• 9.369.555 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Michael Hoffman

Met onder meer: Michael Keaton, Robert Downey Jr. en Griffin Dunne

Plot Game 6

"Where were you on that night?"

Voor Nicky Rogan (Michael Keaton), is baseball het belangrijkste in het leven. Als zijn team de World Series haalt moet hij een opening in zijn drukke bestaan vinden om de wedstrijd te zien...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Steven Schwimmer

Michael Rogan

avatar van vincent1980

vincent1980

5 euro bij media markt

ik geef er 3 sterren voor, omdat het wel goed geacteerd is, het verhaal is kort vind ik, maar met een laag budget goed uitgewerkt, en met michael keaton en een bijrol van robert downey jr is deze film toch de moeite waard om te zien,

avatar van Ruben1994

Ruben1994

er staat komedie op, eerlijk gesecht heb ik hier geen 1 keer om moeten lachen,..

avatar van Fonzo

Fonzo

98 cent bij de Action haha.

avatar van Rosicky

Rosicky

5 voor 5 euro bij de E-Plaza. Deze toen maar als vijfde film erbij genomen, maar was de moeite niet waard. Een film van niks en over niks. Michael Keaton is best een aardig acteur, maar kan hier ook niets mee. Downey Jr. is een held, maar speelt in deze film een debiel personage. niets waard.

avatar van carlak

carlak

gaat het hier alleen om de prijs van een dvd ?!....

Best aardig verhaal over een toneelschrijver die zijn opening night moet missen omdat de belangrijkste baseballwedstrijd tussen de Red Soxs en de Mets gespeeld wordt in 1986. Hij vreest de kritiek van de nare recensent gespeeld door Robert Downey Jr en is bang op 1 dag 2x te verliezen en zijn naam als gevestigd schrijver en de Red Soxs die ten onder gaan. (beetje andere samenvatting dan hierboven die niet echt de essentie raakt). Geen geweldige film omdat Michael Keaton echt irritant speelt

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Game 6, na een groot avontuur bij de winkel de Action heb ik deze eindelijk in mij bezit, voor die ene 1 euro was dit allemaal wel de moeite waard.Goed en leuk verhaal, acteer werk redelijk goed.Grappen heb ik niet egt voor bij zien gaan. 2,0*

avatar van Leno

Leno

Matige film die eigenlijk nergens over gaat en vol met mislukte ideeën lijkt te zitten. De rol van Downey Jr. voorop. Humor is niet aanwezig of komt niet uit de verf en het verhaal boeit verder niet. Ik snap ook niet goed wat ze hiermee wilde, zonde van de cast.