Genre: Actie / Thriller
Verenigde Staten / Mexico
Geregisseerd door: R. Ellis Frazier
Met onder meer: Dolph Lundgren, Corbin Bernsen en Louis Mandylor
Plot Larceny
De CIA werft een professionele dief om in te breken in de kluis van een geheime gevangenis om gevoelige informatie te verzamelen die daar ligt opgeslagen. In de kluis ligt ook miljoenen aan in beslag genomen geld van de lokale kartelbaas. Wanneer de kartelbaas lucht krijgt van de operatie, stuurt hij een groep professionele huurmoordenaars op de gevangenis af om het geld terug te stelen, voordat het Mexicaanse leger arriveert.
Jack
Sen. Tom Pumple
Norma
Benny
Ramon
Isabel / Capitan's Wife
Hector
HALVE TAMME. (moderator series)
Ik heb een zwak voor Dolph Lundgren, dus mijn interesse is wederom gewekt.
puti
Ik denk dat als Dolph ooit terugblikt, hij zich voor dit gedrocht schaamt .
Ik heb nog nooit zo een slechte actiefilm gezien. Sorry dat ik mijn mening niet beter onderbouw.
Harry Hirsch
ik vindt het een aanfluiting op de carrière van Dolph , deze film oogt als een goedkope B film en boeit totaal niet op een paar momenten na. Vecht scenes zijn amateuristisch en erg voorspelbaar. Had er meer van verwacht dus geen hoog cijfer van mij .
schumacher
Dolph Lundgren doet niks anders dan meespelen in b films, echt ergerlijk. Als het maar wat op de bankrekening brengt zeker?
DiDa
Niet helemaal. Hij zit volgend jaar in Aquaman en Creed 2....
DiDa
Ik heb de film nog niet gezien, maar weet wel dat Larceny veel financiële problemen heeft gehad tijdens de opnamen en zeker in post-production. Daarom is bijvoorbeeld de soundmix niet helemaal goed afgerond. Geen excuus natuurlijk, maar hou daar misschien rekening mee voordat je de film gaat kijken.
Wilhelm Roest
Wat een ongelooflijk slechte stomme k... film, wel uitgekeken om te denken dat het nog wel wijzigt, helaas. Zonde van mijn tijd, zonde van het gespendeerde geld om deze film te maken. Afvoeren en heel snel.
POKERDOSSA
jong jong hoe laag kan je vallen ?
lang geleden dat ik nog zo een slechte film heb gezien.
zeer slecht geacteerd zonde van de tijd!
Elchapo
- 1925 stemmen
Mijnheer lundgren wordt oud....als ik hem in deze film zie vechten,lijkt alles in slow motion te zijn opgenomen!!!! Het script is volgens mij ook ff vlug in het café op een bierviltje gekliedert.nee laat deze prul maar liggen mensen....1.5 stars.
UltraMovieKiller
Wat een heerlijk slechte B-film. Alles is slecht geacteerd en de actiescenes zijn ook bijzonder slecht qua timing en de overdreven geluiden malen dit nog eens helemaal af.
Dit was wel het type film waarbij het slechte niveau vermakelijk is indien je voor zoiets in de stemming bent.
Conclusie mag zijn: wat is Jocelyn Osorio toch een prachtige chick.
dvdcrusher
Een wat mindere en rommelige actiefilm met Dolph Lundgren. 3 sterren wat naar mijn normen een lage score is. Er wordt redelijk geacteerd - Jocelyn is een leuke verschijning - maar het verhaal is onsamenhangend.

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Spaanse film 'Nowhere' is één van de meest gestreamde niet-Engelstalige Netflix-films ooit

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Finding Your Feet