• 9.372.698 stemmen

Gesproken taal: Hindi, Frans, Engels, Russisch en Turks

Releasedatum: 18 december 2015

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Dilwale

Dilwale vertelt het verhaal van Raj, Meera en hun betoverende relatie die voortkomt uit jarenlange haat voor elkaar. Ondanks de intense liefde die Raj en Meera nu voor elkaar hebben, zitten ze midden in een gewelddadig conflict tussen hun eigen families. Is de liefde tussen Raj en Meera's sterk genoeg om dit obstakel te overwinnen?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sinds 18 december te zien in tiental Pathé bioscopen.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

SLECHTE FILM EEN BELEDEGING VOOR DE BOLLYWOOD FILM

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Leuke verrassing weer dit. Laatst Main Hoo Na gezien en daar vond ik de mix van verschillende genres en liedjes niet werken, hier liep het toch wat beter in elkaar over. Oók enorm over de top, maar ik denk dat actie, komedie en romantiek toch net wat lekkerder samen gaan. Tja, die debielerige humor, ik zal er nooit helemaal aan kunnen wennen, maar stiekem heb ik hier wel een paar keer gelachen. Moddervette actie met SRK als een soort John Wick / Terminator bij de boeven... ik kon er wel om lachen. Ja, dit was prima.