• 8.843.704 stemmen

Geregisseerd door: Eric Bross

Met onder meer: Lance Bass, Emmanuelle Chriqui en Joey Fatone

Gesproken taal: Frans, Hongaars en Engels

Plot On the Line

"Have you ever met the perfect girl... and let her get away?"

Wanneer Kevin eindelijk het meisje van zijn dromen ontmoet op de trein, durft hij het niet aan om haar naam en nummer te vragen. Het lukt hem maar niet om haar te vergeten en hij besluit om samen met zijn vrienden een zoekactie op te zetten.

logo tmdbimage

avatar van ginny

ginny

idd beetje cliche, maar zeker niet slecht geacteerd.. een feel good movie wat mij betreft.. 3***

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Niet echt bijzonder.

Dat de clichés en toevalligheden je om de oren vliegen is natuurlijk geen verrassing, en ook niet erg m.i.

Vind het wel weer jammer dat de eerste ontmoeting zo kort was en de 2de ontmoeting zo lang uitgesteld wordt, geeft een beetje het gevoel alsof er omheen gedraaid wordt. Leuk en aardig, het 'liefde op het eerste gezicht-gevalletje', maar zorgt er wel voor dat het niet geheel onderbouwd voelt en vooral niet echt weet te pakken.

Cast, heeft een paar fijne rollen, maar zo ook wat mindere. Emmanuelle Chriqui kijk ik wel altijd graag naar.

Muziek erdoor niet helemaal mijn ding.

Gelukkig kijken dit soort filmpjes wel altijd goed weg.

avatar van soom

soom

Lance heeft iets schattigs. Emmanuelle is wel knap. Muziek is wel lekker, werkt goed mee voor de emotie. Maar vond het hoe dan ook wel een beetje magertjes uitgewerkt, er had wel iets meer aandacht besteed mogen worden aan de karakteruitdieping, vond ik. Maar wel een lief, romantisch verhaaltje, waarbij ik wel wegdroomde.

avatar van Roel82

Roel82

Toevallig ooit tijdens een nachtdienst gekeken, gezien de collega's met z'n alle als een blok vielen voor Emmanuelle Chriqui en we de nacht vrij vlot door zijn gekomen toch 2,5 ster voor deze als we heel eerlijk zijn eigenlijk toch wel bagger film.