• 9.374.535 stemmen

The Curse of the Komodo (2004)

Horror / Sciencefiction | 88 minuten

Genre: Horror / Sciencefiction

Geregisseerd door: Jim Wynorski

Met onder meer: Tim Abell, Melissa Brasselle en William Langlois

Plot The Curse of the Komodo

Op een eiland, driehonderd kilometer van Hawaï, zijn wetenschappers in opdracht van het Amerikaanse leger bezig met genetische experimenten. Een van die experimenten dreigt nu uit de hand te lopen. Met genetische manipulatie hebben de wetenschappers gigantische varanen (komododraken) gemaakt, groter en sterker dan ze hadden verwacht. De wetenschappers zijn niet in staat deze monsterachtige hagedissen in bedwang te houden. De beesten breken uit. Chaos en paniek zijn het gevolg. De wetenschappers roepen de hulp in van het Amerikaanse leger. Wanneer hulp uitblijft, beseffen de wetenschappers dat het Amerikaanse leger hen in de steek heeft gelaten. Ze zitten als ratten in de val.

avatar van Justice4All

Justice4All

Leuk een vervolg. Tenminste

avatar van MaxBlast

MaxBlast

Zoals de meeste films van deze regisseur, is ook deze film erg slecht. Het acteerwerk is zeer amateuristisch en de special effects zijn erg lachwekkend.

avatar van thugline

thugline

zeer amateuristisch alleen een paar momenten waren wel mooi om te zien

avatar van Horrordude

Horrordude

beetje overdreven om met raketten op een hagadis te schieten ( zie poster )

lijkt me echt een slechte film, is binnenkort op veronica en zal um wel kijken, maar lijkt me niet goed. Waarschijnlijk een derderangs film met derderang acteurs. Maar zal vast niet zo slecht zijn al de film "Crocodile" of iets in die richting, dat was dus echt bagger. Denk eigenlijk wel dat het verhaal zo'n beetje hetzelfde is.

avatar van Horrordude

Horrordude

Horrordude schreef:

beetje overdreven om met raketten op een hagadis te schieten ( zie poster )

Sorry, trailer net gezien... die beesten zijn echt gigantisch:P lijkt me echt een gave film! ga hem morgen zeker kijken samen met A Sound Of Thunder

avatar van nightbreed

nightbreed

Haha, voorstukje van gezien, deze lijkt me echt zo slecht dat het grappig wordt, ik ga zeker kijken

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Horrordude schreef:

beetje overdreven om met raketten op een hagadis te schieten ( zie poster )

HAhaha, nee joh dat is helemaal niet overdreven

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Têlevisiepremière!

Minotaures

Effe een tip! De mensen in deze film hebben oneindigend amunitie!

avatar van xangadix

xangadix

Oh jee, this is on at this very moment. De varanen zijn trouwens zo nep als Becky's tieten...

avatar van vinhunter

vinhunter

we hebben kernbommen en voertuigen die de geluidsbarriere breken, maar laten we toch nog maar voor de zekerheid een paar komodos van 10 meter hoog erbij nemen..jeweetwel..kan ie mensen opeten enne...mischien kunnen we nog een gun erop zette ofz...weet ik veel...

avatar van Odie

Odie

xangadix schreef:

Nee joh dat waren ook genetisch gemanipuleerde borsten

avatar van stefancbr

stefancbr

Nou ik heb de film net deels gezien en cheaper dan dit kan het haast niet volgens mij, Ik dacht dat The sound of thunder een teleurstelling was aan special effects maar dit was al helemaal grappig.En zou dat nu humor van de regiseur zijn geweest dat die boobs van die meid al net zo net waren als de special effects? Zal me niets verbazen als ze ook een porno's speelt. Het acteerwerk was ook echt bagger en wat die kerel op het laatst toch een moeite om bij die heli te komen, denk dat ie een beetje werdt overdonderd door de special effects Annyway zeker niet een film die de moeite waard is om aan je dvd collectie toe te voegen tenzei je er stiekem (net zoals mij) ook nog wel weer om kunt lachen van hoe fout ie eigenlijk is.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

Toch had de film nog wel een paar pluspunten.

Helaas waren deze pluspunten dan weer gevuld met veel siliconen.

Een paar vraagjes voor de kenners:

Hoeveel drank kan er in een klein zakflesje???

Hoe vaak kun je schieten zonder te laden??? Of is het voldoende om even het magazijn aan te raken om weer enkele tientallen schoten te kunen lossen?

Omdat 0.5* het laagste is wat toegekend kan worden:

avatar van Le Bon

Le Bon

Gister gezien wat een dramatische slechte film als dat lkkre wijf nou overleefde was miss nog leuk geweest haha

geef film min 5 sterren!!

Leuk.. Voor een kind van 5 ofzo :S

Jezus, wat kunnen ze toch mooie dingen doen op de pc..

Helaas hebben ze dat niet gedaan bij deze film, moest lachen als de 'Killer' op beeld kwam, vind tevens die beest te weinig in de film voor komen. Maar aan de andere hand, wie wilt ze eigenlijk ook zien .

Ace Hanlon schreef:

Hoeveel drank kan er in een klein zakflesje???

WHahhaahha, viel jou dat ook al op? Tevens wist ik al van te voren van het oneindigend amunitie wat ze hadden, maar dat stukje met dat flesje liet me toch telkens lachen. Nadat die gozer na de landing zei er zit nog een beetje in, en geeft die wijf het en ze drinkt flinke slokken, en daarna hij ook. Snapte ik al dat niet alleen het amunitie oneindigend was .

avatar van Scheurleer

Scheurleer

Man, man, wat was dit slecht. Een kruising tussen Pterodactylus (ook al zo'n bagger), Lost World en Jurrassic Park.

Verhaal: niks.

Acteerprestaties: niks

Special effects: niks.

En 3 keer niks is 0.5*.

avatar van Statiegeld

Statiegeld

Ik geef deze film nog 1* voor het humor-effect. Leuke film om met vrienden te kijken. Ik heb zelden ZULKE slechte acteerprestaties gezien, echt waardeloos. Vooral fake-tits Bekky bakte er geen drol van. De special effects waren natuurlijk waardeloos. Die bommen op het eind bijvoorbeeld. Het plot sloeg ook nergens op en zaten echt enorme fouten in. Bijvoorbeeld wanneer ze gaan schuilen in het huis voor de komodo. Eerst zeggen ze dat ze alle ramen geblindeerd hebben en het eerste het beste raam wat je vervolgens ziet is gewoon nog open. Ze blinderen alle ramen om niet gezien te worden door de komodo en vervolgens statat buitenverlichting van het huis nog gewoon aan. Kom op man! Ik kan nog wel 10 fouten noemen maar ik denk dat het zo wel duidelijk dat dit een lachwekkend slechte film is. Ook het feit dat de generaal op het laatst zelfmoord pleegt past totaal niet in de film.

avatar van nightbreed

nightbreed

Ik heb deze film niet weten uit te kijken, niet omdat ik moe was of zo, maar omdat de film echt superslecht was.

Ik kon er zelfs niet om lachen omdat de film echt serieus bedoeld was.

Cijfer: 0,5

avatar van brymj

brymj

Belachelijk slechte film, die dinosaurus-ofzo-beest was echt lelijk vormgegeven, acteerprestaties waren ook bar slecht, zoals op het einde, de vader van dat meisje is net gestorven, daar is ze dan wel weer snel bovenop, want nog 5 min. later zit ze lachend in de helikopter. BAH, wat een wanproduct

1,0

meestal hou ik wel van een B-Horrorfilm, Maar dit is dus een voorbeel d van een horrorfilm waarin het géén moment spannend word.

!,0 voor de moeite (Later bedacht ik dat het zonde was om hem gezien te hebben, Geen aanrader; Bagger!!)

Odie schreef:

Nee joh dat waren ook genetisch gemanipuleerde borsten

Whaha Goed opgelet.

avatar van uhmmmmmmm

uhmmmmmmm

Ik heb een hoop slechte films gezien maar dit spande toch echt de kroon! De special effecten waren blijkbaar alleen in de siliconen gestoken. Dit is gewoon 88 minuten tijd verspilling!

avatar van Zavo

Zavo

Lekker gemiddelde. Misschien voor de gein eens kijken vanavond.

avatar van Diekmans

Diekmans

Ik ga er ook eens voor zitten Zavo: 'de beste reclame is slechte reclame' zeggen ze toch???

avatar van 606

nou dan volg ik ook maar

avatar van 606

was nog net te doen soms erg nep en verhaal is standaard

acteren matig

1,5 ster

avatar van 606

vond deze film veel slechter dan alone in the dark

deze hoort in de flop thuis