• 9.377.519 stemmen

Avontuur / Familie | 85 minuten

Genre: Avontuur / Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Johan Nijenhuis en Dennis Bots

Met onder meer: Vivienne van den Assem, Patrick Martens en Monique van der Werff

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 14 juli 2005

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Zoop in Afrika

In Zoop the Movie gaan de Rangers via een uitwisselingsprogramma naar het kleurrijke Zuid-Afrika. Daar aangekomen merken ze dat het in het Wildpark heel slecht gaat met de wilde dieren die er wonen. Ze willen niets liever dan de dieren helpen en zetten alles op alles om de dieren een beter leven te geven. Dit gaat echter niet zomaar, al snel merken de Rangers dat het er in de natuur heel anders aan toe gaat dan in de dierentuin en zijn ze overgeleverd aan de natuur en het grote avontuur...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Mug

Mug

Viel me niet tegen, ik kan hier toch nog 2* voor geven. Tevens het beste wat ik van Nijenhuis heb gezien (ach, dat was ook niet zo moeilijk).

Ondanks dat de personages verschrikkelijk zijn, de grapjes veelal ontzettend flauw zijn, en dat het script nu ook niet iets is om over huis naar te schrijven, is Zoop in Afrika een prima film voor de doelgroep.

Voldoende spanning, romantiek, pre-puberale humor, en herkenbare personages/situaties maken van Zoop in Afrika een film die daadwerkelijk is uit te zitten door jong en oud.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Een onverwachte middelmatig filmpje. Het acteerwerk van sommige is niet al e best. Maar het verhaal was nog redelijk vermakelijk. Krijgt een 2,0.

avatar van RY1987

RY1987

megaman schreef:

Nederland is weer lekker fout bezig in filmland. Ze gaan zelfs verder: achtbaan van Huis van Anubis. OMG, dat Indiana Jones en soortgelijke kaskrakers een atractie krijgen is vrij logisch. Maar één die gebasseerd is op een foute franchise met B-acteurs. En in plaats dat Nederland eens fatsoenlijke films in elkaar gaat zetten wordt je daarvoor in de plaats dood gegooit met die musicals. Tarzan dit, Hairspray dat...oh wat origineel. En Jim speelt ook mee...dat zagen we natuurlijk niet aankomen.

Dit heeft niet echt meer met de film te maken he, geef liever een beoordeling over de film, en laat deze bullshit achterwege.