S.I.C.K. Serial Insane Clown Killer (2003)
Genre: Horror
Alternatieve titel: Grim Weekend
Geregisseerd door: Bob Willems
Met onder meer: Ken Hebert, Amanda Watson en Hank Fields
Plot S.I.C.K. Serial Insane Clown Killer
Bradon Walker vraagt op een dag aan een paar mensen binnen zijn vriendengroep wie er zin heeft in een weekendje feesten in een bungalow in het midden van het Texaanse plattenland. Als ze eenmaal onderweg zijn nemen ze nog een liftster mee die ook wel zin heeft in een leuk uitje. Eenmaal aangekomen vertelt de liftster dat ze veel verhalen heeft gehoord over het gebied waar ze zich in bevinden en ook dat er zeer mysterieuze dingen hebben plaatsgevonden. Natuurlijk vinden Brandon en zijn vrienden dit leuke volksverhalen maar ze geloven er maar weinig van totdat één van de meisjes in de groep niet terugkeert na een sanitair uitstapje iets buiten de bungalow. Wanneer ze haar gaan zoeken blijken rond het gebouw allemaal voorwerpen geplaatst die op voodoo praktijken duiden. Ze kiezen ervoor de deur te barricaderen en zo te proberen de nacht levend door te komen!
Horrorfanaat
met zijn 4en de film bekeken met wat alcohol kaas en worst erbij.
Totaal niet eng qua filmen lijkt het net op een pornofilm het acteerwerk is om te huilen zo slecht. We hebben ons echt doodgelachen om deze film. Zeker toen de clown in beeld kwam.
Een dikverdiende 0,5* meer verdient deze rommel niet.
Horrorfanaat
Ik vraag me af hoeveel deze acteurs eraan verdiend hebben.
Menni
Als IK me bijzonder vermaak met een film, kom ik toch echt op een hogere waardering uit.
(oh nee, niet weer die discussie
(oh nee, niet weer die discussie
Bijzonder vermaak. Hmm, leuk dat je dat zegt. Bijzonder vermaak is niet het goede woord voor deze film. Het is eerder leedvermaak voor de acteurs. Ik denk dat ze door geen enkele kijker echt serieus worden genomen.
Menni
Aan titel, website & trailer te zien waren ze zelf ook niet van plan een nieuwe Silence of the Lambs te maken.
danuz
Haha, die naam, lol.. *kuch kuch * Insane Clown Posse *kuch kuch*
Horrorfanaat
Volgens mij hadden ze die acteurs gewoon van straat geplukt.
Horrorfanaat
Of ze komen recht uit de playboy highschool.
Menni
Wat is een playboy highscool? Klinkt interessanter dan de filmacademie..
Horrorfanaat
Playboy highschool is op zich niks maar ik bedoel uit de playboy studio's.
vinroel
Wat een kut film. Je moet wel een complete mongool zijn om dit een goede film te kunnen vinden.
kneuckeretto
ohw wat slecht! iemand heeft zijn homevideocamera uit de kast geplukt, evenals een stel z-acteurs, heeft op tv een paar films zitten bekijken ter voorbeeld en is toen aan het filmen geslagen.....tjeesis wat zonde van mijn 5 euro!
Menni
Je moet wel een complete mongool zijn om dit een goede film te kunnen vinden.
Wat zijn mensen toch vriendelijk voor elkaar.
Horrorfanaat
Heb je ook een reden waarom je deze film 2 sterren geeft Rujar?
Caligula
Ik vraag me af hoeveel deze acteurs eraan verdiend hebben.
Ze kregen hun loon op 1 april.
Horrorfanaat
Ze kregen hun loon op 1 april.
Ja lijkt me wel.
Wezze
Ingredienten Grimweekend: Goedkope Z-acteurs, een clown die lopend een rennend persoon kan inhalen, kaarsen die de kamer feller verlichten dan normale kamerverlichting en een wegwerp camera, gegarandeerd lachen dus
toch wel jammer dat dát nou net weer níet de bedoeling van deze film was..
ikvoereendjes
Ik was vandaag in Den Haag aan het winkelen en zag deze liggen voor 2 Euro... Leek me wel potentieel de allerslechste film ooit, na het lezen van de reviews, spijt dat ik hem niet gekocht hem (gegarandeerd lachen
Diegene die hem gesubmit heeft schaamt zig vast..
reveal
sorry eenjesvoerder, zelfs lachen zat er bij deze niet in. Godmiljaar, wat een slechte film
damon
Diegene die hem gesubmit heeft schaamt zig vast..
Spartaan1986

Ga hem kijken Damon dan zie je het vanzelf.
niet heel slecht hoor deze film vond het vermakelijk en wel spannend.
soms zelfs gore.
acteren was nietal te best
Heb je wel dezelfde film als ik gezien
wie bedoel je ik of iemand anders
davy_666
oh dit is zooo slecht. het lijkt wel of dit allemaal met een videocamera gefilmd is. als je dit ergens ziet staan gewoon laten liggen.
Ja ik bedoel jou
Ja oke en weet niet zeker meer, maar deze is te slecht en ben blij dat ik de film niet meer heb.
Erick1985
Heb hem na 15 minuten uitgezet en het raam uit gesmeten. Niet verzonnen
jirachi03
Echt slecht . Het acteerwerk is niet overtuigend; beeld is net van een handcamera. BAH!

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Hoe kan dit? De opvallendste nominaties van de Oscars 2026

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix