• 9.373.522 stemmen

Geregisseerd door: Nicholaus Goossen

Met onder meer: Allen Covert, Linda Cardellini en Nick Swardson

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Grandma's Boy

"A movie that proves you're never too old to come of age."

Alex is met zijn 35 jaar de oudste videogame-tester ter wereld. In de nachtelijke uren is hij bezig met de ontwikkeling van een nieuw Xbox-spel. Als hij op een dag zijn huis uit wordt gezet, omdat zijn kamergenoot al het geld dat voor de huur bestemd was heeft opgemaakt aan prostituees uit de Filipijnen, is Alex genoodzaakt om bij zijn oma en haar twee vriendinnen in te trekken.

avatar van soko

soko

Best aardige film, en op sommige momenten heb ik echt dubbel gelegen. Soms ook wel flauwe grappen. Maar er zitten wel aardig leuke personages in.

Leuk om een keertje gezien te hebben, maar verder niet zo heel veel bijzonders

avatar van Nibbler

Nibbler

Heb 'm net gekeken... Ik zit nogaltijd een beetje na te lachen Hij is echt grappig!

Tijdens de eerste 10minuten leek het me één van de zovele met precies dezelfde verhaallijn. Na de eerste 10minuten ontwikkelde de film zich, naar een voor mij, unieke film.

Het onderwerp, de computer-nerds en mooie meiden is zeker goed te combineren tot een goede film. Dat is ook bewezen.

Een aanrader

avatar van savi_7

savi_7

Grappig erg grappig. geef niet snel een comedy een 4,5. maar deze was erg goed heb me bijna van de bank gelachen zo goed is ie. Allen Covert uit little nicky speelde zijn rol erg goed vooral de oude dames waren er om je rot te lachen dus iedereen zeker deze kijken.

Happy Madison rules

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Grappige en groffe komedie die me een beetje deed denken aan ``animal house``.
Ik denk dat bijna de gehele cast uit Saturday night live komt.
de scene dat alex in de wc zich afsjort op een poppetje ( Lara croft ) is ook zeer geslaagd.. en de vriendin van zijn oma die als frankenstein door de kamer loopt...ik had `t niet meer.
En let op Peter Dante ( Dante...de drugsdealer )...Hilarisch.
Aanrader!!!!

avatar van chicow

chicow

Zeer leuke film zeker een aanrader:)

avatar van Diederik58

Diederik58

Je moet wel van dit type humor houden. Geen tranentrekker. Het ging om de typetjes die ik grappig en zielig (het uitvergrote nerdgehalte) vond. Grappen waren er naar mijn smaak niet. Het acteren was even triest als in al die Beverly Hills cops, troops, ninja, enz. 1 t/m 100.

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Ik ging deze kijken omdat hij goed aangegeven staat (stond) hier maar heb er eigenlijk geen moment om moeten lachen. Het is meer een puber komedie dan een komedie voor volwassene denk ik.

avatar van Valconi

Valconi

Deze film maakte mij meer aan het zuchten en steunen dan aan het lachen. De cliche onderbroekenlol die we allemaal al kennen. Niet leuk dus. Heb de film niet eens afgekeken. 55 minuten na de start ging hij op stop en eject.

avatar van IcU

IcU

Redelijk vermakelijke, maar toch standaard komedie met de nodige drugs, drank en natuurlijk sex. Deze film was op sommige momenten toch wel grappig, hoewel het natuurlijk wel allemaal standaard cliches om een slap verhaaltje is. Een aantal geslaagde en minder geslaagde grappen, met aardig acteer werk. 3*-en.

avatar van aldapluis

aldapluis

wat een klote film, o.a. een jonge vent die met een oude vrouw vrijt, gedver.

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

Je moet hiervan houden maar, als je in the mood bent voor een flinke portie onderbroekenlol, is dit echt een erg leuke film. Op zijn tijd kan ik dit soort films wel waarderen. Er worden leuke karikaturen neergezet, waar ik enorm om heb kunnen lachen. De verschillende typetjes zijn echt goed gecast en zetten een goede interactie neer. Inderdaad is het op sommige momenten wellicht een beetje flauw, toch past dit helemaal in het genre van deze zeer komische productie.

Als je dus zin hebt in een avondje onderbroekenlol met vrienden, is dit een zeer geslaagde film. Wil je samen met je vriendin iets educatiefs zien of een film met een geweldig vernieuwend diepzinnig verhaal, dan moet je deze film even bewaren voor een ander moment….

**** 4 sterren

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

aldapluis schreef:

wat een klote film, o.a. een jonge vent die met een oude vrouw vrijt, gedver.

Hoogwaarschijnlijk ligt dit genre je gewoon niet zo. Hetgeen natuurlijk niets zegt over de kwaliteit van deze komische titel, die je verder niet te serieus moet nemen.

Het is toch een beetje hetzelfde als dat je een pornofilm gaat afzeiken omdat er seks in voorkomt…. Als je niet van een bepaald genre houdt, laat het dan liggen.

avatar van tdenissen

tdenissen

Ik vond dit vooral voor amerikaanse begrippen een bovengemiddelde comedy, vandaar 4*. Deze film drijft helemaal op de hilarisch uitgebeelde stereotypen, met als topatractie de geniale spelontwerper en zijn robot alter-ego.

avatar van joopsta

joopsta

Vond het een leuke grappige film. Wel gewoon onderbroekenlol, maar niet irritant. 3.5

avatar van HoneyB.Fly

HoneyB.Fly

Mensen die van komedies houden moeten deze film echt zien!

Ik heb echt dubbel gelegen!

Vooral om die mafkees met dat robotstemmetje.....

Krijgt van mij **** & een halve!

avatar van minxz

minxz

Heb deze film nuchter gekeken...... en dat is dus wat je niet moet doen. Erg domme film met flauwe humor.

2* max

avatar van yomusic

yomusic

Inderdaad domme en hele flauwe humor, als je dat nog onder de noemer humor mag plaatsen. Zonde van m'n tijd. 0,5 max.

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Hier en daar wat subtielere grappen en minder banaal geschreuw en er had veel meer ingezeten. Nog steeds een leuke komedie en vooral de kelder scenes met de pot dealer zijn grappig.

avatar van Mineworker

Mineworker

De humor is niet flauw.. niet dom.. niet achterlijk of what so ever.. het is gewoon Saturday Night Live shit. Dat is gewoon vette humor Met grappige cameos. Maar de film zelf had niet echt wat met de titel te maken..

Toch 'n 5 voor de leuke gebeurtenissen. Die Robotguy was echt freaky.. beetje Jon Heder achtig, hoe ie praat etc.

avatar van wwelover

wwelover

Geweldige film. Die gast lijkt wel veel op Mel Gibson. Heerlijk die Dante, die weeddealer:)

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Tamelijk leuke doch flauwe humorfilm, met de cast van Little Nicky (excl. Sandler, dit keer).

Deze groep speelt bijna altijd samen in films en weten me altijd wel aan het lachen te krijgen. Vooral Danté (hij heet in het echt ook Danté trouwens) is weer hilarisch, daar hij als rocker in Little Nicky ook al lachwekkend was.

Anders films waarin deze groep samen te zien is:

-Little Nicky

-50 First Dates

-Mr. Deeds

-Big Daddy

-The Waterboy

-The Wedding Singer

Best opmerkelijk.

avatar van The Oceanic Six

Ik heb hem gister gezien en in vind platte humor altijd zeer leuk, maar Grandma's boy vond ik aardig, maar meer niet.

Je kan veel meer flauwe grappen halen als je een film maakt over een games-tester. De gozer was niet echt nerd maar ook niet hip. Je had 1 van de 2 kanten moeten kiezen.

Verder vond ik de ''bay guy'' met die robotstem ontzettend ergerlijk. Niet grappig, echt zeer ergerlijk

Ik heb wel een paar keer moeten lachen, maar de jonge gozer neukt met een bejaarde vind ik dan weer ranzig.

Wel leuk waren eens ingame beelden met ook nog eens geweld. Ik vreesde eerder dat we Pong of Tetris beelden zouden zien, ook al leven we in 2007.

Toch, 3*

avatar van Arabyus

Arabyus

Best een leuke film. maar je moet er van houden. soms verveel tie een beetje. maar soms is het ook echt wel humor. daarom geef ik het een 3.5

avatar van 3din

3din

Heb de tranen uit mijn ogen gelachen, geweldige lachfilm, dikke4

avatar van stevy

stevy

Zeer vermakelijke film!

Vooral een aanrader als je met een paar vrienden en wat bier deze film gaat kijken...!

Verwacht geen moeilijk of diep verhaal maar dit is gewoon supervermakelijk, feestelijk en grappig. Superleuke feestelijke sfeer in de film.

Eigenlijk 4 sterren, maar voor de gezelligheid 4,5

avatar van Arabyus

Arabyus

3din schreef:

Heb de tranen uit mijn ogen gelachen, geweldige lachfilm, dikke4

zeg dat niet meer over jou gevoel van humor? xD.

avatar van 3din

3din

Arabyus schreef:

zeg dat niet meer over jou gevoel van humor? xD.

Ben blij dat we verschillen in humor, als we allemaal hetzelfde als jou waren liepen we in grijze pakken.

avatar van Betamax

Betamax

Leuke film.

Lekker wat onzin en veelhumor

had er weinig van verwacht maar vond het toch wel een leuke film, s een keer wat anders en niet echt typische en voorspelbare dingen

zeker wel leuk om een keer of paar keer te zien

3.5

avatar van K-Bouter

K-Bouter

Ik vond het een leuke film, daar is het eigenlijk wel mee gezegd. Er zitten wel grappige tot zeer grappige momenten in, maar zo nu en dan werd het inderdaad wat vervelend (het computerstemmetje bijvoorbeeld). Toch wel aan te raden als zondagavondfilmpje.

3***