• 9.373.140 stemmen

Alternatieve titel: No Way Up

Geregisseerd door: James Seale

Met onder meer: Grayson McCouch, Adrian Paul en Amy Locane

Plot Throttle

Opgesloten in een ondergrondse parkeergarage, moet een zakenman zien te ontsnappen aan een mysterieuze moordenaar. Tegelijkertijd probeert hij te achterhalen wie hem vermoord wil hebben.

avatar van afca_fanatic

afca_fanatic

Niet echt een boeiende film, wel een leuke film als je toch niks te bekijken heb. 2.5 ster voor een film die je toch wel wilt af kijken.

avatar van Mysterie

Mysterie

Prima film, heb toch op het puntje van mijn stoel gezeten!

3,5 ster

avatar van Pedor

Pedor

Best een goede film. Er bleef voldoende spanning in zitten van begin tot eind.

avatar van minxz

minxz

erg trage film, weinig actie. en er komen zo weinig personages in voor dat je al kan raden wie die mysterieuze moordenaar is. Dit had ook in 45 minuten gekunt.

avatar van Voodoo

Voodoo

Mysterie schreef:

Vraagje, is er ook een film voor je, die beter is dan deze?

avatar van evolva20

evolva20

ik vond het niet echt een boeiende film

avatar van zjost

zjost

Één van de slechtste films die ik in tijden heb gezien!! De film is traag, ongeloofwaardig, dom en zo kan ik nog wel even doorgaan. Laat aub staan in de videotheek. Één avondje BB is leuker.

avatar van _Casper_

_Casper_

Leuke film, 2.5*

Best spannend.. En je begon echt te denken wie is nou de moordenaar=)

avatar van Barfly

Barfly

Aardige film, niet meer dan dat.

Het eind was wat voorspelbaar en aan de flauwe kant.

avatar van Cennie

Cennie

Voor een film die totaal uit de lucht lijkt te zijn gevallen is het geen slechte film

avatar van SSeagal

SSeagal

Vond deze film zeer spannend en gezien dat de film uit het niets scheen te komen een aangename verrassing. Heb me er prima mee vermaakt met de sfeer en enkele nagelbijtende scene's. Ook de acteur was best aardig. Oplettende kijkers weten al gauw na een minuut of 45 wie de killer is, maar voor mij mocht dat de pret niet drukken. Prima film die erg goed uit de verf komt ondanks het lage budget. ***

avatar van astro-5

astro-5

wel aardige film.

Hij lijkt inderdaad wel wat voorspelbaar.

En dat is die ook wel een beetje, maar heb hem toch maar wel uitgeken.

Wel weinig personages, kleine set.

Wel leuk om te zien, als er niks beters op TV is.

avatar van visid

visid

Ik vind het moeilijk om woorden te vinden die beschrijven hoe slecht ik deze film vond, ik kijk bijna altijd een film tot het einde toe af alleen kon ik dat nu echt niet opbrengen.

Volgens mij mocht deze film niets kosten en hebben ze alleen een parkeergarage en een oude truck kunnen huren!!

Advies: niet kijken!! echt zonde van je tijd!!

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Zeer vermakelijke B film die je bijna constant op het puntje van je stoel laat zitten. Compliment voor de acteurs die hun rol goed over weten te brengen.

Jammer van de aantal ongeloofwaardige stukjes (waaronder de mist in de garage en het rustig doorlopen na een auto over je been.

Toch 3,5 * omdat ik me geen moment verveeld heb.

avatar van gantor

gantor

Wel een aardige film, doch geen hoogvlieger.

Door het lage aantal aan personnages was snel duidelijk wie de bad guys waren. Maar toch een voldoend hoog spanningsveld gedurende de hele film met zelfs enkele nagelbijters.

avatar van mellajones

mellajones

Mysterie schreef:

Volgens mij heb jij toch een andere film gezien dan wij want deze film is alles behalve 5 sterren ik kan je er wel wat aanraden als je wil....

avatar van marcelgg

marcelgg

Voodoo schreef:

quote="Mysterie": "Ik vond de film wel goed. De smaak van iedereen is toch anders. Voor mij krijg deze toch 5 sterren."

Vraagje, is er ook een film voor je, die beter is dan deze?

Ik zou zeggen: kijk naar het stemgedrag...

avatar van The_Game

The_Game

pure bagger film is dit zeg. De film had best aardig kunnen zijn, als de acteurs ff iets beter hun best hadden gedaan. De film is traag, saai en verschikkelijk om na te kijken.

Dit is samen met Epicenter misschien wel de slechtste film ooit die ik in mn collectie heb.

avatar van De GeuS

De GeuS

De film begon aardig, maar zakte na een half uur toch ongelovelijk in; 2*

avatar van brambier

brambier

marcelgg schreef:

Ik zou zeggen: kijk naar het stemgedrag...

Dat moet je dus niet doen iedere smaak verschilt het kan alleen maar helpen in je keuze... ik heb bijv. films die iedereen afzeikt die ik wel aardig vindt.. Soms moet je een film wel afzien voordat je er een oordeel over kunt geven hihi....

avatar van Maroquinho

Maroquinho

Goed verhaal, alleen de uitwerking is uitermate bedroefd. Acteurs zijn niet overtuigend. Deze film hoef je niet te zien!

avatar van daviddoelen

daviddoelen

De verwijzing naar de film 'Duel' van Steven Spielberg die in het begin voorbij komt (letterlijk) is wel leuk, maar voor de rest een belachelijke film.

avatar van zozo1000

zozo1000

zozo1000 is altijd een stem van 4 man sterk

het is een aardige film

best spannend op enige momenten

maar het is een budget movie ofwel een B film

ondanks alles geen bewaar film

de sterretje die weg te geven zijn

vooruit dan *** en dat voor een B film

rest my case

avatar van Ellen1982

Ellen1982

ik vond het een erg spannende film en een verrassing tot aan het einde wie de gek was in de auto.

avatar van LordOfWar47

LordOfWar47

best wel spannende film maar ik wist al in de eerste 20 minuten wie de gek in de auto was. ik vond het erg voorspelbaar daardoor minder leuk

avatar van Q Jones

Q Jones

Leuke low budget film.

De film wist mij goed in spanning te houden.

McCouch acteerd eigenlijk best goed, had ik niet verwacht. Ik zie hem wel eens voorbij vliegen in ATWT want dat kijkt mijn moeder altijd, maar hij kan echt een film dragen dat bewijst hij met deze film.

Het plot en het verhaal slaat nergens op maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb me met deze film goed vermaakt en ga hem zeker nog eens kijken.

avatar van aburex

aburex

Prima klein B-filmpje dat goed gemaakt is en toch wel de nodige spanning brengt.

avatar van Oliveri

Oliveri

Behoorlijk spannend,verder weinig om er over te onthouden.

avatar van voomzap

voomzap

Enerzijds wel vermakelijk en soms best spannend. Anderzijds heel veel totaal onlogische goofs. iemand die in een stille parkeergarage een naderende jeep pas in de laatste seconden naderbij ziet komen en niets hoort is natuurlijk wel erg gemakkelijk regisseren. Dit soort gemakzucht maakt de film tot een enorm foute bedoening.

avatar van Shinobi

Shinobi

"There's a truck down here trying to kill me."

Grappig om te zien dat Grayson McCouch, de Dusty Donovan uit As the World Turns hierin speelt. Volgens mij één van zijn zeldzame uitstapjes naar de filmwereld.

Qua verhaal gebeurt er eigenlijk nog geen eens zoveel bijzonders. Al zit er wel een mogelijke complottheorie in rondom zijn vrouw die zou vreemdgaan met zijn baas, wat later ontkracht wordt. Daarnaast is de uiteindelijke plottwist ook niet echt je van het.

Throttle moet het namelijk meer hebben van het kat-en-muisspel tussen de zakenman en de moordenaar die hem achterna zit in zijn zwarte truck. Er zitten een paar spannende achtervolgingsscènes tussen en McCouch doet het niet onaardig als de protagonist Tom Weaver.

Al met al best een vermakelijk B-filmpje om eens gezien te hebben als je niks te doen hebt.

2,5 Sterren.

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Toch best een prima actiefilm die mij een beetje deed denken aan Duel. Soms een tikje vreemd, zoals de rol van de mechanieker die het hoofdpersonage ook aanvalt en ook waarom zijn baas koudgemaakt wordt. Maar gewoon genieten van de actie en spanning bezorgen je vast een geslaagde filmavond. Grayson McCouch en de rest van de cast zetten best wel een sterke rol neer. 4 sterren

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk om een keer gezien te hebben.