• 9.375.027 stemmen

Living with the Dead (2002)

Drama / Sciencefiction | 168 minuten (miniserie, 3 delen)

Genre: Drama / Sciencefiction

Speelduur: 168 minuten (miniserie, 3 delen)

Alternatieve titel: Talking to Heaven

Geregisseerd door: Stephen Gyllenhaal

Met onder meer: Ted Danson, Mary Steenburgen en Diane Ladd

Plot Living with the Dead

James Van Praagh had reeds als kind paranormale ervaringen. Zijn klasgenoten vonden hem een freak en familie en vrienden waren bang van hem. Daarom besloot James zijn gaven te ontkennen en de geesten te negeren. Maar nu hij volwassen is en zijn moeder zwaar ziek in het ziekenhuis ligt, komen zijn visioenen terug, erger dan ooit tevoren. Dankzij zijn vriendin Midge en de parapsycholoog Adrian leert hij dat hij met zijn gaven ook mensen kan helpen. Zo werkt James samen met rechercheur Karen Condrin aan de oplossing van een dertig jaar oude kindermoord.

James Van Praagh

Sandy - Andy's Deaf Sister

Midge Harmon

avatar van kleez

kleez

Mooiste miniserie die ik ooit gekeken heb!!

Heb de film, helaas, in 2 keer moeten kijken vanwege tijdsgebrek, maar hij hield me erg bezig! Film geeft ook weer hoe het zou kunnen zijn na de dood!!

avatar van ielss

ielss

moooie film.

super verhaal.

erg mystyrisch.

avatar van moneymaker

moneymaker

GE WEL DIG

echt een heel mooi en mee slepend verhaal

heb 3 uur lang aan de platte buis gekluisterd gezeten

avatar van Botje1970

Botje1970

Hele lange film en heb mij geen minuut verveeld. Mooi verhaal

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Schitterde film. Jammer dat er zo weinig beoordelingen zijn. Deze film verdient eem beter lot.

avatar van De Meester

De Meester

Een lange film die zeker het tweede deel enorm boeiend en ook spannend is. Op basis van de laatste 1 a 1,5 uur verdient deze film een hoge beoordeling. Het eerste uur vond ik minder, maar leidt wel nauwkeurig het verhaal in. De ontknoping vond ik zeer verrassend en hadden zowel mijn vriendin als ik nooit zien aankomen, top! 4*

avatar van Killerkip

Killerkip

Mooie film! Ik moest m in 1x uitkijken al kwam het me niet uit

Paar keer met brok in de keel gezeten, erg ontroerend.

Het einde was zeker zeer verrassend, was even op het verkeerde been gezet zo vlak voor het einde.

Mooi einde ook trouwens: loslaten, vergeven.....

avatar van fivipat

fivipat

Onderhoudende en spannende film. Knap hoe de spanning de hele film aanhield. Las op het internet dat het hier ging om een waargebeurd verhaal!! En dan toch onder science fiction vallen.

Hmmm...

avatar van Toontje35

Toontje35

Dit is een prima thriller. Komt wat traag op gang. Maar boeit ondanks de lengte.

Genoten

avatar van chemdennis

chemdennis

'Diverse waarheden' zijn in deze film schitterend weergegeven...

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Dit klinkt wel erg Sixth Sense alike.

avatar van Nasty

Nasty

Geweldige film .

Deze zou iedereen gezien moeten hebben .

Er is meer tussen hemel een aarde en de (echte) mediums maken er geen comiercele boel van !~

4,5 *

avatar van boemboem27

boemboem27

geweldig goede film,lange zit maar die kom je moeiteloos door.

ontknoping had ik echt niet verwacht,tot het einde toe wist ik niet wie erachter zat.

echte aanrader!!

avatar van canciser

canciser

Deze film heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Wij is heel erg mooi en vooral spannend. Jammer dat hij zo weinig gezien is, alles is goed aan deze film. Misschien is de 168 minuten drempel te hoog, maar dit is hij zeker waard! Ik ga hem ook gauw in mijn top 10 zetten, echt een must-see.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Vrij sterke miniserie, boeiend verhaal, vrij goed uitgewerkt, acteerwerk voldoende en als klap op de vuurpijl erg goed einde! 3.5 ster

avatar van Zinema

Leuk.

En dat geheel onverwacht.

Dat zit hem ook wel in het feit dat de tijd wordt genomen en Danson overtuigend is. Niet alle zijplotjes zijn even sterk maar ik kwam er de tijd wel mee door. Een aardig en onderhoudend verhaal.

Vreemd dat er geen spinoff o.i.d. kwam.

Goed.

avatar van 606

Deze komt in 3 delen op RTL8 neem ik aan.

606 schreef:

Deze komt in 3 delen op RTL8 neem ik aan.

Dat dacht ik dus ook, ik heb van 20.00 tot 22.00 gekeken en het einde was heel abrupt.. dus ben ik maar gaan googlen en daar blijkt het verhaal een stuk verder te gaan dan de vondst van ..........

Heb even gekeken en hij wordt idd in delen uitgezonden, niet in 3 maar in 2 delen van 2 uur.

avatar van ace leader

ace leader

Deze miniserie duurt in totaal ongeveer 4 uur. Dus inderdaad 2 delen van 2 uur. Het tweede deel wordt volgende week zondag uitgezonden denk ik..

avatar van Anjin

Anjin

Echt een topfilm

avatar van ace leader

ace leader

Volgen de RTL 8 maandschema van januari komt het tweede deel aanstaande zondag, 31 januari van 20:00 tot 22:00 uur

Jules15

Hoe kan hij op tv maar 2 uur duren als hij hier 168 minuten heeft?

Omdat dit het 2e deel is Jules15

Vorige week was deel 1 van 2 uur

Jules15

Ooke;) jammer dat ik hem gemist heb dan!

Drakkuz

Deel 1 gaat er in pricipe meerendeels over dat hij die gave niet wil om doden te zien, deel 2 gaat er verder op in wat hij kan, je kan gerust deel 2 kijken bij belangrijke stukken komen er toch flashbacks ( kijken ze terug wat het betekende in deel 1)

Jules15

Ooke ik neem hem denk ik op want ik wilde deze al best lang zien!

avatar van rooie60

rooie60

Ja wéér zon abrupt einde!!! en ik zie geen 3de deel volgende week?

Nog te beroerd om aftiteling te laten zien!

Drakkuz

Nee dit was het m.i. de zaak is opgelost met die kinderen..

Aftiteling kost geld valt me steeds vaker op in series/films..

Was laatst een film aan het kijken moest even naar de keuken en kom terug en denk die mensen heb ik toch net helemaal niet gezien was het de volgende film alweer binnen 2 minuten...het springt van het ene verhaal zo het andere in net of je in een film knipt en de volgende er meteen aanplakt

avatar van ILDIB

ILDIB

Duurt te lang, beetje b-filmerig, maar wel een bijzonder goed plot. Spanning blijft aanwezig. maar simpelweg te lang als film en niet afwisselend genoeg voor miniserie. Ik had t in 120 min gemaakt denk ik.

Aftiteling was schandalig weggeknipt, een beetje slotscherm kan wel verwacht worden.

Danson doet het echt goed, alleen laatste stuk lijkt ie er geen zin meer in te hebben.

avatar van Ursje

Ursje

Een super mini-serie hij is voor altijd bij gebleven. Heb hem een aantal jaren geleden gezien e dacht er vandaag weer aan terug. Helaas heb ik het origineel uit geleend en heb het nooit terug gekregen. grtz mini-serie-fan.