• 9.373.990 stemmen

12 Gifts of Christmas (2015)

Romantiek / Komedie | 83 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Alternatieve titel: Twelve Gifts of Christmas

Geregisseerd door: Peter Sullivan

Met onder meer: Katrina Law, Aaron O'Connell en Donna Mills

Plot 12 Gifts of Christmas

Twee weken voor Kerstmis. Anna is een werkloze schilderes. Het lukt haar niet om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze wordt ingehuurd als persoonlijke winkelbediende van Marc, een gestreste zakenman. Door de samenwerking ontdekken ze allebei nieuwe invalshoeken.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

De bakkerij van het personage Eva verscheen in diverse films van Hallmark als een locatie in New York City, maar in feite is het een echte bakkerij in het centrum van Salt Lake City, Utah. In deze film krijgt het personage van Aaron O'Connell basketbaltickets voor de NBA. In de Hallmark-film With Love, Christmas krijgt hij eveneens basketbaltickets voor de NBA.

Een luchtige romantische film van Hallmark voor de kijkers die iets anders willen dan de standaard Kerstfilms.

3,0 *

avatar van Rancid

Rancid

Die ‘geschilderde’ familieportretten

Zelden zo’n belachelijke en slechte film gezien.

avatar van JessicaD

JessicaD

In de maand december heb ik veel kerstfilms gekeken. Ik had zin in romantische kerstfilms waarbij ik niet veel hoefde na te denken. En toen ontdekte ik de Hallmark Channel kerstfilms. Als eerste keek ik 12 Gifts of Christmas. Als je die Hallmark reclames kent, dan weet je ook direct wat voor sfeer de Hallmark Channel kerstfilms hebben. De film is erg cheesy, maar als je door die extreme Hallmark glimlach heen kan kijken is het een best leuke film. Echt een typische romantische kerstfilm, dus ik kreeg precies waar ik om vroeg.