• 9.371.852 stemmen

Alternatieve titel: Shriek

Geregisseerd door: David DeCoteau

Met onder meer: Tanya Dempsey, Jamie Gannon en Parry Shen

Plot Shrieker

"If you hear it... It's too late!"

Clark, een studente aan de lokale universiteit, denkt dat ze de goede keuze heeft gemaakt door met een groepje andere studenten te gaan wonen in een verlaten ziekenhuis. Alles lijkt goed te gaan, totdat Clark erachter komt wat de reden is dat het ziekenhuis is verlaten. In de jaren '40 zijn er verschillende moorden gepleegd door een mysterieuze moordenaar, de 'Shrieker'. Een student wil deze moordenaar terugroepen uit de dood.

niemand nog gezien

Schijnt vrij bagger te zijn volgens de Veronica Gids

Aanstaande Dinsdag te zien op Talpa

dutchtuga

Regisseur heeft een aantal pareltjes op zijn naam staan . Misschien toch proberen.

avatar van Indalicio

Indalicio

Helemaal mee eens. Kan deze week wel ff een goeie lachfilm gebruiken

avatar van Doom

Doom

Machtig wat een gave poster. Alleen om deze reden al ga ik vanavond deze film bekijken. Ben heel erg benieuwd.

Spartaan1986

Hoe komt Tien aan een film als deze. De film is uit 1998 heeft nog geen hond gezien hier en lijkt me dus ook niet uitgebracht

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Heeft in de videotheek gestaan en heb hem meerdere keren als DVD in de winkel zien liggen.

dutchtuga

Vanavond met zn allen kijken dus

avatar van J.Bell

J.Bell

Lijkt niet echt veel belovend, die halve ster!

Maaar, ik denk dat ik hem toch maar kan kijken, ben vandaag toch in een pestbui!

Clueless Dork schreef:

Vreemd dat niemand hem dan nog gezien heeft

avatar van FillumGek

FillumGek

Op basis van het plot en de poster en de achterlijke tagline zit niemand er ook om te springen denk ik

Misschien toch maar kijken vanavond, als ik écht niks anders te doen heb.

En dat hij een 2,9 (IMDb) en 1 ster in de Veronicagids werkt óók al niet mee

metaledje

ik ga hem ook kijken, vroeger als klein joggie veel van dit soort goedkope films gezien, vond ik toen wel machtig, weer een beetje het gevoel van vroeger ervaren

metaledje

*demonic toys* een film uit dezelfde studio als deze scoort ietsje hoger, maar die film vond ik vroeger geweldig en die vind ik nogsteeds goed, dus nu ben ik wel erg benieuwd geworden, en ook de puppet masters komen van dezelfde studio, vond ik ook wel grappig

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Slater schreef:

toch niet die in de flop 100 staat

Slater schreef:

Deze film komt vanavond niet op tv, maar Shriek.

deze komt toch net even op txt gekeken alleen jaartal klopt niet.en titel is verkeerd

maar verders is de tekst hetzelfde bij de film

dutchtuga

Dus wel Shriek. Verdomme.

metaledje

ik zie het nou ook, jammer shriek is die scary movie kloon maar dan nog erger

avatar van Martijnnn

Martijnnn

in de gids en op teletekst staat idd shriek, alleen het is de parodie die erop is. Na 20 minuten heb ik er al genoeg van iig

avatar van Miss K.

Miss K.

Inderdaad erg flauwe film, dus niet Shrieker maar "Shriek I know what I did last Friday the Thirteenth" ...nu ook net 30 min aant kijken ofzo....zeer goede film om ondertussen andere dingen te doen

Staat trouwens ook al verkeerd vermeld op internet tvgids...helaas

Nou ik ga dan maar weer eens verder met de was ophangen tijdens deze film

avatar van FillumGek

FillumGek

Hier wordt ik dus echt pissed van. Ik verwachtte niet veel van Shrieker maar zend dan een andere film uit dan Shriek! Zo'n beetje de meest misselijke komedie ooit. Bah!

avatar van Martijnnn

Martijnnn

ja beetje stom van talpa dat ze hun eigen films niet kennen. Liever een slechte horror film dan een comedy zonder grappen.

avatar van Kelsey16

Kelsey16

lol deze film is te slecht voor woorden, net gezien op Zone Horror haha, tja wat kan ik zeggen.. kijk hem beter niet

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Typisch. Een post-Paramount Full Moon productie, waar J. R. Bookwalter als editor werd ingezet door uitvoerend producent Charles Band en koning van de pulp DeCoteau weer z'n simpele kunstje deed als regisseur. Kwalitatief is het om die reden nog opvallend oké. Degelijk (maar saai) geschoten, prima (maar voorspelbaar) geschreven en allemaal degelijk gemonteerd... met bovendien een geinig monsterdesign en met Tanya Dempsey als relatief goede lead actress. Voor Full Moon begrippen een opvallend serieuze film, met wat geinige onzin zoals die dude die constant moet verdedigen dat 'ie niet gay is. DeCoteau kennende zal het ongetwijfeld wel zo zijn Monster ziet er dus tof uit, maar veel verder dan close-up slachtoffer -> close-up monster die uithaalt -> close-up slachtoffer mét verwondingen... komt het helaas niet. Dat neemt wat van de fun die je als fan van het genre zoekt weg, maar al met al heb ik ze erger gezien (zowel van DeCoteau als van Full Moon).