spineglass

Spineglass

Gister gezien, aardige film die leuk is om een keer te kijke maar daar blijft het ook bij.

avatar van stinissen

Zeer vermakelijk met een uitstekende Liotta,

avatar van bokke

bokke

Een film om maar 1 keer te bekijken, soms is hij wel wat langdradig naar mijn mening.

IK geef hem toch 3*

avatar van seanpuffy

seanpuffy

het begon flauw maar naarmate de film vorderd werd het telkens beter en beter.

3.5

avatar van fritsy

fritsy

Niet echt een komedie.

avatar van NERD

NERD

Een simpel filmpje wat deze film nou juist zo goed maakt. Geen pretenties, leuk om te kijken, goed geacteerd, interessant verhaal, mooi verteld en een mooi geloofwaardig eind. Wat meer kan je wensen van een romantische "komedie" als deze? Naar mijn smaak een perfekte film in dit genre. 4 sterren

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

goed acteerwerk van Liotta en een aardig wekijkertje,

avatar van Aapje81

Aapje81

Hele matige en vermoeiende film met vervelende personages waar je geen moment compassie mee hebt. Dit is weer eens een typisch voorbeeld van een romantische komedie die niet werkt. Alleen Liotta doet het wel aardig.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Houd een rubberen hamer bij de hand om na afloop gekromde tenen weer terug in de oorspronkelijke posities te kunnen rammen... Hoewel de plot hier niet helemaal klopt, kan je aan de laatste regel in ieder geval al aflezen dat er hier niets te spoileren valt, maar ik doe het toch maar even voor de zekerheid. Ja, natuurlijk komt het goed, én heeft iedereen zijn of haar lesje wel geleerd!

Het acteerwerk valt nog best mee, het is netjes gefilmd en de soundtrack zou best een goede film kunnen begeleiden. Ook het verhaal op zich zou nog wel wat van te maken kunnen zijn, maar telkens is daar weer een cliché / grap / ontwikkeling die de tenen in ongewenste posities doet schieten; dildo's van moeder voor de dochters, vaderlief die in de wachtkamer voor een AIDS-test probeert aan te pappen met een meisje die op zijn dochter lijkt, de grap over dikke meisjes, het pesten en vervolgens 'goedmaken' met de mascotte, enz., enz.. En als het nou als een wrange komedie in elkaar zou zitten, maar nee, dit is eerstelijk toch echt een (romantisch) drama, ook al geven de labeltjes wat anders aan.^

U merkt wel met zo'n lang verhaal dat ik er nog wat van wil maken, want er zijn best positieve punten te noemen, maar zoals Aapje81 al aangaf: het werkt gewoon niet. 1,0*.
^ Ik moest meermalen (meteen al bij de opening) denken aan Election en ander werk van Payne, o.a. door de soundtrack. Check die film(s) als je wilt weten hoe het ook / wel kan.

avatar van BBarbie

BBarbie

Soap van het type dertien-in-een-dozijn, die nergens leuk of interessant wordt. Ray Liotta is serieus miscast als de overspelige echtgenoot. Aardig voor een keer, maar daar houdt het wel mee op.