Genre: Drama / Romantiek
Geregisseerd door: Luis Mandoki
Met onder meer: Kevin Costner, Robin Wright en Paul Newman
Releasedatum: 15 april 1999
Plot Message in a Bottle
"A story of love lost and found."
Theresa Osborne, die gescheiden is en alleen moet zorgen voor haar 10-jarige zoon, is niet van plan om ooit nog met een man een relatie aan te gaan. Wanneer ze op een dag op het strand een fles vindt met een hartstochtelijke nieuwsbrief, kan ze niet laten die te publiceren in de krant waarvoor ze werkt. En wanneer ze andere gelijkaardige brieven vindt, besluit ze op zoek te gaan naar de afzender ervan. Dat blijkt de weduwnaar Garret Blake te zijn, een hersteller van zeilboten, wiens vrouw op tragische wijze om het leven is gekomen. Het klikt meteen tussen beiden, maar Theresa verzwijgt dat ze zijn brieven gevonden heeft.
Garrett Blake
Marta Land
Hank Land
Alva
vliegtuig13
Hij is heel, maar dan ook heel erg saai. De saaiste romantiek film die ik ooit heb gezien. Maar als je van het genre houd, is het geweldig mooi.
Rascal
Aan de ene kant een mooi verhaal, en aan de andere kant komen er stukken in voor, die tergend saai zijn. Komt ook wel omdat de film heel traag op gang komt. 2.5*
sn@ke
- 2077 berichten
Dit is een mooie film met best wel een sentimenteel en leuk verhaal. Kevin Costner is goed maar ook Paul Newman is leuk om te kijken. De film kijkt goed weg en verveelt niet . Massage in a bottle is een van de beter romantische films.3*
Beejeej
hmm, niet al te beste film. zaten zoals eerder gezegd best wat trage stukken in en het zag er soms wat te gemaakt uit.
het einde maakt echter weer veel goed. zat goed in elkaar.
een 6-je = 3 *
roda
geen onaardig drama, maar de film is vaak te traag.
het is dan ook vooral Costner (die werkelijk briljant speelt) die de show steelt in deze film.
ook Newman speelt sterk in een kleine rol als vader van Costner.
Tha Flow
Ik vond het niet op aan te zien, maar dit is dan ook in het geheel mij genre niet. Die Robin Penn is wel een goed actrice trouwens. 2 sterren
Bloompje
Ik vond alleen de soundtrack goed van deze film. wat een belachelijk einde!
een 2*
Scully
mooie film, moest wel ff huilen, toen kevin costner dood ging, vond ik wel zielig.
Deze film staat voor mij gelijk aan het woord DOODSAAI!
diddledidoo
Goede film als je van het genre houdt. 3,5 ster.
Ik hou van het genre, maar ik vond het een vreselijk saaie film. Er leek geen einde aan te komen.
tevelenco
Prachtig gefilmd en aangrijpend romantisch drama.
Met een mooi en zorgvuldig uitgewerkt verhaal.
En erg overtuigend geakteerd.
Waarbij vooral de mooie chemie tussen costner en robin wright penn me opviel.
Enig minpuntje was dat de film nogal lang duurde.
Maar voor de rest niets dan lof.
Lotteke
Wat duurdt ie laaaaang en wat is ie saaaaaaaai!!
Costner uiteraard weer als een romantische held die weinig fouts kan doen...(kan echt niet tegen die man!).
Er wordt absoluut niet slecht in geacteerd, maar het kon me werkelijk niks schelen wat er met de personages gebeurde verder. Er gebeurd geen ene moer in, miss op het einde dan, maar ook dat interesseerde me weinig.
Nee, echt niet mijn film.
2,5* dan maar voor Robin Wright Penn.
Vera
Het was misschien geen geweldige film, maar vond het verhaal toch opzich wel bijzonder.
Hij was wat te lang, maar aan de andere kant hoorde dat wel bij de film.
Geen geweldige maar ook geen slechte film dus.
Als je deze film hebt gezien, wil je hem ook niet nogmaals zien, 2.5 sterren*
tess
Onvoorstelbaar! Zenden ze deze nu alwéér uit? Zo goed is hij echt niet!! Na 1 keer gezien te hebben, heb je hem ook écht gezien!
En dat einde slaat al helemaal nergens op! Geen favoriet van mij!
Doom
Prachtig gefilmd en aangrijpend romantisch drama.
Met een mooi en zorgvuldig uitgewerkt verhaal.
En erg overtuigend geakteerd.
Waarbij vooral de mooie chemie tussen costner en robin wright penn me opviel.
Enig minpuntje was dat de film nogal lang duurde.
Maar voor de rest niets dan lof.
Volkomen mee eens, je moet van het genre houden om hem een hoger cijfer te geven en dat ga ik doen. Vond het een mooi film!
neo
De draken zijn de wereld nog niet uit! Na een redelijk begin, wordt het steeds langdradiger en langdradiger. De relatie tussen Penn en Costner overtuigt totaal niet. Gabriel Yared's score blijft een sterke component als draagt het bij aan dat vreselijk gekunstelde drama. 1.5 sterren
Leno
Het verhaal stelt weinig voor en verloopt precies volgens het boekje. Costner en Penn spelen hun rollen echter bijzonder overtuigend en zorgen ervoor dat je geboeid gaat zitten kijken; een mooi filmkoppel.
Tegen het einde wordt het allemaal iets te dramatisch en sentimenteel naar mijn smaakal is het wel verrassend dat er geen happy end in zit, waardoor de film zich alsnog enigszins onderscheidt van de grijze massa.
Verder speelt Newman een leuke bijrol met grappige dialogen. Dat luchtige had de film ook nodigalleen jammer dat de toon zo omslaat op het einde. Saai vond ik het i.i.g. niet, ondanks de lange speelduur.
Big_bazznizz
Dit is echt een film die goed zou moeten aflopen. Ik heb er wel met plezier naar gekeken. Iets voor met je vriend(in)?
suuz
ik denk juist het tegenovergestelde, maar hou idd af en toe van dit genre, maar dit vind ik wel 1van de beste in deze genre!!!!
x-Michelle-x
ik vond het een hele mooie film toen ik het voor het eerst zag.
een goede romantiek film die je samen met je vriend(in) kunt kijken.
JorritS
Ik was toch een beetje teleurgesteld na het zien van deze film, zat constant met de gedachte: wanneer gaat deze film me echt pakken? De film dreef een beetje voort als een fles op zee, met weinig echt bijzondere gebeurtenissen. Deed me in de verte zelfs een beetje aan een woensdagavond-RTL4-film denken, met af en toe een pijnlijk cliché, maar dan met een betere cast. Hierover trouwens geen kwaad woord, de acteerprestaties van vooral Newman, maar ook Costner en Wright Penn waren heel goed. 2,5*
Gish
Beetje onderschatte film volgens mij.
Film staat dan wel bol van cliches en heeft hoog kasteelromangehalte, maar er wordt erg goed [vooral robin wright-penn en newman] in geacteerd.
Bovendien mooie fotografie, montage en bovendien meeslepend geregisseerd.
Sifra
Ik vond het een best mooie film met een goed verhaal, maar hij was best langdradig..
persephone
vond het nog een mooie film!!! misschien wel een beetje langdradig... maar ik zie kevin costner altijd graag spelen dusja...

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Crossing Over
Drama / Misdaad, 2009

Beyond Borders
Drama / Oorlog, 2003
sailboatanonymous lettersailinglove letterbottle cape codmessage in a bottle