• 9.370.979 stemmen

The Bermuda Triangle (1978)

Horror / Mystery | 112 minuten

Genre: Horror / Mystery

Alternatieve titels: The Secrets of the Bermuda Triangle / Devil's Triangle of Bermuda

Oorsprong: Mexico / Italië

Geregisseerd door: René Cardona Jr.

Met onder meer: John Huston, Andrés García en Gloria Guida

Plot The Bermuda Triangle

"What strange forces are at work here?"

De passagiers en bemanningsleden van een boot komen tijdens een zomercruise terecht in de Bermudadriehoek. Nadat iemand een pop uit de zee vist, gebeuren er allerlei mysterieuze dingen, zoals een plotselinge mistbank en een serie bizarre ongevallen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van winkelblah

winkelblah

Ik moest ineens weer aan deze film denken. Volgens mij was deze film nog wel redelijk amusant, ik kan me nog wel iets herinneren van een eiland met allemaal slachtoffers van de Bermuda driehoek en iets van een wrak van een schip of vliegtuig dat onder water lag en waar dan van die skeletten in zaten, en een van de kinderen moest medicijnen hebben maar die begonnen op te raken... ach jah... lang geleden allemaal.

avatar van xangadix

xangadix

80 minuten... In your dreams..! 112 minuten duurt deze onzin, waarin zo af en toe een haai wordt geslacht en waarin een pop de oorzaak blijkt voor alle ellende in de Bermuda driehoek. Alleen geschikt als er echt nergens iets anders bewegends op je beeldscherm te krijgen valt.

avatar van Basto

Basto

• 11921 berichten

Is uit op blu ray bij Vinegar Syndrome in een box met 3 films van Cardona

avatar van xangadix

xangadix

Basto schreef:

Is uit op blu ray bij Vinegar Syndrome in een box met 3 films van Cardona

En daar zit Cyclone dan ook nog bij!

avatar van Noodless

Noodless

Vroeger als kind had ik heel veel interesse in de verhalen rond de Bermuda driehoek. Verschillende boeken over gelezen en nu kwam ik toevallig uit op deze film die onmiddellijk mijn interesse wist op te wekken. Helaas draait heel de film rond een pop die de oorzaak van alle ellende zou zijn. Het verhaal wordt veel te lang uitgerafeld en bevat vooral heel veel dialogen, maar weinig spanning. Gelukkig zijn er ook wel positieve punten zoals de mysterieuze sfeer en de cast die toch er iets van probeert te maken. John Huston, Hugo Stiglitz, Claudine Auger en Carlos East als de dokter die constant zit te drinken spelen hun rollen degelijk. Gloria Guida die dochter Michelle speelt is een leuk oogappeltje. De scènes onder water zijn ook wel oké, al had dat jagen op haaien geen enkele toevoeging. 4/10