• 9.374.618 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: David Winkler

Met onder meer: Jensen Ackles, Shannyn Sossamon en Dominique Swain

Plot Devour

"Don't Get Mad. Get Evil."

Een groep studenten, die deelneemt aan een dodelijk computerspel, The Pathway genaamd, geraakt steeds meer in het spel betrokken. Na verloop van tijd dreigt er een wereldwijde epidemie van geweld los te barsten.

avatar van Film Pegasus

Geen slecht uitgewerkte horrorfilm. Je hebt tegenwoordig zoveel horrorfilms waarvan je verschiet dat ze die gemaakt hebben in de 21e eeuw, met beelden en decors uit de 70's of 80's. Hier valt het acteerwerk nog goed mee. Origineel is het natuurlijk niet, maar het is zeker een aangename film om te kijken.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ontzettende vage film, die helemaal niet eng is.

Er zaten wel een paar vieze stukjes in maar dat was dan ook alles.

Acteurs waren opzich wel leuk, en ze acteerden ook redelijk.

Maar het kon me allemaal niet echt boeien.

2 sterren.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Het is een soort Hellraiser Hellworld. Toevallig(of niet) beiden uit 2005.
Een spel gecreëerd door de duivel zelf. Op zich niet zo dom natuurlijk, aangezien je als de duivel zo miljarden zieltjes kan winnen. Ze hadden er wel iets meer uit kunnen halen vind ik. Het bleef allemaal een beetje te luchtig en ik vond het einde ook een beetje een anticlimax, te meer ik al had verwacht dat Sossamon niet was wie ze zei dat ze was. Wel een hele mooie, schattige meid vind ik het, dus leuk om haar in deze film te zien spelen. Het had gewoon allemaal wat grimmiger mogen zijn, engere muziek ook. Het leek te veel op een lange aflevering van Supernatural. Acteerwerk had ik niet eens zoveel op aan te merken. Toch interesseerde het me allemaal niet zoveel wie er nu weer gruwelijk aan zijn dood kwam. Er had echt meer in kunnen zitten. 2,5 sterren dekt de lading wel.