• 9.370.561 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Christopher Abram

Met onder meer: Susana Gibb en Natali Jones

Plot After Sundown

Een jonge vrouw ontdekt dat een zekere vampier de macht heeft om de doden als zombies op te wekken en zij tezamen op zoek gaan naar fris bloed en meer slachtoffers. De vrouw gaat met enkele vrienden de strijd tegen het kwaad aan om zo de wereld van haar ondergang te redden.

avatar van fritsy

fritsy

Amateur C film.

geen aanrader.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Laat je niet misleiden door het hoge gemiddelde. Dit prutswerkje hoort niet boven de 0,50 te staan .

avatar van HeatWave

HeatWave

Een hoogvlieger is dit zeker niet, al vond ik de zombies erg komisch, en dan vooral de manier van lopen.

Hoog Michael Jackson-Thriller gehalte.

avatar van maikel01

maikel01

HeatWave schreef:

Hoog Michael Jackson-Thriller gehalte.

Volgens mij staat er onder de genre: Horror en geen comedie !

Slechte film . PS: als je een komische film wilt heb ik een aanrader voor je bijvoorbeeld : DE MAD en Scary Movie! niet meer als 1,0**