The Long Weekend (2005)
Geregisseerd door: Pat Holden
Met onder meer: Chris Klein, Brendan Fehr en Chandra West
Releasedatum: 13 oktober 2005
Plot The Long Weekend
"Two Brothers. One Weekend. No Shame."
Ed Waxmans leven zit in het slop sinds hij zijn vriendin Cathy in bed heeft betrapt met een andere man. Ook met zijn carrière als copywriter gaat het bergaf. Zijn baas geeft hem een allerlaatste kans: als hij een reclamecampagne bedenkt waarmee ze hun belangrijkste klant kunnen behouden, mag hij blijven. Ed heeft één weekend de tijd om in zijn opdracht te slagen. Zijn oudere broer Cooper wil Ed net nu trakteren op een wild weekend met veel vrouwelijk schoon.
watermen1969
Wat een slechte film is dit ik heb niet 1 keer mijn lachspieren kunnen gebruiken.
daintje
Dit moet wel een van de slechtste films zijn die ik de laatste tijd gezien heb. Geen enkel moment moeten lachen. En dan die wc scene? Hij zit in een net restaurant en opeens moet die super nodig schijten? en die supervieze wc in zo'n net restaurant lijkt me ook een beetje ongeloofwaardig. En ja hoor, het wc papier is natuurlijk weer op.
olivier
Alleen al die poster zou je ertoe neigen om je kop in een ijsemmer te steken en er niet meer uit te komen vooraleer je zeker bent dat je hersenen doodgevroren zijn
Rosenrot
Ik heb er erg om gelachen dit is ook een film van blik op oneindig en verstand op nul en lekker lachen en dat deed de film met me. nee het is geen toppertje maar daar is de film ook niet voor.
TimD
Ik heb helaas geen 1 keer moeten lachen om deze film, erg jammer ook omdat de mensen bij mijn plaatselijke videotheek heb aan me hadden aangeraden omdat het ''eén van de leukste komedies van deze tijd was''. Nou niet dus.. humor is van laag niveau en er wordt heel slecht geacteerd. Ook de homevideos tussendoor waren echt niet grappig.
TheVoice
Je moet eigenlijk niet naar deze film kijken met de insteek dat het lachen, gieren brullen wordt. Misschien moet je gewoon helemaal niet kijken. De poep-pies-kots humor is weer rijkelijk aanwezig en allemaal nogal overdone. Past in het genre van 'Kevin & Perry go large', ook zo'n niet-grappige comedy.
TheVoice
Wat voor hersenloze wezens werken er in jouw videotheek?
IcU
Vreselijke film met onnozele bagger humor. Alles werd overdreven. De acteer prestaties waren matig, en het verhaal was standaard. 1*
maxcomthrilla
Erg geslaagde komedie, vreselijk flauw natuurlijk. Met wie de bal kaatst kan de bal terugverwachten - scènes maar ik kon er wel om lachen. Acteerprestaties waren natuurlijk niet geweldig maar ja, het irriteerde mij nu niet. Veel poep en pies grappen maar dat voerde toch zeker niet de boventoon. 4*
Gang_Star
was dit niet zo'n film die met de american pie films werd vergeleken? totaal niet vergelijkbaar, slecht verhaal en slecht geacteerd. kon me geen moment overtuigen en is op maar weinig momenten grappig 1*
Nieke
Matig. Wil het volwassen broertje van American Pie zijn, maar haalt amper hetzelfde (tiener) niveau.
De real life filmpjes lagen me nog het beste, wat de humor in de film natuurlijk niet ten goede komt...
Druilerige dag = deze film, anders... Handjes thuis!
Gang_Star
na nog een een keer gezien te hebben, zie ik er wel humor in 2,5*
kArIzMa_TuRk
deze was een redelijk leuke film. er zaten wel grappige momenten in. toen Fehr. een klein meisje vertelde hoe groot een paard was, dat de moeder van dat kleine meisje dacht dat hij het over de lul had
***
Koetje-2006
Wat een ongelofelijk slechte film.
Ah man, ik heb voor deze film nog 17,95 betaald ook, eeuwig zonde.
Wat is de humor? Ik hou erg van komedie maar dit was van het niveau home-video en daar haak ik af, sorry.
sjar02
Ik vond hem erg leuk. Iets minder seksistisch had wel gemogen, maar die filmpjes in het begin, zelfs mijn vader ( film fanaat ) moest lachen. Ik kon mijn lachspieren dus wél gebruiken
Extra Nieuws
Hahaha, ik vond het echt een leuke film ik heb mijn lachspiertjes ook gebruikt.
En het was wel erg seksistisch ja... maar ja toch leuk.
Maar ik vind Chris Klein een goede acteur ook in American Pie erg goed !
een 5 !
Mug
Nou nou, wat heb ik gelachen om de vele scheet-, poep-, en seks-grappen.
Het enige originele was de verweving van die homevideos, maar dit werd verpest door een irritante geluidsband die nog erger was dan het gelach + bijgeluidjes bij America's Funniest Homevideos.
Een komedie vol dieptepunten. 0,5* ... dat moge duidelijk zijn.
metaledje
whaha wat een overdreven reacties allemaal, ik vond de film zeker wel te doen, ik kijk niet veel komedies (heb teveel flauwen gezien, daarom maar een beetje afgehaakt in het genre) maar hier heb ik enigzins wel om moete lachen, vind dit WEL een van de betere komedies van 2005, niks mis met de acteerprestaties, helemaal niet met meneer Brendan Fehr zelf, en het komt ook allemaal niet te overdreven over zoals de meeste komedie films die te hard hun best doen om het publiek te vermaken wat totaal mislukt, ik ben tenslotte helemaal geen komedie tegengekomen waar je helemaal van op de grond gaat liggen.. 3.5*
Moviestar1979
Af en toe wat leuke momenten.
Niet te flauw, maar ook geen tophumor.
De trailer ziet er veelbelovend uit, maar kan erg misleidend zijn.
Dit even ter info voor de mensen die hem nog moeten zien.
Ach ja, welke trailer ziet er trouwens tegenwoordig niet veelbelovend uit ???
2,5 *
Lepi
Op momenten grappig, maar ik vond er de home made video's soms net iets te veel aan, en ook wat te goor.
Pascal A
Best een aardige humor film, heel leuk gedaan dat de scenes op die blooper filmpjes lijken, elke scene is een blooper.
olsenfreakie
je zit er wel naast he!! ik vind dat dus helemaal niet , het is niet omdat je het niet zo leuk vind dat het direct 0.5* moet zijn , ik vond hem ook niet ZOOO leuk maar 0.5* neenee, dat is te wijnig , het is geen aanrader in ieder geval, daar zou ik wel mee akoord gaan !!
Nou nou, wat heb ik gelachen om de vele scheet-, poep-, en seks-grappen.
Een komedie vol dieptepunten. 0,5* ... dat moge duidelijk zijn.
BlueSword
opzich wel een geinige film, hier en daar wat gelachen maar echt origineel was het niet, veel grappen die je al in andere films heb gezien, die chris klein was wel super grappig.
helleke
Bij sommige komedies kan ik de keren dat er een grappig moment zich afspeelde tellen op één hand maar deze film heeft me aardig verrast.
Niet dat het een topper is maar hij overstijgt toch de middelmaat van al de eerder bekeken komedies(laatste was Click die op niets trok).
Ook leuk vond ik de blooperfilmkes telkens er zich een genant moment voort deed.
3 sterren.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten