Genre: Actie / Avontuur
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot The Quest
"...For the Zest!"
Na een incident met een rijke zakenman moet Christopher Dubois vluchten. Hij ontmoet Lord Edgar Dobbs en diens zakenpartner Harry Smythe en het drietal wil de gouden draak stelen bij het Ghang-gheng vechttoernooi, een wedstrijd waar de sterkste mannen van de wereld bij elkaar komen om te vechten. Ze weten via een leugen met kampioen Maxie Devine mee te reizen naar het verborgen eiland waar de wedstrijd wordt gehouden. Maar op het eiland ontdekt Devine de vechtkunsten van Dubois en laat hem meedoen in de wedstrijd.
Christopher Dubois
Khan (Mongolian Fighter)
twinmaster
Zekers geen flop, vette gevechten,vette actie en goed verhaal,niks mis mee
tovenaar
Mik, deze film hebben we laatst toen ie op TV was nog gekeken bij jou. Met Roger Moore weet je nog
haha
Mik
Was dit niet die film met die aapvechtdude dan? Welke is dat dan? .. iemand?
JoeHallenbeck
Vechtfilm in de stijl van Bloodsport (ongeveer dan). Alleen de gevechten op het einde zijn wel aardig. Spoelen dus
mister blonde
Zekers geen flop, vette gevechten,vette actie en goed verhaal,niks mis mee
dat je het vette actie en gevechten vindt, ok jouw mening. maar een goed verhaal kom op zeg. stompzinnig is een betere beschrijving.
Derkje
Vandamme op zijn best, goede muziek, aardige acteerprestaties, maar ja, da's natuurlijk puur persoonlijk. Toch 3 sterren, al kijk ik normaal naar meer artistieke producten.
Diesel
Walgelijk slechte film.
MWX
deze film had street fighter moeten heeten. dan hadden we die draak van een streefighter the quest kunnen noemen en deze film street fighter. dan zag de film wereld er een stuk better uit.
PascaL
Deze film heeft het zelfde verhaal als bloodsport alleen vele betere vechtscenes en een beter verhaal..... en betere cast
Erg vermakelijke film, van damme op zijn best als deelnemer in een gevecht.. hopelijk wordt kumite net zo alleen beter
5/5 (puur om die lage score wat omhoog te halen)
Bone*Thugs
He daar is ie weer....
Ik vond hem wel goed hoor....haha diegene die dat niet vinden hebben vast geen smaak LOLLLLL Just a joke@
Toen was hij goed ....
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Prima film, ook een beetje jeugdsentiment. Mooie gevechten! 3,5 *
grat
staat deze film in de flop 100
dat snap ik echt niet
hij lijkt wel op blood sport die heb 2,5 wat ik ook al zeer
laag vind maar dit snap ik echt niet
SuperSideSwipe
Leuke film die een hoger gemiddelde verdient. Absoluut niets mis mee. Gewoon een goede Van Damme film. Vond de uitwerking van het verhaal hier zelfs goed te noemen, en het vechten is altijd goed als Van Damme in een film zit.
3,0
Nomak
Dit is de enige Van Damme film die ik in de bioscoop heb gezien. Het is geen superslechte film ofzo, maar toch niet zo goed als Bloodsport waar hij wel op lijkt.
2,5 sterren
100%VANDAMME
Vette film, goed verhaal, goede vechters, goede vechtscenes en een super goed acterende van damme, 5 sterren
Sonny Black
100%VANDAMME? Je ben zeker zijn persoonlijke sponsor, of Van Damme zelf die probeert z'n gemiddeldes van films wat op te krikken

Biografisch sportdrama 'The Smashing Machine' vanaf nu te streamen op HBO Max

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij