• 9.373.941 stemmen

Geregisseerd door: Misty Talley

Met onder meer: Cassie Steele, Jason London en Roger J. Timber

Plot Zombie Shark

"The Swimming Dead"

Een stel vrienden gaat voor een weekendje naar een eiland in de Golf van Mexico. Het eiland ligt in de buurt van een zogenaamd gesloten onderzoekscentrum dat echter nog steeds actief is. Er wordt gewerkt aan 'Project Bruce', een uiterst geheim experiment met DNA van haaien. Wanneer de haai Bruce losbreekt begint hij andere haaien te infecteren, die vervolgens veranderen in zombie-haaien.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van tattoobob

tattoobob

Een leuke poster.....daar blijft het denk ik bij

avatar van riconx

riconx

Tja, moeten we hier echt een oordeel over geven hahaha. Het enige positieve vond ik nog wel dat ook de hoofdrolspelers het loodje legden op 1 na dan. Maar daar blijft het dan ook wel bij.

avatar van stinissen

Meisje in blauwe bikini was het hoogte punt van de film.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Flink beroerd, maar wel flink gelachen. Niveautje Jurassic Shark (2012) en dus helaas niet van Sharknado of iets in die (''so bad it's good'') categorie. Dat blijft altijd de gok bij dit soort films. Toch staat het meestal garant voor een grappige wegwerp-kijkervaring met wat alcohol (enzo). Zombie Shark is niet ''the worst'', maar graaft z'n eigen graf met de werkelijk meest stupide / zwakzinnige actie en CGI haaitjes. Het is vooral de dosering die het moeilijker maakt dan nodig. Bij Sharknado gaan ze gewoon 90 minuten all out gestoord. Hier ontbreekt dat en wordt je eens in de zoveel tijd verrast met een digitale ramp.

avatar van Pop1986

Pop1986

Ben graag een film kijker en hou van horror. Maar deze film is zo slecht, zo nep met die haaien. Echt zonde.

Je ziet gewoon die special effects. Jammer. Ik heb de film naar 20 minuten uitgezet..

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

stinissen schreef:

Meisje in blauwe bikini was het hoogte punt van de film.

Ik dacht net hetzelfde, inderdaad een zeer leuke verschijning en deed met denken aan Carmen Elektra. Het verhaal is stupide en de cgi en effecten zijn ronduit slecht maar ik heb mij toch best geamuseerd. 3 sterren

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Uiteraard een idiote film over vrienden die op een eiland zitten vanwege een storm (terwijl de hele film de zon schijnt) met gemuteerde zombie-haaien. Dat klinkt als lollige pulp, maar echt leuk wordt Zombie Shark (of Shark Island, zoals ie hier op DVD heet) zelden. Daarvoor is men te druk met familieperikelen en gekibbel van personages met het charisma van een vaatdoek. Tussendoor krijgen we wat shots van kabbelend water. Het enige moment waarop Shark Island hilarisch wordt, is als de gemuteerde haaien opduiken met special effects op z'n allerslechtst, dit soort effecten tref je nog niet aan in een filmproject van middelbare scholieren. Eén keer maakt men gebruik van practical effects en deze kneuterige sokpop is het beste effect van de film.

1 ster.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van blurp194

blurp194

Tsja, met zo'n titel weet je al van te voren dat het niet echt best gaat worden. En dat is het dus ook niet.

Op de rand van slecht en leuk slecht worden net wat te veel kansen gemist. De cgi is wel erg goed - als in, zo slecht dat je er om lachen moet. Was de rest nou even stompzinnig over the top slecht geweest, dan was het misschien wel een leuk cult dingetje geworden. En toch zijn er wel een paar scenes die echt leuk gedaan zijn... het doet me denken aan de filosofie dat je je niet moet proberen te verzetten tegen de beperkingen die je opgelegd worden, maar die juist moet omarmen. Met de bespottelijk slechte cgi lukt dat aardig, het is in de rest van de film dat dat wat minder goed gelukt lijkt te zijn.

De cast is op zich best aardig, er zijn een paar leuke locaties, en het - denk ik - astronomisch kleine budget levert toch best nog een grappig filmpje op. Al is het dan geen meesterwerk.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Erg neppe haaien, je ziet gewoon dat ze computer gestuurd zijn, bij Sharknado leken ze nog echt, maar deze film slaat alles.

1 sterretje voor de meid in blauwe bikini

avatar van blackwolves

blackwolves

dwazer dan andre van die reeksen ja het kan nu hebben ze het in hun hoofd gekregen voor van een haai een levende doden te maken je kent ze wel? er zijn er ook zo ontzettend veel van gemaakt we hebben het over zombies als ze je bijten word je er ook een. nu is het met deze het zelfde maar in plaats van een mens is het een haai in het begin worden ze nog opgevreten de ene na de andere maar dan worden ze enkel gebeten en worden ze ook zombies. al duurt het soms niet lang want ze worden weer opgevreten door de zombie haai. de gene die deze haai gemaakt heeft zoek achter een middel om haar fout ongedaan te maken. ondertussen vechten nog enkele van de overlevende tegen de haaien met wat ze hebben want ze worden gegijzeld door de zombie haai op het eiland die elke poging om van het eiland weg te rakken verhinderd. moet je gewoon eens zien echt dwaas maar zo grappig en stom.

avatar van joolstein

joolstein

De pulp-haaienfilm is al jaren een eigen mini-genre .Vanaf halverwege de jaren '00 groeide het B-aanbod gestaag. Je kan het gek niet bedenken of er is een haaienfilm van! Deze SyFy-productie had het briljante idee om het te combineren met een andere populaire B-filmrage; de zombiefilm? De film lijkt echter geen idee meer te hebben over wat te doen met zombiehaaien? Een vermoeiend plot probeert een jongen, zijn vriendin en haar zus en oh....hun bikinibabe op Red Plum Island te krijgen. En zoals elk eiland van betekenis bezit het een militaire onderzoeksfaciliteit. Waarna het vrij typisch zombieverhaal van infecteren , rondrennen en vechten tegen zombies, zowel in het water als op het land kon beginnen. En zombiehaaien hebben blijkbaar vooral een hekel aan meisjes in bikini? Er zijn ook scenes meet bloed maar het knapste in de film is dat ze van een zombie-haaienkop verreweg het meest meeslepende karakter weten te maken!

avatar van Noodless

Noodless

Sloane Coe (Sophie Steele) en Cassie Steele (Amber Steele) spelen de zusjes in deze zeer zwakke haaienfilm.

Nochtans lijkt de absurde titel wel iets voor een crazy filmavond, maar de uitwerking, het amateurisme, het acteerwerk pleit zodanig negatief dat het een sisser wordt. Een punt gaat voor de bikinimeid Becky Andrews als Bridgette en een punt op welke manier ze aan haar einde komt. 2/10