• 9.373.984 stemmen

Ivansxtc (2000)

Alternatieve titels: Ivans Xtc. / Ivans Xtc. (To Live and Die in Hollywood)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Bernard Rose

Met onder meer: Danny Huston, Peter Weller en James Merendino

Plot Ivansxtc

"There's a fine line between success and excess"

Geen enkele student in Los Angeles is populairder dan Ivan Beckman. Een getalenteerde jonge agent met veel gladheid, the king of the hill, charismatisch, aantrekkelijk, een charmeur en geliefd bij iedereen. Maar alles gaat veranderen..... Vernietigend nieuws stort Ivan in een neerwaartse spiraal, een wereld vol drugs en seks, een stad vol playmates en pooiers.

Ivan Beckman

Charlotte White

Marcia Beckman

Rosemary Kramer

Constanza Vero

Francesca Knight

Danny McTeague

Naomi Watts

Een aardig filmpje over een man die door een prive tegenslag in een neerwaartse spiraal terechtkomt. Hele goede vertolking van Huston. 3*

avatar van savi_7

savi_7

beetje vage film, kwaliteit van een pornofilm er speelde zelfs pornodames in mee. soms heb je ook het idee dat het een softporno film is maar dat is het niet. er had ook wel iets meer tempo ingemogen van mij

Naomi Watts

Er zaten inderdaad echte ponoartiesten in wat ik een groot voordeel vond aangezien de adult industrie een erg slechte reputatie heeft en ook erg onderwaardeert is.

Naomi Watts schreef:

Hoe bedoel je?

Naomi Watts

Ze krijgen imo niet de waardering voor hun occupatie die ze horen te krijgen.

Je houdt van porno of je houdt niet van porno, ik snap niet echt wat er ondergewaardeerd aan is. Al helemaal niet als je ziet wat voor een geld daar in omgaat.

Naomi Watts

Het gaat puur om het feit dat velen die echte hollywood ambities hebben niet ver komen door hun adult verleden. Dan mag je wel over benadeling spreken denk ik zo. Veel vinden je 'niet sporen' als je werkzaam bent in die industrie terwijl het simpelweg ook gewoon entertainment is. Vandaar mijn term ondergewaardeerd, ik doel hier voornamelijk op de outsiders en niet het salaris wat ze ermee verdienen of de waardering die ze krijgen van mensen in hun industrie.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ik denk dat de meeste mensen uit de porno sector niet verder komen omdat het waardeloze acteurs zijn.

Naomi Watts

Dat wel natuurlijk maar ook al zijn er uitzonderingen zal het niet zo makkelijk gaan denk ik.

avatar van savi_7

savi_7

hebben jullie Gegen die Wand gezien daarin speelt de hoofdrolspeester Sibel Kekilli een erg goed rol, terwijl zijn een van duitsland grootste pornosterren was. Ze maakt die films onder de naam Dilara.

ze won met Gegen Die Wand ook gelijk een prijs in duitsland voor beste actreuse in een normale film, en veel duitse acteurs waren daar boos om dat een pornoster die prijs kan winnen. maar ze speelde haar rol erg goed.

vind Ron Jermey ook wel grappig in een film maar speelt niet in gegen die wand.

Naomi Watts

Interessant, Gegen die wand maar een zien dan.

avatar van 93.9

93.9

savi_7 schreef:

Porno???!!!!!!

Niets van gemerkt.

Hele goede film met een belachelijk lage score hier!

avatar van bassos17

bassos17

93.9 schreef:

Porno???!!!!!!

Niets van gemerkt.

Hele goede film met een belachelijk lage score hier!

Haha laat me niet lachen zeg. Dit is wel een van de slechtste films die ik gezien heb. Eerst half uur wou ik hem gewoon bijna uit zetten. Gewoon weer een slechte film over iemand die ziek is en niet goed met drugs kan omgaan. Voor de rest alleen een ster voor sommige mooie dames in de film.

avatar van david bohm

david bohm

Indie film gebaseerd op het boek De dood van Ivan Iljitsj geschreven door Tolstoy. In een Brett Easton Ellis achtig milieu met veel cocaïne maken we kennis met een aantal personages die behoorlijk realistisch overkomen, egoïstisch en verdorven als ze zijn. Goed voorbeeld van het egoïsme en het volslagen losstaan van de realiteit zijn de scenes tijdens de begrafenis.

Een eenzaam en leeg bestaan heeft Ivan. Ik vrees dat het de makers gelukt is om een realistische schets te maken van de wereld van B- en pornofilms. Het acteerwerk en ook de soundtrack met werk van Wagner en Chopin zijn in orde. Leuk om Tiffani Thiessen weer eens te zien trouwens daar had ik in mijn tienerjaren een crush op.

avatar van Malick

Malick

Kan het nog 'nihilistischer'? Hoop het niet want ik werd er gewoon misselijk van.