• 9.370.978 stemmen

Evil Breed: The Legend of Samhain (2003)

Horror / Komedie | 90 minuten

Genre: Horror / Komedie

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Christian Viel

Met onder meer: Bobbie Phillips, Jenna Jameson en Richard Grieco

Plot Evil Breed: The Legend of Samhain

"Evil roams the woods of Ireland..."

Een groep Amerikaanse studenten gaat op reis naar Ierland. Daar worden ze geterroriseerd door misvormde kannibalen van de beruchte Sawney Bean familie. Een voor een leggen ze het loodje...

avatar van ASman

ASman

Hip-Hop Drunkie schreef:

Briana Banks en Krystal Steal zijn geweldig inderdaad!!!!

avatar van Hip-Hop Drunkie

Hip-Hop Drunkie

ASman schreef:

Toen Clubjenna op z'n top was waren dat echt m'n favo porno actrices , maar nu is het al effe geleden (meer dan een jaar denk ik) dat ik nog iets nieuw van Krystal Steal heb gehoord of gezien maar Briana Banks is terug volop bezig! Briana Banks heeft nieuwe site met nieuwe videos, pictures etc. etc.

Jenna Jameson is in Maart bevallen van een tweeling en was ondertussen al meer dan een jaar gestopt met haar porno carrière....

Maar ja deze film dateert van 2003 , het jaar waar Krystal Steal pas werd gesigned bij ClubJenna en ook een topjaar was voor zowel Krystal als Jenna en we mogen natuurlijk ook niet al het topwerk van Briana Banks niet vergeten vanuit dat jaar!

avatar van ASman

ASman

Inderdaad

Briana Banks =

avatar van Noodless

Noodless

Zwakke horrorfilm die toch meer potentieel had gezien de cast ( porno-actrices i.p.v. B-actrices laten opdraven )en de goed gemaakte misvormde kannibalen. Het verhaal kent wel een hele lange aanloop zonder dat er veel gebeurt. Op zich niet erg indien er interessante personages en dialogen zijn. De regisseur weet ook niet goed zijn actrices te benutten : Jenna heeft wel een heel mager rolletje en ook op gebied van erotiek valt het tegen. Je zou toch wel iets anders mogen verwachten gezien de cast. Daarbij mochten er ook meer bloederige scènes zijn.

Helaas is dit niet het geval. 3/10

avatar van joolstein

joolstein

Tja een groepje Amerikaanse studenten reist naar het Ierse platteland, een afgelegen gebied, geen hulp van buitenaf, een of meerdere kleurrijke lokale rednecks die kannibalisme hoog in het vaandel hebben staan...het zijn plotelementen die allang niet nieuw meer zijn. Onderscheiden doe je dan ook met ongegeneerd bloederige gore en T&A. Dat plot is een simpel gegeven maar meer heb je ook niet nodig voor een gave slasher-film. Deze film gooit er daarnaast ook nog pornoactrices Jenna Jameson, Ginger Lynn Allen (pornoster, bekend van dat ze in elkaar werd geslagen door Charlie Sheen), Taylor Hayes en Chasey Lain (pornoster van Bloodhound Gang-liedje roem)in. Dat was garandeert T&A en met de gore ging men ook voluit... succes verzekerd...tenminste totdat een de filmmaatschappij Lions Gate de rechten ervoor weet te bemachtigen de titel veranderd in; Evil Breed: The Legend of Samhain en alle gave scenes er rigoureus uitsnijdt. Er werd zo hard in gesnoeid in de film dat 12 minuten missen. En waarom ze he deden? Geen idee want de film werd op dvd uitgebracht. Dus uiteindelijk is dit een beetje een dilemma Samhain had een goede slasher-film kunnen zijn.(de stills die ik zag, waren best hoopvol) Echter Evil Breed kwam, op een geslaagde momenten na, totaal niet in de buurt van iets goeds!

avatar van Woland

Woland

Ja, het regent weer kwaliteit in huize Woland. Om eerlijk te zijn, de verwachtingen waren vrij laaggespannen, met naast een matige score (het is een dikke turkey) ook een cast die vooral bestaat uit een hele rits porno-actrices. Wel allemaal in een normale filmrol waarbij ze niet of niet bijzonder vaak uit de kleren moeten, en in alle eerlijkheid, vergeleken met de rest van de cast doen ze het niet eens zo slecht. Een paar van die mannelijke acteurs zijn helemaal niet te harden. Maar dat dit een goedkoop vehikel voor wat bekende namen is, zonder een interessant plot of spanning, dat moge duidelijk zijn. Het is allemaal viertien in een dozijn, waarbij een groepje Amerikaanse toeristen in de Ierse bossen belandt, er een lokale legende is over een kannibalistische inteeltfamilie, en rara, die legende blijkt op waarheid te berusten. Het ziet er goedkoop uit, niet zoveel gore, het verrast niet en is zeker in de eerste helft niet vooruit te branden. Niet dat het veel beter wordt als de kannibalen wel in beeld komen, maar er gebeurt tenminste wat. De leukste scene met een onthoofde torso op de barbecue komt ook al in de intro voorbij.