• 9.371.784 stemmen

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Zale Dalen

Met onder meer: Billy Blanks, Jalal Merhi en Laurie Holden

Plot Expect No Mercy

"Where Virtual Reality Begins..."

Geheim agent Justin Vanier infiltreert in de Virtual Arts Academy, een school waar ze met high-tech apparatuur mensen trainen. De gemene Warbeck traint met behulp van virtual reality super-huurmoordenaars. Nu moet Justin hem weten te stoppen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Slechte film in trant van tc2000, het videospelletje daarintegen is veeeel leuker (H)

sinterklaas

Leuk om maar 1 keer te zien.

Echt veel soeps is het niet. Die gevechten en actiescenes zijn af en toe goed en dat is alles.

2,0

avatar van Mug

Mug

In mijn heilige zoektocht naar de slechtste film allertijden, ben ik weer een stapje verder gekomen. "Hoera!"

Billy "Tae Bo" Blanks was blijkbaar in zijn vroegere leven acteur. Zijn Tae Bo kicks werken effectief in de film, want ook al raakt hij geen één keer zijn tegenstanders, toch gaan ze jammerend - wonder boven wonder - door hun knieën.

Ik heb al veel lelijke special effects gezien in mijn leven, maar wat ik hier te zien kreeg is onbeschrijflijk. De (overduidelijke) nasynchronisatie (zowel stemmen als geluiden) versterken de reeds slechte special effects.

Dan is er ook nog een verhaal blijkbaar, maar die 10 minuten moesten nog opgevuld worden door 80 minuten aan 'grappige' dialogen en personages, een demonstratie van een of andere karate-klas die hun open dag houdt op de school, en briljante kostuums [let op het kostuum in het laatste half uur van Laurie Holden, die komt rechtstreeks uit de mottenballen van de kostuumafdeling van jaren 50 sf-films].

Wansmaak op z'n best, maar ik wist niet of ik nu moest huilen of lachen. Een en al verbazing was er te lezen op m'n gezicht omtrent deze belachelijke film. Ik kan ook niet geloven dat dit uit 1996 komt...het oogt als een jaren 80 videogame.

De score mag geen verrassing heten: 0,5*. De titel waarschuwde me al...

avatar van ewalk

ewalk

Hm, acteur kan je hem niet noemen. hij is meer een gepensioneerde kickboxer die dacht een soort van Damme te kunnen zijn en toch slechter dan jean Claude acteerde. Gelukkig voor hem verkopen zijn Tae Bo en dat andere grapje van hem het veel beter.

Zeker toch nog 0,5*, dat gun ik hem nog wel voor zijn round kicks. Op zijn turn kicks mag hij van mij nog wat oefenen.

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Lol, deze gast owned Van Damme elk moment van de dag. Tis dus onzin om hem als van damme wanna be te bestempelen.

sinterklaas

Nou dit is anders zijn laatste film voordat die Blanks (wat een naam) met pensioen ging.

Voor de rest de actiescene nog eens herzien en die was ronduit explosief...eeh lachwekkend.

Was eigenlijk gewoon zeeeer goedkoop en geen zak aan.

YuLaw16 schreef:

Dat meen je toch niet? Van Damme is veeeeeel beter.

avatar van A.L.I.E.N

A.L.I.E.N

Toch wel een vrij vermakelijke filmpje, met aardige gevecht scenes en een leuk verhaaltje. Oké de acteerprestaties (met uitzondering van Wolf Larson) waren niet al te best, vooral die van Billy Banks en Jahal Merhi waren tamelijk slecht. En de special Effects waren ook niet echt baanbrekend. Maar al bij al heb ik toch wel genoten van dit actieprentje.

Oké het is nu ook geen blockbuster, maar het is wel vermakelijk.

Dat dit gedrocht nog een 18 plus rating heeft

Hier kunnen zelfs kinderen van 3 naar kijken en vervolgens er keihard om lachen