• 9.375.090 stemmen

Geregisseerd door: Jim Wynorski

Met onder meer: Joe Lando, Michael Dorn en Alexandra Paul

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot A.I. Assault

Wanneer een vliegtuig, geladen met een paar ultra geheime militaire robots, crasht op een verlaten eiland in de Stille Oceaan, moet een team van marine-commando's naar hen op zoek gaan en hen zo snel mogelijk de-activeren. Want hoe langer ze actief blijven des te intelligenter ze worden.

Major Richard Tunney

Marlon Adams

Dr. John Foster

Major Lane

avatar van stinissen

Na Dr Quinn heb ik Joe Lando alleen nog maar in zeer matige tv-films gezien, het zelfde geld in mindere mate voor Alexandra Paul ( De minst mooie Baywatch ooit!)

avatar van yomusic

yomusic

Hele slechte film. Het aankijken niet waard. De aankondiging van de acteurs duurt langer dan een reclameblok van Talpa. Er wordt een partij kogels in afgeschoten zonder ook maar een keer bij te laden. Slechte special effects. Zeer slecht geacteerd. Weet waar je aan begint als je deze film gaat zien. 0,5 waardering.

avatar van SndR

SndR

wet een slechte film seg krijgt een 0,5 van mij

avatar van fritsy

fritsy

DIKKE VETTE AFRADER, tjonge jonge jonge nog nooit z'n slechte film gezien in mijn leven, jammer dat je niet in de min kan stemmen hiero.

Bah wat een bout film. 30X niks,

kan je nog beter over gaan werken dan heb je tenminste nog iets ?

avatar van WillemC

WillemC

Wat een waardeloze film. Dit is gewoon een schande en tijdverspiling. Ik kan het niet eens een B of een C film noemen. Helaas kan je hier ook geen 0,0 geven, dus een 0,5

avatar van sofripa

sofripa

Aaargh wat een ellende deze 'film'. Predikaat Z omdat het alfabet niet verder gaat. Ben je nog op zoek naar een middel om depressief te worden.....komt dit zien!

avatar van Noodless

Noodless