Shrieker (1998)
Geregisseerd door: David DeCoteau
Met onder meer: Tanya Dempsey, Jamie Gannon en Parry Shen
3,9 (783)
Plot Shrieker
"If you hear it... It's too late!"
Clark, een studente aan de lokale universiteit, denkt dat ze de goede keuze heeft gemaakt door met een groepje andere studenten te gaan wonen in een verlaten ziekenhuis. Alles lijkt goed te gaan, totdat Clark erachter komt wat de reden is dat het ziekenhuis is verlaten. In de jaren '40 zijn er verschillende moorden gepleegd door een mysterieuze moordenaar, de 'Shrieker'. Een student wil deze moordenaar terugroepen uit de dood.
Clark
Orderly #2
Schijnt vrij bagger te zijn volgens de Veronica Gids
Aanstaande Dinsdag te zien op Talpa
dutchtuga
Regisseur heeft een aantal pareltjes op zijn naam staan
. Misschien toch proberen.
Indalicio
Helemaal mee eens. Kan deze week wel ff een goeie lachfilm gebruiken
Doom
Machtig wat een gave poster. Alleen om deze reden al ga ik vanavond deze film bekijken. Ben heel erg benieuwd.
Spartaan1986
Hoe komt Tien aan een film als deze. De film is uit 1998 heeft nog geen hond gezien hier en lijkt me dus ook niet uitgebracht
Clueless Dork
Heeft in de videotheek gestaan en heb hem meerdere keren als DVD in de winkel zien liggen.
J.Bell
Lijkt niet echt veel belovend, die halve ster!
Maaar, ik denk dat ik hem toch maar kan kijken, ben vandaag toch in een pestbui!
Spartaan1986
Vreemd dat niemand hem dan nog gezien heeft
FillumGek
Op basis van het plot en de poster en de achterlijke tagline zit niemand er ook om te springen denk ik
Misschien toch maar kijken vanavond, als ik écht niks anders te doen heb.
En dat hij een 2,9 (IMDb) en 1 ster in de Veronicagids werkt óók al niet mee
metaledje
ik ga hem ook kijken, vroeger als klein joggie veel van dit soort goedkope films gezien, vond ik toen wel machtig, weer een beetje het gevoel van vroeger ervaren
metaledje
*demonic toys* een film uit dezelfde studio als deze scoort ietsje hoger, maar die film vond ik vroeger geweldig en die vind ik nogsteeds goed, dus nu ben ik wel erg benieuwd geworden, en ook de puppet masters komen van dezelfde studio, vond ik ook wel grappig
Slater (crew films & series)
toch niet die in de flop 100 staat
Deze film komt vanavond niet op tv, maar Shriek.
deze komt toch net even op txt gekeken alleen jaartal klopt niet.en titel is verkeerd
maar verders is de tekst hetzelfde bij de film
metaledje
ik zie het nou ook, jammer
shriek is die scary movie kloon maar dan nog erger
Martijnnn
in de gids en op teletekst staat idd shriek, alleen het is de parodie die erop is. Na 20 minuten heb ik er al genoeg van iig
Miss K.
Inderdaad erg flauwe film, dus niet Shrieker maar "Shriek I know what I did last Friday the Thirteenth"
...nu ook net 30 min aant kijken ofzo....zeer goede film om ondertussen andere dingen te doen
Staat trouwens ook al verkeerd vermeld op internet tvgids...helaas
Nou ik ga dan maar weer eens verder met de was ophangen tijdens deze film
FillumGek
Hier wordt ik dus echt pissed van. Ik verwachtte niet veel van Shrieker maar zend dan een andere film uit dan Shriek! Zo'n beetje de meest misselijke komedie ooit. Bah!
Martijnnn
ja beetje stom van talpa dat ze hun eigen films niet kennen. Liever een slechte horror film dan een comedy zonder grappen.
Kelsey16
lol deze film is te slecht voor woorden, net gezien op Zone Horror haha, tja wat kan ik zeggen.. kijk hem beter niet
Tonypulp
Typisch. Een post-Paramount Full Moon productie, waar J. R. Bookwalter als editor werd ingezet door uitvoerend producent Charles Band en koning van de pulp DeCoteau weer z'n simpele kunstje deed als regisseur. Kwalitatief is het om die reden nog opvallend oké. Degelijk (maar saai) geschoten, prima (maar voorspelbaar) geschreven en allemaal degelijk gemonteerd... met bovendien een geinig monsterdesign en met Tanya Dempsey als relatief goede lead actress. Voor Full Moon begrippen een opvallend serieuze film, met wat geinige onzin zoals die dude die constant moet verdedigen dat 'ie niet gay is. DeCoteau kennende zal het ongetwijfeld wel zo zijn
Monster ziet er dus tof uit, maar veel verder dan close-up slachtoffer -> close-up monster die uithaalt -> close-up slachtoffer mét verwondingen... komt het helaas niet. Dat neemt wat van de fun die je als fan van het genre zoekt weg, maar al met al heb ik ze erger gezien (zowel van DeCoteau als van Full Moon).

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Android