Genre: Horror / Komedie
Canada
Geregisseerd door: Christian Viel
Met onder meer: Bobbie Phillips, Jenna Jameson en Richard Grieco
Plot Evil Breed: The Legend of Samhain
"Evil roams the woods of Ireland..."
Een groep Amerikaanse studenten gaat op reis naar Ierland. Daar worden ze geterroriseerd door misvormde kannibalen van de beruchte Sawney Bean familie. Een voor een leggen ze het loodje...
Karen Douglas
Tara
Barbara
Gary
as
ja stin, hoe ken je haar dan
Ik heb samen met haar een keer auditie gedaan
damon
Ziet er appeteitelijk uit
en Jenna Jameson mag er zelf ook wezen!
Justice4All
Jenna Jameson
damon
Het knappe van Jenna is dat ondanks ze in een wurggreep wordt gehouden door een kwade geest, ze toch oog voor de camera blijft houden en een uitdagende pose aanneemt. Hulde, niet velen kunnen dat hebben
De Knip
Een slasher met wat pornqueens erin en huppakee! Je hebt de belangstelling van menig mannenhart al te pakken
Ik heb deze film een jaar geleden geleden eens gezien vanwege bovenstaande reden(en).
En Stinissen...Jenna kwam aardig laat pas in de film, zomaar ineens vanuit de bosjes
Ginger Lynn sprong mij het meest in 't oog (als actrice dan, he?)
Mwah...niet meer dan een normale low budget slasher omtrent Samhain, zo'n Iers Halloween-achtig ding.
*1/2
Naomi Watts
Voor de grap maar meegenomen. Ik vond dit nog best meevallen. Een horrorfilm waar de cast gevuld wordt met porno actrices vulde mij met zeer lage verwachtingen, misschien dat de film door mijn lage verwachtingen best beviel.
Het acteerwerk is zeer slecht en erg lachwekkend maar al met al toch wel een leuk gory filmpje. Er komen wel heel wat typische horror cliche's voorbij maar dat mag de pret niet drukken. Geen top vermaak maar wel leuk vermaak. 3*
Charles Manson
wel een heel leuk idee om gewoon een slappe horrorfilm te maken, opgeleukt met allerlei porno actrices.
Chasey Laine komt ook mooi aan haar einde he?
Rianneke_Dan
Tsjah wat zal ik hier nou eens van zeggen
Voor jongens leuker dan voor de vrouwen misschien, maar het is en blijft een erg goedkoop slap horrorfilmpje (als je ook langs de vrouwen het verhaal volgt)
Dat iedereen het hier over Jenna heeft snap ik ook niet want ik heb nog nooit zo'n vreselijke lelijke opblaaspop gezien, wat trouwens bijna alle vrouwen waren in deze film.
Maar jah er kan nog net één ster vanaf vanwege sommige matige scene's.
1* dus.
Charles Manson
ja, dat noemen ze nu "porno actrices"

Naomi Watts
Porn actresses rule! Goede zet ook om ze te casten in horrorfilms, ze hebben vaker nog meer acting skills dan de doorsnee horror chick. Porn actresses hebben de nodige ervaring en acteren gewoon goed in dit soort films en bovendien geven ze de film wat meer sex appeal. Dat word gezien want Jenna is ook te zien in Sin-Jin Smyth die binnenkort uitkomt.
Al hadden ze mijn andere twee favorieten naast Jenna, Briana Banks en Krystal Steal ook wel mogen casten.
Rianneke_Dan
Echt weer een mannending zodra er sletten met grote tieten in beeld zijn letten ze niet eens meer op acteerwerk, kom op zeg...
En het geeft meer sex appeal? nou sorry het zorgt er juist voor dat de horror in de film een hoger gehalte krijgt.
Porno actrices moeten gewoon lekker blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk de slet uithangen en alles aan hunzelf verbouwen, en ze moeten niet gaan denken dat ze kunnen acteren.
Naomi Watts
Je hoeft echt niet te kunnen acteren in horrorfilms, hoeveel kip zonder kop actrices komen er wel niet voorbij in horror films.
In hoeveel horrorfilms komt er wel nude en sexscenes voor maar lopen er toevallig wat porn actresses in, dan is de wereld te klein.
Porn actresses kunnen ook acteren, niets moeilijkers dan een orgasme faken lijkt me.
Ik vond ze niet slechter dan wat ik normaal in een horrorfilm zie rondlopen hoor.
Max en Joep
en ze is/was het boegbeeld van Jackson Guitars.
En Jackson RULES.
Doom
Evil Breed: The Legend of Samhain is een prima horror. Sterke moorden, goede muziek en zelfs degelijke acteerprestaties. Het plot is dan wel weer onorigineel, echter de uitwerking is best te pruimen. Het bevat tenminste geen lange achtervolgingen, maar gewoon goed gehak.
Het idee om een volledige porno cast te gebruiken vind ik overigens prima. Ze doen namelijk absoluut niet onder voor sommige beginnende acteurs in het horror genre. Er loopt namelijk een hoop troep tussen soms.
Evil Breed is gewoon goed vermaak.
ASman
Ik heb deze na het downloaden eens bekeken en heb dus gezien dat sommige films echt hun smerige scènes nodig hebben. Deze film is berucht van het feit dat minutenlange goresequenties uit de film ingekort ( en dan bedoel ik serieus ingekort) of zelfs volledig geknipt werden ( even een korte geschiedenis: 2003 was het jaar van horrorfilms als de remake van TCM, welke het nog een beetje tam hield. Films als Zombie's HO1000C, welke eveneens door de Mpaa volledig verneukt werd op gore-gebied ook al bleef het een fantastische film. Dan hadden we nog Haute Tension en Wrong Turn die deze barrière enigzins doorbraken maar een keiharde ratig in het gezicht kregen. De toelaatbaarheidsgrens werd pas volledig verlegd in 2004-2005 door films als Hostel of Saw. Hiervoor vele dank.). Als ik dan hoor welke scènes ze hebben geknipt : wel, het maakt me droef. Over de film op zichzelf : helemaal niet zo goed,maar eveneens helemaal niet zo slecht. Het verdient op zijn minst een middelmatige score, want de fun loopt er gewoon vanaf en de film op zichzelf ziet er meer dan behoorlijk en budgetair goed uit. Maar in het geheel stijgt dit echt niet boven de middelmaat uit. En als we dan zien hoe weinig gore deze cut bevat, dan merk je dat het zijn grootste troef is kwijtgespeeld.
Als ze distributeurs niet als een stel complete klunzen gehandeld hadden en de bootleg-versie ,die wél alle beloofde ranzigheden zou bevatten, gewoon een klein beetje verfijnd hadden ( bootleg wil namelijk zeggen dat de muziek,belichting,enz... nog niet volledig afgewerkt is) dan ben ik er zeker van dat de stem misschien wel met een volledig punt omhoog zou kunnen geraken en dat de film de ideale 'midnight movie' zou zijn. Konden we de tijd maar terugdraaien. Of misschien komt Lionsgate alsnog tot inkeer ? Laten we hopen.
Hip-Hop Drunkie
Al hadden ze mijn andere twee favorieten naast Briana Banks en Krystal Steal ook wel mogen casten.
Briana Banks en Krystal Steal zijn geweldig inderdaad!!!!

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'