• 9.371.645 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Brian Owens

Met onder meer: Darren McGavin, Sam Rockwell en Jorja Fox

Plot Happy Hell Night

"They'll Be Screaming Their Heads Off!"

25 jaar geleden vermoordde een psychopatische priester, Zachary Malius, op het Winfield College zeven studenten. Hij werd opgesloten in een lokale inrichting. Nu, 25 jaar later, bedenken enkele studenten een grap waardoor, per ongeluk, Malius weer vrij komt en weer zijn misdaden hervat.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Coole en sfeervolle trailer

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Tonypulp schreef:

Coole en sfeervolle trailer

Nog niet eens zo heel onaardig. Jammer dat het pokkelang duurt voordat de film op gang komt en ik chocola kon maken van de personages, maar wát er dan komt is geinig. Aardige middenmoter.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Had gedacht dat dit met de release van 88 Films wel meer aandacht zou krijgen. Verdient de film ergens ook zeker wel. Malius is een verdomd creepy verschijning. Ook interessant vanwege een vroege (en korte) rol van Sam Rockwell.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Dit zou nog wel een hele aardige verlate slasher kunnen zijn, fijne kills en een hele lekkere evil priest als de killer, voordat hij toeslaat meldt hij ook nog even kort wat het slachtoffer nou precies verkeerd deed. Maar er lijken af en toe hele happen plot uit de film te zijn verdwenen in de montage. En dan net als de hele oorsprong van deze killer uit de doeken wordt gedaan, begin de plaatselijke nerd met zijn TV-show er dwars doorheen te praten. Dat zijn toch wel minpuntjes. Verder best leuk voor de slasherfans. Ik was hem nog niet eerder tegengekomen. Normaal zoeken we voor dit soort films ook niet verder dan 1989.