• 9.370.253 stemmen

Oorsprong: Zuid-Korea / Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Andrew C. Erin

Met onder meer: Fay Masterson, Sandrine Holt en William Gregory Lee

Plot Sam's Lake

Dichtbij het idyllische meer waar het huisje staat waar Sam is opgegroeid, vermoordt een ontsnapte psychiatrische patiënt zijn familie tijdens hun slaap en verdwijnt hierna in de bossen om nooit meer gezien te worden. Vele jaren later nodigt Sam een groep vrienden uit om naar haar blokhut te gaan. Maar wat ze niet weten is dat ze daar oog in oog komen met de legende van Sam's Lake.

avatar van fritsy

fritsy

Film is langdraderig en aan eind IETS spannend, Maar iedergeval dat IETS kon voor mij de film niet meer redden.

Laat de horror ook maar weg bij de genre. 1* voor de moeite

avatar van smorazal

smorazal

Matige film, matig geacteerd en zeker niet de moeite waard geld aan te spenderen.

Verhaaltje is fantasieloos.

Door te proberen spanning te pas en te onpas rond te strooien wordt er getracht iets van te maken.

1.5 *

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Verschrikkelijk voorspelbaar, slecht acteerwerk en een flutverhaal met gaten ten grote van het heelal... Absoluut geen aanrader. Weet slechts 2 minuten spanning vast te houden.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Ik vond deze film nog niet zo heel erg

Vermakelijk van de eerste tot de laatste minuut ook na de 'twist' blijft de film aardig om te kijken. Het acteerwerk was wel beroerd en ook het script stelt niet veel voor

avatar van Phil1972

Phil1972

Deze film is zonder twijfel een low-budget film.

Met de belichting in de donkere bossen is men iets te enthousiast geweest.

Acteerprestaties gaan er net door, behalve de persoon die het langst leeft acteert ondermaats.

Deze film heeft wel een aantal schrikmomenten.

Een doorsnee filmpje waar mensen met weinig filmervaring wel wat aan hebben.

Stem --> 2.0

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Niet eng, en nergens echt spannend maar best een oké verhaaltje... Maar waarom moest 1 zo'n gast de halve film nou zonder shirt rondlopen?

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Jeetje, wat een belachelijke fuck film. Niks spannends, slecht acteerwerk, en een zwerver met een baard die eng moet zijn. Sorry hoor. Maar gratis zou ik deze film nog niet willen hebben. 4 euro aan vernaggeld. Een schande dat dit soort films nog uberhaupt een budget hebben. 0.5 ster

avatar van horrorjp

horrorjp

Ik vond het een redelijke film. Hij is indd niet eng wat erg jammer is. Het 1e half uur vond ik wel leuk gedaan. Met jongeren die leuk proberen te feesten maar wat al snel de verkeerde kant opgaat. Daarna zakt de film steeds meer af.

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

De mooie locatie van deze film doet een hoop goed, maar de film zelf is van een zeer laag niveau.

In het begin ging het nog wel, maar later werd de film steeds minder.

avatar van Jan Vanhulle

Jan Vanhulle

2.5

aardig maar enorm voorspelbaar

avatar van Ellen1982

Ellen1982

Voorspelbaar? ja

Low budget? ja

Maar al met al vond ik hem best aardig. Ik vond hem zelfs best wel spannend

Als ze betere acteurs (hoeft zeker niet bekende acteurs te zijn) was het beter geweest denk ik.

avatar van Mindsick

Mindsick

Ik weet niet wat ik moet denken van deze film. Ik vond het verhaal nogal cliché, alhoewel ik het wel spannend vond toen ze uit het dagboek gingen lezen en erachter kwamen dat Sam de dochter was van die ontspoorde gek. Toen ze daarna hun vrienden gingen vermoorden ging het bergafwaarts, toen vond ik het meer hak- en slachtwerk dan echt spanning Het acteerwerk ook matig, maar ondanks dat alles krijgt de film nog 2.5 ster van me. Niet de allerslechtste film die ik ooit heb gezien

avatar van Yvonne78

Yvonne78

Leuk filmpje alleen een beetje kort !

avatar van Saaaarrtje

Saaaarrtje

Zou het moeilijk geweest zijn om 'acteurs' te vinden?

Heel erg teleurstellend, deze film.

avatar van ;)

;)

in het begin lijkt het een goede film te worden

maar al snel blijkt dat ik het fout had.

het acteren was ondermaats, de opbouw was saai, geen spanning en totaal geen sfeer.

de film is echt een flop.

avatar van lantana

lantana

glimmerman2000 schreef:

De mooie locatie van deze film doet een hoop goed

Ja, je zou verwachten met zo'n goede locatie (bos, meer, verlaten houten huisjes) een goede griezel te kunnen maken.

Maar het was inderdaad een onzin-film.

avatar van Baldur

Baldur

Best aardig eigenlijk. Echt bijzonder is het natuurlijk allemaal niet, maar vond deze ook niet 13 in een dozijn. Ach, het is net zoals vele horrors vrij voorspelbaar, maar deze had wel een prima sfeertje en die wending was best vermakelijk...

avatar van HoneyRyder

HoneyRyder

Don_Mat schreef:

haha wat een grappige reactie, ben het met je eens!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Heb een stukje gekeken. Het is een snertfilm.

avatar van rox91

rox91

Een apart verhaal, ik had van tevoren niet gedacht dat het verhaal die bepaalde kant op zou gaan.

Het acteerwerk gaat wel, is op sommige vlakken matig te noemen. En er zijn scene's die heel amateuristisch in elkaar zitten zoals dat dagboek wat ze vinden in het huis van Sam. Het verhaal wat daaruit voorgelezen werd klonk zo nep! Het plot was wel geniaal bedacht. Dat het uitkomt dat Jesse en Sam de kinderen zijn van ''hem''. Vandaar ook dat Sam aan het begin van de fim zegt (wanneer ze het bordje te zien krijgen van Sam's Lake) Papa heeft het naar mij vernoemd.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Nee, de film was niet zo best. Ik heb me enigszins nog wel vermaakt, en hier en daar was het toch wel een beetje spannend.

Het begin was erg langdradig en vond ik ook niet zo erg boeiend. Het acteerwerk was soms om te janken maar het was nog redelijk kijkbaar.

avatar van RuudC

RuudC

Het verhaal kent wel enige verrassingen maar met een clubje studenten en een hutje aan een meer, ver van de bewoonde wereld, doet het geheel toch wel heel erg aan Friday the 13th denken. Sam's Lake is soms niet meer dan aardig vanwege bepaalde plotontwikkelingen. Het acteerwerk is redelijk, maar eng en bloederig is het helaas nergens. De film is niet heel slecht, maar ook gewoon niet de moeite waard.

avatar van aburex

aburex

Het eerste halfuur ben ik bijna in slaap gevallen. Nadien kwam er uiteindelijk wat spanning, maar die was niet al te hoog. De acteurs zijn inderdaad gecast ergens in een supermarkt, maar om mijn moeite om te kijken en de 5 min. spanning die in de film zitten toch 2,5*

avatar van Phantasm

Phantasm

Echt spannend wordt het nergens, al is het idee van de film wel aardig bedacht.

avatar van frans123

frans123

Begin ,is wel aardig , kleine 2* ( slechte acteurs)...veel gepraat,maar doorgaan maar....kans geven. De twist voelde ik aankomen - "Ze "waren wel erg op hun gemak, en het werd een partij bagger. Wat een mesjogge verhaal... Gehol door de bossen, steken, killen. Wat een troep. 0*.

avatar van frans123

frans123

Vond het net een projekt van Mavo - 4......