• 8.900.886 stemmen

Genre: Thriller / Drama

Geregisseerd door: Leon Ichaso

Met onder meer: Wesley Snipes, Khandi Alexander en Michael Wright

Plot Sugar Hill

"He wanted power. He wanted revenge. Now he just wants out."

De broers Roemello en Raynathan Skuggs, de grootste drugsdealers in Harlem, hebben geen gelukkige jeugd gehad. Hun moeder overleed aan een overdosis toen ze nog erg jong waren en hun vader gaat gehandicapt door het leven sinds hij jaren geleden onder handen genomen werd door de bende van Gus Molino. Nog steeds bestaat er een vete tussen de beide clans, waar enerzijds Roemello en anderzijds Lolly Molino leiders van zijn. Roemello wil echter stoppen met alle duistere zaakjes en een normaal leven opbouwen met de mooie Melissa. Maar wanneer zijn vader hem vraagt zich te wreken en zijn beste vriend bovendien vermoord wordt door Lolly, staat hij voor een groot dilemma.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Romello Skuggs

Raynathan Skuggs

Doris Holly

Raynathan Skuggs (age 18)

Roemello Skuggs (age 10)

Roemello Skuggs (age 17)

Ricky Goggles

avatar van Justice4All

Justice4All

Aardige film. Wat de film zo vermakelijk maakt is het muziek. Een goed klinkende jazz. 3***

Trouwens deze film is geen actie maar meer een drama. Volgens mij is het ook bedoelt als drama.

Op IMDB staat: thriller/drama.

Het titelnummer van AZ is ook meesterlijk

avatar van stefkuh

stefkuh

De film viel veel beter mee dan ik dacht (heb de dvd gratis gekregen bij de droogkast dusja). Kvond hem behoorlijk goed. Veel spannende stukken, de harde realiteit die te zien is, ... Ook de muziek is goed, ookal is jazz niet bepaald m'n lievelingsmuziek.

***

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Geloofwaardig , jazzy misdaaddrama met een paar erg sterke scenes ( scenes met moeder en vader ).

avatar van Stallion

Stallion

Het was wle een redelijke film, maar heb me ook wel verveeld bij deze film. Hij was niet altijd even intresant. 2,5*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

weer een niet zo populaire Wesley Snipes film. Snipes heeft (zoals altijd) goed geacteerd.. verhaal was ook wel goed. * * * ½

avatar van disappear

disappear

Je pa helpt zichzelf en je moeder aan de harddrugs, waarna ma voor ogen van haar kids OD-t. Tja, logisch dat je dan drugsdealer wordt en je pa uiteindelijk via drugs omzeep helpt :-S
Sorry, de film viel me tegen...

avatar van papaEd

papaEd

Een van de slechtste films van Snipes.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Ik vond de film best wel aardig er zaten mooie stukken in. Ik ben wel van mening dat de film meer drama is dan een thriller.De muziek was zoals vaker gezegd is heel erg goed. Beeld van de film en geluid was ook redelijk. Ik vind de film 3,5* steren waard.

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Een mager dramafilmpie met goede muziek, maar dat was het dan ook. Matige dialogen en ditto acteerprestaties. Hoewel realistisch en hard, komt het bij mij niet zo aan door het onvermogen van de cast om dit over te brengen.

2,5 sterren

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Slecht was ie niet hoor. Mooi wegkijkfilmpje met Snipes van toen. De sfeer zit er goed in en het word overgoten met zalige Jazz-deuntjes. Het verhaal is ook mooi opgezet en het acteerwerk is ook prima. Soms zaten er ook tedere stukken in van oa dat die moeder in het begin aan een overdosis sterft en dan aan het eind van de film de vader

Voor 1 euro absoluut geen miskoop. Je krijgt voor die prijs toch wel een hoop op je bord met suikerheuver

Dat twist aan het einde had niet gehoeven.

avatar van Mescaline

Mescaline

Een degelijke film!

Wesley Snipes acteerd als gewoonlijk weer prima.. en ook de rest van de cast doet het lang niet slecht..

2 uur is misschien telang voor zo film als deze.. 90 min had beter geweest..

Het eerste uur komt langzaam opgang.. maar het 2de uur is een stuk beter!

3,5 sterren.. een film die toch net iets boven het gemiddelde uitkomt..

avatar van Nathan013

Nathan013

goede film

avatar van aburex

aburex

Ditis echt geen film voor Wesley Snipes. Snipes is een actie-acteur en hoort niet thuis in een drama. De fiilm is veel te traag opgebouwd en duur bovenen veel te lang. Heb me op sommige momenten echt verveeld.

Toch 3* omdat ik een fan ben van Snipes

avatar van carlak

carlak

bizar slecht. om aan te geven dat iets in het verleden speelt gaan we naar zwartwit... beetje banaal en we zijn niet allemaal blonde kijkers... ook heel slecht geacteerd.

avatar van ChrisM

ChrisM

Ideale Double Bill met New Jack City

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Suf misdaaddrama dat nergens echt van de grond komt. De spanningen tussen de 2 broers en de romance met die Melissa nemen teveel tijd in beslag. Er komt geen ontwikkeling in de film. Het misdaadverhaal dat voor enige afwisseling moest zorgen blijft op een laag pitje en de gangsters worden ingevuld door slechte acteurs. Verwondert me niks dat deze film vergeten is. Hield er niet van.

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

heerlijk sfeervolle film met zwoele jazz muziek*wat mij betreft 1 van de beste van snipes*de heerlijk zwoele grootse stads sfeer van new york leent zig prima voor een naargeeestige herfst dag*2 en halve ster

avatar van frans123

frans123

blondiefilmfreak schreef:

..........na het lezen van je commentaar begrijpen we die 2,5 *

avatar van frans123

frans123

Dit is zo'n "'meeneem film" uit de bak van Bart Smit Als je je de ple.ris verveelt , het giet buiten , dan zet je deze film op.

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

frans123 schreef:

..........na het lezen van je commentaar begrijpen we die 2,5 *

tja ik ben niet zo,n aansteller als de kudde hier,2 en halve ster is voor mij gewoon een zeer goede film*alles maar 4 of 5 ster geven vind ik ronduit belachelijk ,om te vergoedeliken dat je zogenaamd alleen maar goede films op de plank heb staan,wat nix is,gaat bij mij de vuilnisbak in