Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Andrew C. Erin
Met onder meer: Fay Masterson, Sandrine Holt en William Gregory Lee
4,3 (951)
Plot Sam's Lake
Dichtbij het idyllische meer waar het huisje staat waar Sam is opgegroeid, vermoordt een ontsnapte psychiatrische patiënt zijn familie tijdens hun slaap en verdwijnt hierna in de bossen om nooit meer gezien te worden. Vele jaren later nodigt Sam een groep vrienden uit om naar haar blokhut te gaan. Maar wat ze niet weten is dat ze daar oog in oog komen met de legende van Sam's Lake.
fritsy
Film is langdraderig en aan eind IETS spannend, Maar iedergeval dat IETS kon voor mij de film niet meer redden.
Laat de horror ook maar weg bij de genre. 1* voor de moeite
smorazal
Matige film, matig geacteerd en zeker niet de moeite waard geld aan te spenderen.
Verhaaltje is fantasieloos.
Door te proberen spanning te pas en te onpas rond te strooien wordt er getracht iets van te maken.
1.5 *
Ché Cliché
Verschrikkelijk voorspelbaar, slecht acteerwerk en een flutverhaal met gaten ten grote van het heelal... Absoluut geen aanrader. Weet slechts 2 minuten spanning vast te houden.
Spartaan1986
Ik vond deze film nog niet zo heel erg
Vermakelijk van de eerste tot de laatste minuut ook na de 'twist' blijft de film aardig om te kijken. Het acteerwerk was wel beroerd en ook het script stelt niet veel voor
Phil1972
Deze film is zonder twijfel een low-budget film.
Met de belichting in de donkere bossen is men iets te enthousiast geweest.
Acteerprestaties gaan er net door, behalve de persoon die het langst leeft acteert ondermaats.
Deze film heeft wel een aantal schrikmomenten.
Een doorsnee filmpje waar mensen met weinig filmervaring wel wat aan hebben.
Stem --> 2.0
Mr. Chiel
Niet eng, en nergens echt spannend maar best een oké verhaaltje... Maar waarom moest 1 zo'n gast de halve film nou zonder shirt rondlopen?
Don_Mat
Jeetje, wat een belachelijke fuck film. Niks spannends, slecht acteerwerk, en een zwerver met een baard die eng moet zijn. Sorry hoor. Maar gratis zou ik deze film nog niet willen hebben. 4 euro aan vernaggeld. Een schande dat dit soort films nog uberhaupt een budget hebben. 0.5 ster
horrorjp
Ik vond het een redelijke film. Hij is indd niet eng wat erg jammer is. Het 1e half uur vond ik wel leuk gedaan. Met jongeren die leuk proberen te feesten maar wat al snel de verkeerde kant opgaat. Daarna zakt de film steeds meer af.
glimmerman2000
De mooie locatie van deze film doet een hoop goed, maar de film zelf is van een zeer laag niveau.
In het begin ging het nog wel, maar later werd de film steeds minder.
Ellen1982
Voorspelbaar? ja
Low budget? ja
Maar al met al vond ik hem best aardig. Ik vond hem zelfs best wel spannend
Als ze betere acteurs (hoeft zeker niet bekende acteurs te zijn) was het beter geweest denk ik.
Mindsick
Ik weet niet wat ik moet denken van deze film. Ik vond het verhaal nogal cliché, alhoewel ik het wel spannend vond toen ze uit het dagboek gingen lezen en erachter kwamen dat Sam de dochter was van die ontspoorde gek. Toen ze daarna hun vrienden gingen vermoorden ging het bergafwaarts, toen vond ik het meer hak- en slachtwerk dan echt spanning Het acteerwerk ook matig, maar ondanks dat alles krijgt de film nog 2.5 ster van me. Niet de allerslechtste film die ik ooit heb gezien
Saaaarrtje
Zou het moeilijk geweest zijn om 'acteurs' te vinden?
Heel erg teleurstellend, deze film.
;)
in het begin lijkt het een goede film te worden
maar al snel blijkt dat ik het fout had.
het acteren was ondermaats, de opbouw was saai, geen spanning en totaal geen sfeer.
de film is echt een flop.
lantana
De mooie locatie van deze film doet een hoop goed
Ja, je zou verwachten met zo'n goede locatie (bos, meer, verlaten houten huisjes) een goede griezel te kunnen maken.
Maar het was inderdaad een onzin-film.
Baldur
Best aardig eigenlijk. Echt bijzonder is het natuurlijk allemaal niet, maar vond deze ook niet 13 in een dozijn. Ach, het is net zoals vele horrors vrij voorspelbaar, maar deze had wel een prima sfeertje en die wending was best vermakelijk...
HoneyRyder
haha wat een grappige reactie, ben het met je eens!
rox91
Een apart verhaal, ik had van tevoren niet gedacht dat het verhaal die bepaalde kant op zou gaan.
Het acteerwerk gaat wel, is op sommige vlakken matig te noemen. En er zijn scene's die heel amateuristisch in elkaar zitten zoals dat dagboek wat ze vinden in het huis van Sam. Het verhaal wat daaruit voorgelezen werd klonk zo nep! Het plot was wel geniaal bedacht. Dat het uitkomt dat Jesse en Sam de kinderen zijn van ''hem''. Vandaar ook dat Sam aan het begin van de fim zegt (wanneer ze het bordje te zien krijgen van Sam's Lake) Papa heeft het naar mij vernoemd.
TragieStar.*
Nee, de film was niet zo best. Ik heb me enigszins nog wel vermaakt, en hier en daar was het toch wel een beetje spannend.
Het begin was erg langdradig en vond ik ook niet zo erg boeiend. Het acteerwerk was soms om te janken maar het was nog redelijk kijkbaar.
RuudC
Het verhaal kent wel enige verrassingen maar met een clubje studenten en een hutje aan een meer, ver van de bewoonde wereld, doet het geheel toch wel heel erg aan Friday the 13th denken. Sam's Lake is soms niet meer dan aardig vanwege bepaalde plotontwikkelingen. Het acteerwerk is redelijk, maar eng en bloederig is het helaas nergens. De film is niet heel slecht, maar ook gewoon niet de moeite waard.
aburex
Het eerste halfuur ben ik bijna in slaap gevallen. Nadien kwam er uiteindelijk wat spanning, maar die was niet al te hoog. De acteurs zijn inderdaad gecast ergens in een supermarkt, maar om mijn moeite om te kijken en de 5 min. spanning die in de film zitten toch 2,5*
Phantasm
Echt spannend wordt het nergens, al is het idee van de film wel aardig bedacht.
frans123
Begin ,is wel aardig , kleine 2* ( slechte acteurs)...veel gepraat,maar doorgaan maar....kans geven. De twist voelde ik aankomen - "Ze "waren wel erg op hun gemak, en het werd een partij bagger. Wat een mesjogge verhaal... Gehol door de bossen, steken, killen. Wat een troep. 0*.
frans123
Vond het net een projekt van Mavo - 4......

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen