The Long Weekend (2005)
Geregisseerd door: Pat Holden
Met onder meer: Chris Klein, Brendan Fehr en Chandra West
Releasedatum: 13 oktober 2005
Plot The Long Weekend
"Two Brothers. One Weekend. No Shame."
Ed Waxmans leven zit in het slop sinds hij zijn vriendin Cathy in bed heeft betrapt met een andere man. Ook met zijn carrière als copywriter gaat het bergaf. Zijn baas geeft hem een allerlaatste kans: als hij een reclamecampagne bedenkt waarmee ze hun belangrijkste klant kunnen behouden, mag hij blijven. Ed heeft één weekend de tijd om in zijn opdracht te slagen. Zijn oudere broer Cooper wil Ed net nu trakteren op een wild weekend met veel vrouwelijk schoon.
Leland Palmer
Redelijk vermakelijke film! Chris Klein acteerde wat mij betreft boven de maat! Een erg goede prestatie van hem....Voor de rest kan deze film je een aantal momenten erg aan het lachen maken, maar een geslaagde comedy kan het ook weer niet genoemd worden! Redelijk, maar niet goed genoeg......
* *
Ravenstein
Simpel, leuk filmpje. Af en toe erg goed gelachen.
Toffe 85 minuten mee doorgebracht.
Meer moet dat soms niet zijn...
Een 3.
DragQueen
Aardige komedie, met leuk acteerwerk van fehr en klein. zij zorgen voor hilarische situaties, en wat flauwe humor af en toe. er zitten leuke fragmenten in de film, vooral als ze chicks willen gaan scoren op een koffietafel. erg bizar, maar toch een entertainend soort leedvermaak. jawel, ik heb me wel geamuseerd met deze toch wat doorsnee komedie. 3 sterren.
Een zeer goeie film
Ik heb de hele film genoten
en vaak in een deuk gelegen.
****4 !!
Cfour
Leuke komedie, ik heb erg gelachen, maar ik heb een aparte soort humor wat betreft het versieren van vrouwen dan.
4 sterren.
onbekend!
Waarom zo slechte cijfers?
Ik heb echt heel vaak gelachen in deze film !
En o Ja deze film is 100x beter dan 40 days and 40 nights!!
4****;;
onbekend!
Ik heb me echt dood gelachen
Ik vind deze film bijvoorbeeld veel beter dan:
Eurotrip,40 days and 40 nights,Van wilder.
Nouja..ik snap niet waarom iedereen deze film zo slecht vind !!
Een 4 ; ****
onbekend!
Beter dan american pie !! nog eens gekeken en verhoogd met een 0,5 !
Een 4,5
!
brielen
Heel slappe film. Jammer dat producers nog geld willen besteden aan zulk onnozel iets. 0,5.
In de top 250 komt hij zeker niet, misschien in de flop top 10.
onbekend!
Ik snap niet waarom je deze film stom vind .. maar ik vond hem geweldig
De grappigste scene was dat die gast zegt hoe groot de penis van het paard is en de wc-scene,hij betrapt ze vriendin tijdens sex met ander.
Verder waren er nog 100 andere leuke scenes
En de home-videos..pff om sommige heb ik heel hard moeten lachen maar ook een paar waren vies
Verder was deze film geweldig
1 van de grappigste comdedy"s die ik ooit heb gezien
Een 4,5 ****1/2
Ps: chris klein {van american pie} was superr-grappig in deze film
brielen
Ik weet niet waarom je deze film stom vind!??????????????????
Waarom? Het niveau alleen al.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kotsende baby's, copulerende dieren, honden die oppeuzelen wat er van achteren uitkomt.......................
Echt grappig. Een dikke nul. Gewoon schandalig
finalman
Ik weet niet waarom je deze film stom vind!??????????????????
Waarom? Het niveau alleen al.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Echt grappig. Een dikke nul. Gewoon schandalig
mee eens, vond er niets aan.
op de dvd-hoes stond er: Van de makers van American Pie, maar daar zag ik er niks van aan.
Bah, een 0,5.
onbekend!
mee eens, vond er niets aan.
Bah, een 0,5.
Bij mij staat er op de dvd-hoes: In de stijl van american pie
Maar ik vind deze film geweldig
Veel beterr dan bijvoorbeeld 40 days and 40 nights
DaZtorm
Het is een redelijke film, laat ik het anders zeggen. Het is een film waarvan ik zeker geen spijt heb dat ik hem gezien heb maar ik zal hem niet aanraden bij andere of voor lange tijd herinneren.
De kleine filmpjes tussendoor vind ik zeer irritant en heeft totaal geen toegevoegde waarde. Ik mag natuurlijk niet teveel prijs geven van de film maar de versiertrucks scene's vind ik geweldig.
Bekend een vrijgezelle gozer die van een andere gozer leert hoe te versieren maar waarbij het compleet mislukt. Als je van American Pie films hou kan je deze film denk ik wel waarderen.
Ik zat te twijfelen tussen een 2,5; 3; 3,5. Ik geef het geen 3,5 omdat ik me aan sommige stukjes heb geirriteerd, ik geef het een 3 omdat ik er toch wel om gelachen hebt en omdat er veel leuke vrouwtjes te zien zijn
The Last
Ik kon dus totaal niet lachen om deze film. Weet zelf ook niet waarom, misschien niet 'inthemood' ? Had 'm dus gezien toen die net uitkwam in de bios.
Jakke0071
Ik snap de slecht commentaren wel van Date Movie ( die vond ik ook écht slecht) en epic Movie (pesroonlijk vind ik dit d eflop van het jaar) , maar bij deze fiklm snap ik de commentaar niet.
Ik heb me rot gelachen met Chris Klein.
Grappige komedie , maar toch ook niets bijzonders.
wo2-Freak
American Pie was beter dan deze hoor!
Ik geloof niet, makers van american pie kunnen tog heus wel beter dan dit presteren?
een halfje 0.5
gebruiker_56935
Iedereen zegt ik snap niet ik snap niet ik snap niet waarom cijfers zo laag zijn etc. Nou ik snap het wel. Iedereen heeft een andere humor. Ik zelf vind dit dus niks aan en ik zelf kan lachen om films als Napoleon Dynamite en Benchwarmers.
Thomas83
Wat een verschrikkelijk slechte film zeg. De grappen zijn gewoon niet leuk (vooral die homevideo's tussendoor waren erg triest) en wekten soms wat plaatsvervangende schaamte bij me op, en de acteurs zijn ook niet leuk en slecht gecast.
Brendan Fehr moet niet alleen een grijze muis spelen maar is er zelf ook een. Chris Klein (die trouwens erg op Keanu Reeves lijkt) is het type dat in een film als deze dan de show moet stelen, maar hij is totaal niet grappig.
En dan gaat de film op het einde ook nog eens opeens de moralistische kant op. Bah!
Redelijke komedie, die vooral leuk is door de vele homevideo's die je tussendoor zit. Het verhaal gaat eigenlijk nergens over, maar ik heb best een paar keer moeten lachen.
hellblazer93
Redelijk onderhoudend filmpje, maar het verhaal is eigenlijk afgezaagd. Ook vond ik dat de film op een aantal momenten wel te ver ging, waardoor de hilariteit wel verpsest wordt. Er zitten wel een paar hilarische momenten in de film, maar eigenlijk is het helemaal niets bijzonders.
Shinobi
Gisteren opgenomen en vanochtend gekeken. Het was een redelijke vermakelijke comedy. Zitten weer wat cliché situaties tussen, het verhaal zelf is eigenlijk ook nogal cliché. Maar goed er zaten wel wat leuke dingen in en de stukjes homevideo ertussen waren goed bedacht.
Ik geef 'm 1, 5 sterren.
Malick
Hoe kun je het jonge publiek nog naar de bioscoop trekken lijkt de vraag van dit decennia dat vaker wordt afgevraagd dan je denkt. Shockeren tot dat het wel grappig wordt, lijken ze wel te denken in Hollywood. Dit product dat je het beste kunt vergelijken met een American Pie achterstevoren afdraaien. Er wordt nergens intenties gedaan om ook maar grappig uit de hoek te komen. Naar een aantal arthouse productie moest ik gewoon effen vermaakt worden. Deze film die gemixt is met opgefokte Homevideo beelden is niet wat jongeren willen, althans dat hoop ik, want dan zijn ze behoorlijk afgedwaald naar mijn mening. De vrouwen worden zoals gewoonlijk als lustobjecten geprogrammeerd. Deze poep en plas vehikel kun je alleen om lachen als je het verstand uit zet en moet eerlijk bekennen op sommige momenten had ik dan ook een glimlach. Helaas wil de film het tweede uur zichzelf serieus nemen en dat kan en mag nooit want als je poep en plas presenteert moet je geen moraal vervolgens erbij plakken. Wil je een avondje pret, wil je een avondje een gulle lach laat dit dan links liggen. Want dit lijkt voor niemand in speciaal gemaakt te zijn.
Ach....ik geef toe dat de film nergens bijzonder is en dat de humor wel erg puberaal is...
Maar het was soms best geinig. Paar geslaagde grappen gezien (aantal ook zeker niet) en het keek wel redelijk weg. Alleen is het geen voldoende waard.
wwelover
Geinige film. Leuk voor 'ons' tieners. Zeer flauwe dingen zitten er in. Maar dat hoort er bij.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

The Alibi