• 9.370.453 stemmen

Geregisseerd door: Pablo Parés en Hernán Sáez

Met onder meer: Berta Muñiz, Pablo Parés en Hernán Sáez

Gesproken taal: Spaans

Plot Plaga Zombie

De doden staan weer op uit hun graf en beginnen een bloedbad. Een worstelaar, een Star Trek-fan en een medicijnenstudent binden samen de strijd aan tegen deze bloeddorstige zombies.

Bill Johnson

Agente James Dana

Punk #1 / Zombie FBI

Chico Revista

Punk #3 / Zombie FBI

avatar van Boothead

Boothead

Tot mijn verbazing bleek dit een erg leuke film. Leuke humor (hoewel af en toe wel iets te kinderachtig) en acteurs die precies bij deze rollen passen. Ook met de gore is niets mis. Dat de zombies af en toe blauw. geel en oranje zijn nemen we maar voor lief. Het enige jammere is de soundtrack, die is af en toe echt om te huilen.

Leuke horror met een goede combinatie van humor en gore.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Is dit nu dezelfde film? http://www.moviemeter.nl/film/33489

avatar van gotti

Da's het vervolg, volgens mij...

avatar van dominion

dominion

De trailer ziet er goor uit.

Ben toch wel benieuwd naar deze film.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Soort Argentijnse Bad Taste Erg tof! Ziet er allemaal niet al best uit, maar het ontzettend maffe camerawerk zet het allemaal wel héél vermakelijk neer. Veel kleurrijke gore dat tegenwoordig beter uit de verf zou komen (kwaliteit) maar desondanks lekker brutaal en eigenzinnig blijft.

Jammer van de verschrikkelijke soundtrack. Verder is dit een vondst voor het échte underground werk in 't horror genre. Huis tuin en keuken filmpje die erg geestig, vlot en smerig blijkt te zijn. Ben nu wel ontzettend benieuwd geraakt naar het vervolg uit 2001!

avatar van Woland

Woland

Complimenten voor wat ze gedaan hebben met praktisch nul budget, met prima camerawerk, aardige gore en af en toe originele ranzigheid. Maar uiteindelijk kon het me toch niet heel erg boeien, het kwam vaak wel heel erg amateuristisch over, en in het bijzonder het acteerwerk was regelmatig Tromatesk slecht. Toch, als je dat soort films wel trekt, dan kan je het slechter treffen dan deze Argentijn. Maar mijn pakkie-an is het niet.

avatar van jordandejong

jordandejong

Teleurstellende Argentijnse no-budget mix van Bad Taste (1987) en Dèmoni (1985).

De film moet klaarblijkelijk heel grappig overkomen (boxscene, karatescene, het jongleren met hersenen, de overacting en overdreven geluiden van de zombies), maar is dat eigenlijk zeer zelden. Qua gore is het eigenlijk ook allemaal maar karig. De leukste scene zit in het begin van de film (de jongen die wakker wordt met dat vel dat allemaal aan zijn bed blijft plakken). Voor de rest zijn de kills niet creatief genoeg. Het merendeel van de kills wordt gedaan door middel van spuitjes. De laatste 10 minuten maken dat nog een beetje goed, maar dan is het kwaad eigenlijk al geschiedt.

Voor een film die amper 60 minuten duurt is het ook allemaal héél saai. Niet zo verwonderlijk, want als de gore en humor niet goed genoeg zijn, dan houdt je bij een film die klaarblijkelijk gemaakt is voor 120 dollar natuurlijk niet veel over. Dat doet zo'n Andreas Schnaas, van wat ik tot zover van hem heb gezien, dan toch iets beter. Die had die, in potentie, geweldige kill met die grasmaaier bijvoorbeeld denk ik ook niet off-screen gedaan.

Respect voor het enthousiasme van de cast en crew om met pretty much no budget aan zo'n project te beginnen, maar het resultaat vond ik eerlijk gezegd maar héél matig. Te weinig over de top gore en onsuccesvolle humor. Wordt vreemd genoeg door fans van no-budget shot-on-video fans volgens mij wel als één van de leukere SOV filmpjes gezien. Krijgt hier en op IMDB wat dat betreft ook een zeer behoorlijke rating.

avatar van Basto

Basto

• 11920 berichten

Komt in oktober op blu ray uit bij Severin.

avatar van Fisico

Fisico

Een Argentijnse SOV zombie horror, low budget ook, dan moet je natuurlijk niet erg op de kwaliteit of de chaotische beelden letten natuurlijk. Ik merkte vooral op dat ze er erg veel plezier aan beleefden, dat is ook al iets, maar dat betekent natuurlijk ook niet dat het allemaal goed was.

Vooral ook inhoudelijk veel chaos. Alsof ze heel veel horrorelementen wilden toevoegen die niet perse met zombies te maken hadden. Kotsende zombies bijvoorbeeld of zombies die aan het slashen gaan. Er zat bijzonder weinig lijn in. Weinig consequent ook en te veel van de hak op de tak. Oja, tegelijkertijd wou men ook nog grappig zijn.

Wel wat bloed en gore, niet altijd even visueel top, maar viezigheid is viezigheid had men wellicht gedacht. Gelukkig duurt dee maar een beetje meer dan een uur, dat was ruim voldoende.