Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Jackie Chan en Eric Tsang
Gesproken taal: Koreaans, Engels, Frans, Turks, Mandarijn en Kantonees
Releasedatum: 8 augustus 2002
Plot Dak Mo Mai Sing
"Ordinary Guy, Extraordinary Spy."
Op een doodgewone dag ziet verkoper Buck (Jackie Chan) twee mannen een juwelier beroven. Hij grijpt op spectaculaire wijze in en zijn heldendaad trekt de aandacht van een privé-detective. Deze overtuigt hem ervan dat Buck de verloren zoon is van een Koreaanse zakenman. Eenmaal in Korea ontdekt Buck dat allebei zijn ouders spionnen waren. Dat is precies het leven dat hij voor zichzelf ziet weggelegd. Al snel bevindt Buck zich in een geheimzinnig internationaal kat en muisspel. Hij reist af naar Turkije waar hij een levensgevaarlijk virus moet opsporen voor het in verkeerde handen valt.
Buck Yuan
Stan
Rich Gym Customer
Wife of Rich Gym Customer
jackie
Leuke film met leuke scenes en goede stunts.
Leuk dat ie toch nog in de bioscoop komt.
Hotnikkels
Normaal vind ik zijn films altijd geweldig. Leuke humor en de stunts die hij uithaalt. Maar om eerlijk te zeggen vond ik hem tegen vallen omdat de helft van de film nagezingroniseerd was. En dat irriteerde me een beetje. Verhaal vond ik ook matig. Ik vind het geen aanrader. Voor mij ** sterren.
absolute_idiot
pas deze film gezien, en ik moet zeggen dat het echt een flut film is, jackie chan onwaardig
Ibrahim
Dit is de minste film van Jackie Chan. Ik had al een vermoeden dat het niet zo goed zou zijn, maar de reden dat ik voor deze film toch naar de bioscoop ben gegaan is dat de film grotendeels in Turkije is opgenomen.
kungfuzombie
Als dit de minste film van Jackie Chan moet zijn heb je zijn oude pre Golden Harvest films nog nooit gezien! Daar ga je pas echt van huiveren.
tovenaar
oke
BS
de film ziet er best aaridg uit,maar om hem echt als Jackie Chan-film te zien, nee, dat niet.
Het verhaal is wel oke, de actie is natuurlijk wel goed, maar tussen de actie in proberen ze een verhaal te maken en diepgang in te brengen en bij mij komt het niet over.
Gelukkig is de actie, dat is zeker de moeite waard.
2,5 ster.Meer is hij niet waard
gandalf
Dat sychroniseren viel inderdaad wel op, maar ik vond de film wel veel humor hebben en de titel doet de film goed recht: het is wel erg perongeluk en toevallig dat hij in deze situaties terechtkomt.
JayLunar
De eerste helft ging nog wel, maar daarna was er plotseling geen reet meer aan. 2,5*
Danté
Jaylunar je lult ook uit je nek ik heb deze film en hij is echt het kijken waard Jacky Chan is echt de king niemand kan aan hem tippen kwa vechtfilms in iedergeval.
zeker een 3,5 waard vind ik.
Padd0
Danté misschien dat je het wat genuanceerder kan brengen. Het is trouwens gewenst dat men elkaar hier in zijn waarde laat en we dus geen verwijtingen richting elkaar maken.
Hopelijk houd je hier in het vervolg rekening mee zo niet dan denk ik niet dat je hier erg vriendelijk behandeld word.
BoordAppel
Kijk Crouching Tiger, Hidden Dragon eens. Of de films van Bruce Lee.
Ik ben ook zeker geen fan van Jackie Chan. Vind bijna al zijn films gewoon te flauw voor woorden. Vooral door zijn vele gevechten (waar het toch vooral om gaat) vind ik de film erg veel (té veel) realisme verliezen (voorzover je dat in zo'n verhaaltje kan vinden). 1*
RUBO
Zoals alle Jackie Chan films:Waardeloos...Maar toch wel leuk om te zien.Al is het maar om de bloedmooie aziatische meiden die hem steeds flankeren ...
Ik zou zeggen :***
FillumGek
Die aziatische meiden mogen er idd zijn:p
Maar de actie was idd gewoon weer goed maar van het verhaal snap ik echt geen hol...zelfs na een 2e keer kijken niet.
brielen
Ik vond het een verhaal die met haken en ogen aan elkaar hangt.
Toch bewijst Chan dat hij nog niet is afgeschreven.
Linn
Als grote Jackie chan fan ga ik deze film zeker kijken vanavond ben benieuwd............
U-96
- 2070 stemmen
Dit is de minste Jackie Chan-film die ik ooit heb gezien. Slap verhaal, slappe personages en slappe vechtscènes. Toegegeven dat die vechtscène waarin Chan bloot aan het vechten is wel erg gaaf is gedaan. En hoe hij zich dan later als vrouw verkleed in dat witte doek...
Ondanks alle slappe elementen, de film is niet saai en vermakelijk genoeg. Wel merkwaardig dat Chan zijn eigen naam heeft in de film...
*2.5*
Fangs (crew films)
Het verhaal boeit niet en is te ingewikkeld, saai en onlogisch. De acteerprestaties waren niet bepaald top, maar de actie mag er wezen. De finale met de enorme vrachtwagen en 'het naakte gevecht' waren de twee hoogtepunten in een verder redelijke Jackie Chan-film, die bewezen heeft véél beter te kunnen. > 2.5*
Linn
Niet zo goed als de andere films..Ik vond het verhaal niet zo leuk...maar toch nog 3* voor Jackie!! Jammer dat t nagesynchroniseerd was
Thorak
Wel merkwaardig dat Chan zijn eigen naam heeft in de film...
Zoals hij dat in bijna al zijn films heeft...
Turkeyloverz
Films van Chan vind ik altijd te gek, behalve die van de laatste jaren zoals Around the world in 80 days, shanghai knights enz
kArIzMa_TuRk
Prachtige film
Vooral waar het is opgenomen..
4½*
neo
Dat flauwe kan ik helemaal begrijpen. Maar erg veel realisme verliezen? Zelden neigt een film met hem naar realisme, dus waarom zou je dat nu als kritiek nemen?
neo
Weer een bonte partij leuke actiescenes. Vooral het gevecht wat begint in het badhuis is een waar genoegen om naar te kijken. Spektakel genoeg. Ook de eerste Chan film waarbij in de score de duduk veelvuldig wordt gebruikt. Echter in een film als deze niet helemaal op zijn plaats. Michael Windmacher, rescoorde ook al vele andere Chan projecten in diens Amerikaanse versie. 2.5 sterren
lazaroni_86
Persoonlijk vind ik jackie chan een erg belangerijk acteur. Hij heeft veel talent, misschien niet in het acteren, maar wel in andere dingen. In meeste films doet hij zijn eigen stuntjes en gevechtjes hij heeft daar zijn eigen team voor enz. Deze man heeft heel vaak iets gebroken en is ook een paar keer bijna doodgeweest. Dat is wel iets om te warderen. Wat je ook niet vaak ziet is van die neppe dingen ,vliegen enz.. hij heeft ook zijn eigen vecht stijl dat mij erg bevalt. In china is hij er populair om zijn persoonlijkheid. hij heeft namelijk een hard van goud zeggen ze. hij is acteur, zanger, regiseur, directeur, stuntman, screenwriter en wie weet nog veel meer...

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Jui Kuen II
Actie / Komedie, 1994