• 9.374.037 stemmen

Genre: Biografie / Drama

Geregisseerd door: Robert Allan Ackerman

Met onder meer: Judy Davis, James Brolin en Zeljko Ivanek

Plot The Reagans

"The film they didn't want you to see!"

De 40e president van Amerika, Ronald Reagan en zijn vrouw en grote steun Nancy, hebben tijdens de twee ambtstermijnen die Ronald uitdiende van alles meegemaakt en teweeggebracht. Deze film verhaalt over het leven van het geliefde presidentskoppel dat tussen 1980 en 1988 het Witte Huis bewoonde. Zijn one-liners maakten Ronald Reagan tot een opmerkelijke communicator en een hoop Amerikanen waren dan ook dol op deze president. Zo dwongen zijn strijd tegen atoomwapens en zijn onderhandelingen hierover met Gorbatsjov veel respect af. Zijn populariteit groeide nog meer door een mislukte aanslag op zijn leven in maart 1981. Zijn politieke standpunten waren echter niet altijd gunstig voor de zwakkeren.

Nancy Reagan

Ronald Reagan

Michael Deaver

John Sears

Patty Reagan

avatar van eldorado

eldorado

Stukje historie in beeld voor wie het interesseert en het niet bewust heeft meegemaakt.Prima film ,enige minpuntje zijn de gezichten ,The Reagans zagen er zo'n 60 jaar geleden wel heel oud uit.

avatar van Tenshinhan

Tenshinhan

Anti-republikeinse en anti-Reagan film, die een fout beeld geeft van 40ste President. Nixon (1995) was kritisch met president Nixon, maar tegelijkertijd ook eerlijk. The Reagans manipuleert echter constant, en wat mij betreft is dit niks meer dan extreem linkse propaganda.

Kun je dat uitleggen?

avatar van Edwin Pindahaai

Edwin Pindahaai

Ik heb begrepen dat Reagan wel een aardig acteur was. Ik ben dan ook benieuwd hoe hij zichzelf hier neerzet.

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Lijkt meer op George Bush, die acteur.

avatar van Edwin Pindahaai

Edwin Pindahaai

Ik vind hem wel op Reagan lijken eerlijk gezegd.