• 9.375.183 stemmen

Geregisseerd door: Marcus Adams

Met onder meer: Wesley Snipes

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot The Marksman

Een groep soldaten van de U.S. Special Forces onder leiding van Painter (Wesley Snipes) moet rebellen tegenhouden die een kerncentrale van de Russen ingenomen hebben.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Twee hele sterren 1 voor de film en 1 voor een werkelijk prachtige vrouw Emma Samms (Fallon Carrington Colby uit "Dynasty" .

avatar van Pedor

Pedor

Prima film om je (film)avondje mee te vullen!

Af en toe "zakt de film een beetje weg", maar dat mag de pret niet drukken.

avatar van Magnum44

Magnum44

Komt een beetje langzaam op gang maar later toch spannend, leuk verhaal, redelijk geacteerd, Maar waar is dit opgenomen? Kortom ***sterren.

avatar van Quentin

Quentin

Magnum44 schreef:

Maar waar is dit opgenomen? .

Roemenië

avatar van Eppelke

Eppelke

The Marksman is een film van 13 in een dozijn. Vroeger hadden we het ijzeren gordijn en werden daar films over gemaakt en nu hebben we allerlei terroristen. Iedereen wordt dood geschoten of gewond behalve de helden. Een beetje onmogelijk lijkt me. ze hadden op z'n minst een arm of been moeten kwijt raken. Een schrammetje op het voorhoofd van held 2 is wat weinig.

Deze films hoeven ze voormij niet te maken, hetzij dan als je 1,5 uur wil kijken naar een film waar je niet hoeft bij na te denken.

avatar van Thorak

Thorak

Wat een bagger is dit zeg, een compleet inspiratie loos gedrocht.

Dit verhaal heb ik inmiddels al zeker 10 keer eerder gezien.

En die waren ook alle 10 beter ook!

Het flash-back stukje aan het begin in de helikopter als ze gedropt gaan worden,zijn overigens gejatte beelden uit Iron Eagle I.

niet meer dan een 1/2 * waard

avatar van tommyf

tommyf

snipes is back na Unstoppable en 7 seconds weer de zelfde kwaliteit 1.0

avatar van Alex (Fer)

Alex (Fer)

Gatverdamme wat een bagger! Gisteren in het vliegtuig vanuit Spanje gekeken. Slap, slapper, slapst.....

avatar van patxxx

patxxx

ja inderdaad, slechte film.

er wordt op los geschoten en gesprongen en gegleden (wel een mooie stunt) en de soldaten zien er aan het einde van de film nog spik en span uit! ik moest er gewoon om lachen, zo nep dus..

verder ontzettend voorspelbaar/ het was niet eens de moeite waard om de film op pauze te zetten tijden de plaspauze.. haha

avatar van pipla

pipla

Jeetje, wat een ***film! In een schokkend vliegtuig hangen de camouflagenetten stil om maar eens één dingetje te noemen... Als je hem wil afkijken moet je wel volhouden!!! Anderhalve ster is zelfs soepel beoordeeld door mij...

avatar van pimp-juice

pimp-juice

kheb hem net gekeken en ik vond het een goede film (maarja snipes fan he) heheheh ik vond alleen wel dom dat hij al 5 keer dood had moeten zijn en de explosies die van de 2 straaljagers afkwamen waren echt droog... verder een leuke film maar er mag wel een betere van hem komen.....

kortom 3,5 ster..

avatar van Ravio

Ravio

Belabberde film met zeer slechte acteerprestaties. Ben er bij in slaap gevallen

1* voor de moeite

avatar van boeser

boeser

aardige film om naar te kijken (geen toppertje) maar gewoon leuk!! 3*

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Inderdaad allemaal ! Zééééér flauwe film. Eppelke zei he goed: 13 in een dozijn.

Kan iemand me nu eens eindelijk uitleggen wat er zo bijzonder is aan die Snipes ? Wat heeft die man ? Een wat stoere kop, maar voor de rest echt niks. In deze film heeft hij al bij al een 4-tal zinnen gezegd. Voor de rest moest hij wat rondspringen en lelijk kijken, da's al. Acteren kan hij niet en iets extra, zoals Arnold Schwarzenegger (the body) of Will Smith (humor) heeft hij ook niet.

De luchtgevechtsscenes in deze film (die explosie gezien als dat vliegtuig geraakt wordt ?? hahahaaa). Nauwelijks of gewoon NIET beter dan de explosies in mijn computerspelletje.

Klinkt raar met Snipes in de film, maar volgens mij was dit een dikke low-budgetfilm !

1,5 *

avatar van tjp1994

tjp1994

tien maal jammer. wesley wat is er met je gebeurd?

avatar van stampertje71

stampertje71

slechte film van Wesley

Erg voorspelbaar verhaal.

avatar van Taan

Taan

heerlijk standaard actiefilm. Verwachte er in het begin al vrij weinig van, naarmate de film vorderde werdt dit bevestigd. goeie film als je je op zondag verveeld met een paar vrienden, meer niet.

avatar van Ashwin

Ashwin

saaie film van wesley had er veel meer van verwacht..

avatar van pimp-juice

pimp-juice

Mister_Movie schreef:

1,5 *

ik ben het eens met je over dat low budget gedeelte en die explosies zo kwam het bij mij ook over zag er goedkoop uit.... maar je wou uitleg wat hem goed maakt:

1: stoere speler

2: demolition man speelt hij geweldig in

3: hij kan goed de goodguy maar ook de badguy spelen

4: zijn humor is perfect in de films...

5: blade

het enigste nadeel is dat de films die die uitbrengt verschillende namen krijgen: unstoppable is 9 lives.... dat vind ik dan wel weer minder... maar het blijft gewoon een geweldige speler

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Nja, pimp-juice, maar jij vindt filmen ook al snel goed he.

Aan meer dan de helft van de modale actiefilms die je zag, geef je 5 sterren. Zelfs aan Con Air godbetert.

En Snipes een goede actie-acteur ? Misschien wel ooit geweest. Vergeet wel niet dat van alle acteurs die van het actiegenre het het gemakkelijkst hebben: ze moeten meestal minder zeggen, minder met emoties bezig zijn en mogen zich verstoppen achter one-liners en goedkope humor.

avatar van as

as

En straw Dogs een 0,5. Wat een onzin...

avatar van Beek

Beek

Slechte film. Misschien vermakelijk als je niks te doen hebt en geen andere films hebt liggen...

avatar van Thorak

Thorak

Beek schreef:

In dat geval kun je beter je tijd gebruiken om naar de videotheek te lopen en een andere film te halen.

avatar van xangadix

xangadix

Niet zo slecht als ik had gedacht, na alle recensies op IMDB, maar boeiend was het nou ook niet direct. Op zich kijkt hij wel makkelijk weg. 2*

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Quentin schreef:

Roemenië

worden alle films daar tegenwoordig opgenomen??

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

een goeie Snipes film. vond hem wel vermakelijk. verdiend een 3* bij mij..

avatar van Poeha

Poeha

Mister_Movie schreef:

Nja, pimp-juice, maar jij vindt filmen ook al snel goed he.

Hé, pas op, he!

Kom niet aan Con Air, 1 van de beste films uit het genre!

avatar van Ronhart

Ronhart

Redelijke film, krijgt van mij net een voldoende dus 3**.

avatar van helleke

helleke

Een redelijke B-film.

Heel wat actie maar het verhaal was te voorspelbaar en de acteerprestaties waren ook niet om over naar huis te schrijven.

Met het geld dat de film waarschijnlijk zal gekost hebben zouden ze in Belgie(of Nederland) toch wel een veel betere film maken.

Ik heb hem wel in één stuk kunnen uitkijken,wat toch ook al een verdienste is(de film duurde dan ook maar anderhalf uur).

Aja dan is er nog iets of topic.

Vinden jullie ook niet dat diene R&B zanger Kay Stiles iets mee heeft van Wesley Snipes of sla ik nu volledig door?

2,5 sterren.

avatar van g_unitboy

g_unitboy

goie film krijgt van mij een